Mykonos - Eilandhoppen met Mykonos


Mykonos charmeert met zijn bruisende nachtleven, iconische windmolens, prachtige stranden, helderblauwe wateren, chique boetieks, traditionele Griekse architectuur, gastvrije sfeer en culinaire delicatessen, waardoor het een topbestemming is voor levensgenieters. Mykonos is de ultieme bestemming voor feestgangers en jetsetters.


Mykonos is een van de bekendste Griekse eiland ter wereld en een favoriete bestemming onder beroemdheden van over de hele wereld. Het is een eiland van de Cycladen, met kale heuvels, prachtige zandstranden, een zeer goed bewaard gebleven Cycladische bouwstijl, kleine witte kerken en een landschap met een unieke schoonheid.  Mykonos ligt ongeveer in het midden van de Cycladen-eilandengroep, tussen Tinos en Naxos. Het is het eiland dat het dichtst bij Delos ligt en het heeft een oppervlakte van 87 vierkante km en een kustlijn van 82 km. Er is een internationale luchthaven. Mykonos is een goed begin - en eindprunt voor eilandhopvakanties. Chora of Mykonos stad, is een van de mooiste stadjes in de Cycladen, die zijn prachtige, onaangetaste en sobere Egeïsche stijl intact heeft gehouden. Smalle geplaveide straatjes, kleine witgekalkte huizen met blauwe raamkozijnen en kleine houten balkons, potten gevuld met veelkleurige en geurige bloemen, kerken, musea en straten vol met winkels creëren een opmerkelijk beeld. In de zomer zijn de smalle straatjes vol met mensen die rondlopen en de luxe winkels en boetieks bezoeken of plezier hebben in de clubs en restaurants. De haven is even pittoresk en tussen de veelkleurige vissersboten krijg je een glimp van Petros, de beroemde pelikaan en de mascotte van het eiland.

Populairste vakanties - Mykonos

Overzicht vakanties

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl