Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Bluetopia Suites

+ +

Cycladen | Mykonos | Mykonos stad
Bluetopia Suites

Bluetopia Suites - Mykonos - Mykonos stad

Gelegen in Little Venice, de meest populaire en romantische plaats in Mykonos, waar de zee de witgekalkte huizen ontmoet. Ervaar ware en authentieke gastvrijheid in onze luxe suites en geniet van het verbluffende uitzicht op het oneindige blauw van de Egeïsche zee, de zonsondergang en de beroemde Mykonian-windmolens.

ALBUM Bluetopia Suites

OVERZICHT

In een onlangs gerenoveerd huis is het onze wens om de Griekse 'philoxenia' (= gastvrijheid) voort te zetten, die vanaf het begin van zijn oprichting synoniem is met ons huis en om ervoor te zorgen dat onze gasten gedenkwaardige ervaringen zullen ontvangen en ontspannen accommodatie zullen bieden die hun vakantie op Mykonos onvergetelijk en iets dat ze altijd graag herhalen. We zorgen voor uw vakantie, alsof het onze eigen vakantie was. We besteden veel zorg aan een aangename en probleemloze accommodatie, letterlijk aan zee.

Traditionele gastvrijheid, vergezeld van de beste service en professionaliteit, staan ​​garant voor een onvergetelijke ervaring. Het heerlijke ontbijt met lokale ingrediënten, dat dagelijks op uw balkon wordt geserveerd, vormt de beste start van de dag.
Gelegen op de meest populaire plek van het eiland, naast waar dingen gebeuren, maar toch vredig en ontspannend.

De suites hebben een eenvoudige, maar niet eenvoudige inrichting die niet afleidt van de prachtige uitzichten, met respect voor de traditionele architectuur van het eiland.
Er zal van alles worden geprobeerd om u gemakkelijk te maken, daguitstapjes en activiteiten aanbevelen en boeken om alle schoonheden van de Mykonos te ontdekken.

Suites

  •     Junior Suite met Street View
  •     Suite met zeezicht
  •     Bruidssuite met uitzicht op zee en een stoombad
  •     Suite met uitzicht op zee en een stoombad

Faciliteiten

  •     Arts (op aanvraag)
  •     Wasserij en strijkservice
  •     Room service
  •     Receptie
  •     Wi-Fi internettoegang

Check-in Beleid

Inchecktijd: 15:00
Check-out tijd: 12:00

Open
Ons hotel is open van 1 april tot 23 oktober.

KAART - Bluetopia Suites

Waar ligt Bluetopia Suites?

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.