bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Eilandhoppen Athene Andros Mykonos

+ + +

Cycladen | Mykonos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Athene Andros Mykonos

Eilandhoppen Athene Andros Mykonos - Mykonos - Eilandhoppen

Tijdens deze vakantie bezoek je Athene, de indrukwekkende hoofdstad van Griekenland, het rustige eiland Andros en het bruisende eiland Mykonos. Tijdens deze vakantie beleef je de vele verschillende gezichten van Griekenland. Je reis begint in Athene, je vaart naar Andros en Mykonos en je vertrekt voor de terugreis vanaf het vliegveld van Mykonos. Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, taxi-transfers, boottickets en verblijf inclusief ontbijt.

Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval.

ALBUM Eilandhoppen Athene Andros Mykonos

OVERZICHT

Hoeveel nachten verblijf je in Athene, op Andros en Mykonos?

 • Bij 7 nachten:   2 nachten in Athene  + 3 nachten op Andros en 2 nachten op Mykonos
 • Bij 9 nachten:   2 nachten in Athene  + 4 nachten op Andros en 3 nachten op Mykonos
 • Bij 12 nachten: 3 nachten in Athene  + 5 nachten op Andros en 4 nachten op Mykonos
 • Bij 15 nachten: 3 nachten in Athene  + 8 nachten op Andros en 4 nachten op Mykonos
 • Bij 21 nachten: 4 nachten in Athene  + 13 nachten op Andros en 4 nachten op Mykonos

Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op de ene of op de andere locatie wilt verblijven.

Hoe verloopt deze reis?

Je komt aan op het vliegveld in Athene en wordt vanaf daar naar je accommodatie gebracht. In Athene verblijf je een aantal dagen. Daarna word je naar de haven gebracht, vanaf daar neem je de boot naar het eiland Andros. Op Andros word je opgehaald en naar je hotel gebracht, nu heb je weer een aantal dagen om dit eiland goed te verkennen. Aan het eind van je verblijf op Andros word je bij je accommodatie opgehaald en naar de haven gebracht, waarvandaan je naar Mykonos vaart. Vanaf de haven in Mykonos word je opgehaald en naar je accommodatie gebracht. Aan het eind van je verblijf op dit prachtige eiland, zul je worden opgehaald en naar het vliegveld van Mykonos worden gebracht.

Eerst verblijf je in Athene

Athene is de indrukwekkende hoofdstad van Griekenland. Het is de ideale stad om voor een paar dagen te bezoeken: zo rijk aan cultuur en alles op kleine afstand van elkaar. Het klassieke Athene was het centrum van de democratie, kunst, filosofie en wetenschap. Een bezoek aan de Akropolis, het Akropolis museum en het Nationaal archeologisch museum is zeker een aanrader, maar bezoek ook de gezellige wijken Plaka en Monastiraki. We hebben leuke mogelijkheden voor wandel- en fietstochten met een Nederlands sprekende gids door Athene, waarbij je alle leuke en mooie plekjes van Athene op een hele speciale manier ontdekt. (op aanvraag)

In Athene verblijf je in het centrum van de stad bijvoorbeeld bij Arion hotel, Acropolis hill hotelHotel Pythagorion, Attalos hotel of een gelijkwaardige accommodatie.

Video fietsen in Athene


Daarna verblijf je op Andros

De volgende bestemming is het rustige Cycladen eiland Andros. Je vaart in ongeveeer 2 uur naar Andros. Je wordt op Andros in de haven opgewacht door de privé-taxi en naar je accommodatie gebracht.


Andros from Griekse Gids Reizen on Vimeo.

Andros is het meest noordelijke Cycladen eiland. Het is een rustig eiland, waar niet veel buitenlandse toeristen komen. Wel komen Grieken hier graag op vakantie, vanwege het feit dat het maar 2 uur varen is vanaf Athene en omdat het er zo mooi is. Hier vind je de Cycladische stijl terug gecombineerd met de Neoklassieke stijl. Het Archeologisch museum en het Museum voor moderne kunst zijn de moeite waard en als je van zwemmen houdt dan moet je zeker een bezoek aan Paraporti, Batsi, Vitali en Gavrio brengen. De baai van Fellos heeft een heel erg mooi zandstrand.

Je verblijft op Andros bij een 3* accommodatie zoals Chryssi Akti in Batsi, Perrakis hotel in Kypri (bij Batsi), Mare Vista Epaminondas in Batsi, Erato apartments in Batsi of bij een gelijkwaardige accommodatie.


Tot slot verblijf je op Mykonos

Mykonos staat bekend om haar hoofdstad Mykonos-stad die ook wel Chora of Klein Venetië genoemd. Mykonos staat ook bekend om de schitterende stranden en is een bruisend pittoresk stadje met witte huizen en kerken, smalle gezellige steegjes vol met winkeltjes en met aan het lage heuveltje aan het water waar de wereldbekende windmolens van Mykonos staan. Er zijn hier tientallen gezellige restaurants, taverna's, café's en barretjes te vinden. Op dit eiland ga je o.a. genieten van het sfeervolle stadje Mykonos-stad, met de gezellige winkelstraatjes en typisch Griekse, witte huisjes met gekleurde kozijnen. De prachtige zandstranden van Psarou, Ornos, Platis Gialos, Paranga, Paradise en Super Paradise zijn ook een aanrader om te bezoeken.

Je verblijft op Mykonos bij accommodaties zoals Gorgona hotel, Olia, Fresh hotel of een gelijkwaardige accommodatie.

Video Mykonos

 

Op de laatste dag van je eilandhop-vakantie word je bij je accommodatie opgehaald en naar het vliegveld van Mykonos gebracht om aan de terugreis te beginnen.

BIJZONDERHEDEN

 • Andersom kan deze reis ook, dan vlieg je eerst naar Mykonos en terug vanaf Athene. (op aanvraag)
 • Wil je een andere klasse accommodatie dan 3*? Dat kan ook op aanvraag.
 • Uiteraard kun je ervoor kiezen om een andere verdeling te maken en meerdere dagen op het ene en minder dagen op het andere eiland te verblijven. Als je dit ons binnen 24 uur na de boeking via de e-mail of 0343-594447 doorgeeft, dan passen we de reis voor je aan.
 • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

PLUSPUNTEN

 • Je combineert drie zeer verschillende Griekse locaties.
 • Beleef de verschillende 'gezichten' van Griekenland.
 • Het rustige Andros, het bruisende Mykonos en de cultuurrijke, prachtige stad Athene.

KAART - Eilandhoppen Athene Andros Mykonos

Waar ligt Eilandhoppen Athene Andros Mykonos?

Prijs voor compleet pakket. Scroll naar beneden om data zelf aan te passen.

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [20kg]

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

Verzorging

departure Heenreis

outboundPrice: 101 outboundPrice: 103

arrival Terugreis

inboundPrice: 108

hotel Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

taxi Vervoer

taxi: 310
auto: 130
transfer1: 180
transfer2: 0
boot: 65