bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Eilandhoppen Mykonos Tinos

+ + +

Cycladen | Tinos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Mykonos Tinos

Eilandhoppen Mykonos Tinos - Tinos - Eilandhoppen

Tijdens deze vakantie bezoek je het eiland Mykonos en het rustige eiland Tinos. Je reis begint op Mykonos waar je zult landen. Afhankelijk van de vluchttijden en de vaartijden is het mogelijk dat je eerst een nacht doorbrengt op Mykonos en de volgende dag naar Tinos vaart of meteen doorreist naar Tinos om daar het eerste deel van je vakantie door te brengen. 

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, taxi-transfers, boottickets en verblijf in een 3* accommodatie inclusief ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Mykonos Tinos

OVERZICHT

Hoeveel nachten verblijf je op Mykonos en hoeveel dagen op Tinos ?

 • Bij 7 nachten:   3 nachten op Mykonos  + 4 nachten op Tinos
 • Bij 9 nachten:   4 nachten op Mykonos  + 5 nachten op Tinos
 • Bij 12 nachten: 5 nachten op Mykonos  + 7 nachten op Tinos
 • Bij 15 nachten: 6 nachten op Mykonos  + 9 nachten op Tinos
 • Bij 21 nachten: 7 nachten op Mykonos  + 14 nachten op Tinos

Tinos: Je vakantie begint op Tinos. Met de boot arriveer je in Tinos-stad, waar de grote haven van het eiland zich bevindt. Tinos-stad is een levendig stadje met veel restaurants, cafés en winkeltjes. Aan de rechterkant van de haven is een rotonde, vanaf hier loopt er een brede weg (Megalochari weg) heuvelopwaarts naar de grote Panagia kerk (Evangelistria) die een paar honderd meter verder ligt. Op Tinos zijn ongeveer 60 bewoonde dorpen. Het zijn stuk voor stuk schilderachtige dorpen, het ene groot, het andere weer klein. De typisch Cycladische architectuur zie je overal terug, witte huisjes, platte daken, smalle steegjes die vaak onder gebouwen lopen en waar mooie arcadebogen te zien zijn. De huizen op Tinos hebben een eigen traditionele stijl en zijn eenvoudig en functioneel ontworpen. Een bouwmateriaal dat men veelal gebruikt is marmer dat in overvloed op het eiland voorkomt. De traditionele huizen op Tinos bestaan meestal uit twee etages. Een van de opvallende kenmerken van Tinos zijn de honderden duiventillen die op het eiland zijn. Je ziet ze ook op andere Cycladische eilanden, maar nergens zoveel als hier, het zouden er meer dan duizend zijn. Duiventillen zijn meestal hoger dan vijf meter!

Mykonos: Het tweede deel van je vakantie breng je door op Mykonos. Dit eiland staat bekend om haar hoofdstad Mykonos-stad en de mooie stranden. Mykonos-stad, ook wel "Chora" of "Klein Venetië" genoemd, is een bruisend pittoresk stadje met witte huizen en kerken, smalle gezellige steegjes vol met winkeltjes en met het lage heuveltje aan het water waar de wereldbekende windmolens van Mykonos staan. Het eiland is een bekend party-eiland en veel beroemdheden komen er hun vakantie doorbrengen. Er zijn hier tientallen gezellige restaurants, taverna's, café's en barretjes te vinden.

Na je verblijf op Mykonos word je door een taxi bij je accommodatie opgehaald door een taxi die je naar het vliegveld brengt voor de terugvlucht.

BIJZONDERHEDEN

 • Wanneer je deze reis online boekt, dan verblijf je de helft van de geboekte dagen op Mykonos en de andere helft op Tinos. Uiteraard kun je ervoor kiezen om een andere verdeling te maken en meerdere dagen op het ene en minder dagen op het andere eiland te verblijven. Als je dit ons binnen 24 uur na de boeking via de e-mail of 0343-594447 doorgeeft, dan passen we de reis voor je aan.
 • Afhankelijk van de vluchttijden en vaartijden is het mogelijk dat het schema van de reis aangepast wordt.
 • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

PLUSPUNTEN

 • Beleef de verschillende 'gezichten' van Griekenland.
 • Het rustige en authentieke Tinos.
 • Het bruisende Mykonos.

KAART - Eilandhoppen Mykonos Tinos

Waar ligt Eilandhoppen Mykonos Tinos?

Prijs voor compleet pakket. Scroll naar beneden om data zelf aan te passen.

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [20kg]

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

Verzorging

departure Heenreis

outboundPrice: 144

arrival Terugreis

inboundPrice: 117

hotel Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

taxi Vervoer

taxi: 160
auto: 70
transfer1: 60
transfer2: 30
boot: 35