Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Andros Tinos Mykonos

+ + +

Cycladen | Tinos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Andros Tinos Mykonos

Eilandhoppen Andros Tinos Mykonos - Tinos - Eilandhoppen

Een zeer aangename eilandhopvakantie is de combinatie van de eilanden Andros, Tinos en Mykonos. Het zijn drie totaal verschillende eilanden met ieder een iegen identiteit en charisma. Deze drie eilanden zijn ideaal vanaf 10 dagen zodat je 3 dagen bij iedere eiland kan verblijven om werkelijk te genieten. Je reis begint in Athene waar je bij aankomst zult landen. De terugreis is vanaf Mykonos.

Deze reis kunnen wij u vanaf Amsterdam, Eindhoven, Brussel en Düsseldorf aanbieden

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, transfers (in totaal 7 taxiritten), boottickets (in totaal 3 bootovertchten) en verblijf in een 3* accommodatie inclusief ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Andros Tinos Mykonos

OVERZICHT

Eerst verblijf je op Andros

De eerste bestemming is het rustige Cycladen eiland Andros. Je vaart in ongeveer 2 uur naar Andros. Je wordt op Andros in de haven opgewacht door de privétaxi en naar je accommodatie gebracht.


Andros from Griekse Gids Reizen on Vimeo.

Andros: Andros is het meest noordelijke Cycladen eiland. Het is een rustig eiland, waar niet veel buitenlandse toeristen komen. Wel komen Grieken hier graag op vakantie, vanwege het feit dat het maar 2 uur varen is vanaf Athene en omdat het er zo mooi is. Hier vind je de Cycladische stijl terug gecombineerd met de Neoklassieke stijl. Het Archeologisch museum en het Museum voor moderne kunst zijn de moeite waard en als je van zwemmen houdt dan moet je zeker een bezoek aan Paraporti, Batsi, Vitali en Gavrio brengen. De baai van Fellos heeft een heel erg mooi zandstrand.

Je verblijft op Andros bij een 3* accommodatie zoals Chryssi Akti in Batsi, Perrakis hotel in Kypri (bij Batsi), Mare Vista Epaminondas in Batsi, Erato apartments in Batsi of gelijkwaardig.


Daarna verblijf je op Tinos

Tinos-stad is een levendig stadje met veel restaurants, cafés en winkeltjes. Aan de rechterkant van de haven is er een rotonde, vanaf hier loopt er een brede weg (Megalochari weg) heuvelopwaarts naar de grote en bekende Panagia kerk (Evangelistria) die een paar honderd meter verder ligt.

Op Tinos zijn ongeveer 60 bewoonde dorpen. Het zijn stuk voor stuk schilderachtige dorpen, het ene groot, het andere weer klein. De typisch Cycladische architectuur zie je overal terug, witte huisjes, platte daken, smalle steegjes die vaak onder gebouwen lopen en waar mooie arcadebogen te zien zijn. De huizen op Tinos hebben een eigen traditionele stijl en zijn eenvoudig en functioneel ontworpen. Een bouwmateriaal dat men veelal gebruikt is marmer dat in overvloed op het eiland voorkomt. De traditionele huizen op Tinos bestaan meestal uit twee etages. Een van de opvallende kenmerken van Tinos zijn de honderden duiventillen die op het eiland zijn. Je ziet ze ook op andere Cycladische eilanden, maar nergens zoveel als hier, het zouden er meer dan duizend zijn. Duiventillen zijn meestal hoger dan vijf meter!

Je verblijft op Tinos bij een 3* accommodatie zoals Cavos studio's en bungalows, Tinos Suites apartments in Porto, Poseidonio in Tinos-stadPorto Raphael of gelijkwaardig.

Bij de accommodatie op Tinos word je opgehaald door een privétaxi en naar de haven gebracht om naar Syros te varen. In de haven van Syros word je weer opgehaald en naar je accommodatie gebracht.

En tenslotte op Mykonos

Mykonos: Op dit eiland ga je o.a. genieten van het sfeervolle stadje Mykonos stad, met de gezellige winkelstraatjes en typisch Griekse, witte huisjes met gekleurde kozijnen. Mykonos is een van de bekendste Griekse eilanden. Het is 85 km2 groot en heeft ongeveer tienduizend vaste inwoners. Hier komen ieder jaar veel toeristen om van bijzondere sfeer van het Mykonos stad en de rest van het eiland te genieten. Mykonos is in de laatste decennia de trekpleister geworden voor allerlei beroemdheden uit de hele wereld. Mykonos-stad, ook wel Chora of klein Venetië genoemd, is een bruisend en pittoresk stadje met witte huizen en kerken, smalle gezellige steegjes vol met winkeltjes en aan het lage heuveltje aan het water staan de wereldberoemde windmolens van Mykonos stad. De prachtige zandstranden van Psarou, Ornos, Platis Gialos, Paranga, Paradise, Super Paradise zijn ook een aanrader om te bezoeken.

Op de laatste dag van je eilandhop-vakantie word je bij je accommodatie opgehaald en naar het vliegveld gebracht om aan de terugreis te beginnen.

Accommodaties Mykonos


BIJZONDERHEDEN

  • Wij raden deze vakantie aan vanaf 10 dagen (9 nachten) en meer.
  • Wanneer je deze reis online boekt, dan verblijf je 1⁄3 deel van de geboekte dagen op Andros 1⁄3 deel op Tinos en 1⁄3 deel op Mykonmos. Uiteraard kun je ervoor kiezen om een andere verdeling te maken en meerdere dagen op het ene en minder dagen op het andere eiland te verblijven. Als je dit ons binnen 24 uur na de boeking via de e-mail of 0343-594447 doorgeeft, dan passen we de reis voor je aan.
  • Afhankelijk van de vluchttijden en vaartijden is het mogelijk dat het schema van de reis aangepast wordt. Indien je 's avonds in Athene aankomt, zul je de eerste nacht bij hotel Avra aan de haven van Rafina overnachten zodat je de dag daarna met de boot naar Andros kunt varen.
  • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

KAART - Eilandhoppen Andros Tinos Mykonos

Waar ligt Eilandhoppen Andros Tinos Mykonos?

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.