bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-594447

Eilandhoppen Mykonos Paros Naxos Santorini

+ + +

Cycladen | Mykonos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Mykonos Paros Naxos Santorini

Eilandhoppen Mykonos Paros Naxos Santorini - Mykonos - Eilandhoppen

De ultieme eilandhop-vakantie! Bij deze mooie eilandhop-vakantie bezoek je de geweldige Cycladen eilanden Paros, Naxos, Mykonos en Santorini. Het zijn de bekende, typisch Griekse eilanden, met witte dorpen en prachtige stranden. De vakantie start op Mykonos waar je naartoe vliegt. De terugvlucht is vanaf Santorini. Indien je vanaf Brussel wilt reizen, dan vlieg je zowel heen als terug van en naar Santorini en wordt het reisschema aangepast.

Deze vakantie kunnen wij je vanaf Amsterdam, Brussel en Düsseldorf aanbieden.

Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie. Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, transfers, boottickets en verblijf.

ALBUM Eilandhoppen Mykonos Paros Naxos Santorini

OVERZICHT

Hoeveel nachten verblijf je op Mykonos, Naxos, Paros, Santorini?

 • Bij 12 nachten:   2 nachten Mykonos + 4 nachten Naxos + 3 nachten Paros + 3 nachten Santorini
 • Bij 15 nachten:   3 nachten Mykonos + 4 nachten Naxos + 4 nachten Paros + 4 nachten Santorini
 • Bij 21 nachten:   4 nachten Mykonos + 6 nachten Naxos + 6 nachten Paros + 5 nachten Santorini

Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op het ene of andere eiland wilt verblijven.


Eerst verblijf je op Mykonos

Bij de luchthaven van Mykonos word je opgewacht en met privé-taxi naar je accommodatie gebracht. Nu is het tijd om van Mykonos te gaan genieten!

Mykonos: Op dit eiland ga je o.a. genieten van het sfeervolle stadje Mykonos-stad, met de gezellige winkelstraatjes en typisch Griekse, witte huisjes met gekleurde kozijnen. Mykonos is een van de bekendste Griekse eilanden. Het is 85 km² groot en heeft ongeveer 10.000 inwoners. Hier komen ieder jaar veel toeristen om van de bijzondere sfeer van Mykonos-stad en de rest van het eiland te genieten. Mykonos is tijdens de laatste decennia een trekpleister geworden voor allerlei beroemdheden uit de hele wereld. Mykonos-stad, ook wel Chora of Klein Venetië genoemd, is een bruisend en pittoresk stadje met witte huizen en kerken, smalle gezellige steegjes vol met winkeltjes en aan het lage heuveltje aan het water staan de wereldberoemde windmolens van Mykonos- stad. De prachtige zandstranden van Psarou, Ornos, Platis Gialos, Paranga, Paradise en Super Paradise zijn ook een aanrader om te bezoeken.

Accommodaties Mykonos

Afhankelijk van de keuze die je maakt: (3* of 4* accommodatie)

 • Je verblijft op Mykonos bij accommodaties zoals Gorgona hotel, Olia, Fresh hotel of een gelijkwaardige accommodatie.
 • Of je verblijft op Mykonos bij zeer goede 4* accommodaties die door gasten zeer hoog worden gewaardeerd.
 

Wanneer het tijd is om van Mykonos te vertrekken, word je bij je accommodatie opgehaald door een privé-taxi en naar de haven gebracht om vervolgens naar Paros te varen. Mykonos-Paros is ongeveer een uur varen.


Daarna verblijf je op Paros.

Paros:  Je komt met de boot aan in het gezellige hoofdstadje Parikia. Hier bevindt zich de grote haven en hier komen bijna alle toeristen met de ferryboten aan. Je wordt hier ook weer opgewacht en naar je accommodatie gebracht.

Nu heb je een aantal dagen de tijd om het mooie eiland Paros te ontdekken. Paros is het derde grootste Cycladen eiland. Het is heuvelachtig en heeft mooie stranden en een aantal schitterende dorpen. Aanraders om op Paros te bezoeken zijn o.a. de dorpen Lefkes en Naoussa. Naoussa is schilderachtig, met de witte huisjes en straatjes langs de zee en bovendien zeer gezellig! Lefkes behoort tot de mooiste dorpen van de Cycladen. De traditionele hoofdstad Parikia is volledig in Cycladische stijl. Hier bevindt zich de kerk van Panagia Ekatontapiliani en het Archeologisch museum. Op het eiland zijn meerdere leuke vissersdorpen zoals Piso Livadi, Aliki en Drios. In al deze plaatsen zijn er leuke taverna’s en cafés.  Het strand van Kolimbithres, dat een viertal kilometer van Naoussa ligt is een van de mooiste stranden van het noorden van het eiland. Het staat bekend als het strand met de granieten rotsen die het een prachtige uitstraling geven. Het strand Pounta in het westen is zeer populair onder kite-surfers.

Accommodaties Paros

Afhankelijk van de keuze die je maakt: (3* of 4* accommodatie)

 • Je verblijft op Paros bij 3* accommodaties zoals Manos of een gelijkwaardige accommodatie.
 • Je verblijft op Paros bij 4* accommodaties zoals Contaratos Beach of Zefi of een gelijkwaardige accommodatie.
 

Bij de accommodatie op Paros word je opgehaald door een privé-taxi en naar de haven gebracht om naar Naxos te varen. De vaartijd van Paros naar Naxos is ongeveer 30 tot 45 minuten. In de haven van Naxos word je opgehaald en naar je accommodatie gebracht.


Vervolgens verblijf je op Naxos

Je komt met de boot aan op Naxos in de gezellige en mooie hoofdstad Naxos-stad. Je wordt in de haven opgehaald door een privé-taxi en naar je accommodatie gebracht. Naxos is het grootste eiland van de Cycladen. Naxos heeft 20.000 inwoners en ligt ongeveer in het midden van de Cycladen, in de Egeïsche zee. Het eiland heeft een 148 kilometer lange kustlijn. Naxos is een erg mooi eiland met prachtige stranden. Naxos-stad (of Chora) is een van de mooiste Cycladische stadjes. Vanaf de haven tot bovenaan bij het Venetiaanse kasteel zal je onder de indruk zijn van de smalle, steile straatjes en de oude stenen huisjes. De prachtige zandstranden, de schilderachtige dorpjes en het grote aantal bezienswaardigheden trekken elke zomer een groot aantal bezoekers. Eén van de bekendste archeologische bezienswaardigheden is de 2500 jaar oude tempelpoort bij de stad. (Portara)

Accommodaties Naxos

Afhankelijk van de keuze die je maakt: (3* of 4* accommodatie)

 • Je verblijft bij 3* accommodaties zoals Proteas hotel & studio's, Adriani of een gelijkwaardige accommodatie.
 • Je verblijft op Naxos bij 4* accommodaties zoals Astir of Naxos of een gelijkwaardige accommodatie.
 

Je wordt bij je accommodatie opgehaald en naar de haven van Naxos gebracht om naar Santorini te varen. Het laatste deel van je vakantie breng je door op het indrukwekkende eiland Santorini.


Tenslotte verblijf je op Santorini

Santorini is het meest bijzondere eiland van alle Griekse eilanden. Het is het meest zuidelijk gelegen eiland van de Cycladen en heeft zijn huidige vorm te danken aan de diverse vulkaanuitbarstingen die hier door de eeuwen heen hebben plaatsgevonden. Santorini heeft veel bezienswaardigheden en dat zijn vooral de prachtige witte dorpjes die op de steile kliffen liggen. Deze dorpen liggen op ongeveer 300 meter hoogte en het uitzicht op de zee is onbeschrijfelijk mooi. Archeologische ruïnes kun je in het zuiden van het eiland vinden bij het plaatsje Akrotiri. Ten zuiden van Akrotiri bevindt zich het beroemde 'Red Beach' waar de vulkaan duidelijk zijn sporen heeft nagelaten. Op Santorini zijn er ook een aantal traditionele dorpen waar tradities goed bewaard zijn gebleven, zoals in Megalochori, Finikia en Pyrgos.

Oia - Santorini from Griekse Gids Reizen on Vimeo.

Accommodaties Santorini

Afhankelijk van de keuze die je maakt: (3* of 4* accommodatie)

 • Je verblijft bij 3* accommodaties zoals Andreas of Dioskouri Art Villas of een gelijkwaardige accommodatie.
 • Je verblijft bij een zeer goede 4* accommodatie die door gasten zeer hoog wordt gewaardeerd.  

Aan het einde van je vakantie word je opgehaald bij je accommodatie op Santorini en naar het vliegveld gebracht voor de terugreis.

BIJZONDERHEDEN

 • Tijdens deze vakantie bezoek je 4 populaire en geweldige Griekse Cycladen-eilanden.
 • Ontdek de verschillende gezichten van Griekenland.
 • Geniet van het bruisende Mykonos.
 • Geniet van de minder drukke eilanden Paros en Naxos.
 • Geniet van het spectaculaire vulkanische eiland Santorini.
 • Je verblijft op alle drie de eilanden in nette, driesterren of viersterren hotels.

Goed om te weten

 • Andersom kan deze reis ook, dan vlieg je eerst naar Santorini en terug vanaf Mykonos. (Op aanvraag)
 • Uiteraard kun je ervoor kiezen om een andere verdeling te maken en meerdere dagen op het ene en minder dagen op het andere eiland te verblijven. Als je dit ons binnen 24 uur na de boeking via de e-mail of 0343-594447 doorgeeft, dan passen we de reis voor je aan.
 • Wanneer je deze reis online boekt nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details van je verblijf (in welke accommodaties) met je te bespreken.
 • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

PLUSPUNTEN

De 4 populairste Cycladen eilanden. Deze eilanden staan op de bucket list van elke reisliefhebber! De bouwstijl van de Cycladen eilanden in combinatie met de indrukwekkende omgeving is adembenemend.

KAART - Eilandhoppen Mykonos Paros Naxos Santorini

Waar ligt Eilandhoppen Mykonos Paros Naxos Santorini?

Prijs voor compleet pakket. Scroll naar beneden om data zelf aan te passen.

zo ma di wo do vr za
28
29
30
31
01
15 dagen
02
03
17 dagen
04
05
06
07
08
15 dagen
09
10
17 dagen
11
12
15 dagen
13
14
Beste prijs
15 dagen
16
17
17 dagen
18
19
15 dagen
20
21
22
15 dagen
23
24
17 dagen
25
26
15 dagen
27
28
29
15 dagen
30
01
zo ma di wo do vr za
25
26
27
28
29
30
01
17 dagen
02
03
15 dagen
04
05
06
15 dagen
07
08
17 dagen
09
10
15 dagen
11
12
13
15 dagen
14
15
17 dagen
16
17
15 dagen
18
19
20
15 dagen
21
22
17 dagen
23
24
15 dagen
25
26
27
15 dagen
28
29
17 dagen
30
31
15 dagen
01
02
03
04
05
zo ma di wo do vr za
30
31
01
02
03
15 dagen
04
05
17 dagen
06
07
15 dagen
08
09
10
15 dagen
11
12
17 dagen
13
14
15 dagen
15
16
17
15 dagen
18
19
17 dagen
20
21
15 dagen
22
23
24
15 dagen
25
26
17 dagen
27
Beste prijs
15 dagen
29
30
31
15 dagen
01
02
zo ma di wo do vr za
27
28
29
30
31
01
02
17 dagen
03
04
15 dagen
05
06
07
15 dagen
08
09
17 dagen
10
11
15 dagen
12
13
14
15 dagen
15
16
17 dagen
17
18
15 dagen
19
20
21
16 dagen
22
23
17 dagen
24
Beste prijs
15 dagen
26
27
28
16 dagen
29
30
17 dagen
zo ma di wo do vr za
01
Beste prijs
15 dagen
03
04
05
16 dagen
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
zo ma di wo do vr za
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [20kg]

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

Verzorging

departure Heenreis

outboundPrice: 97

arrival Terugreis

inboundPrice: 118

hotel Hotel

kamerprijs per dag pp price[0]: 883.75
kamerprijs per dag pp pre-pay [0]: 97.2125
board: 3
kamerprijs per dag pp price[1]: 883.75
kamerprijs per dag pp pre-pay [1]: 97.2125
board: 3
kamerprijs per dag pp price[0]: 1111.25
kamerprijs per dag pp pre-pay [0]: 122.2375
board: 3
kamerprijs per dag pp price[1]: 1111.25
kamerprijs per dag pp pre-pay [1]: 122.2375
board: 3

taxi Vervoer

taxi: 370
auto: 130
transfer1: 240
transfer2: 0
boot: 65