Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

 

 

Vakantie Reacties van klanten - Reviews

Wil jij ook een reactie geven op je vakantie met grieksegidsreizen? Graag! Mail je reactie naar: reizen@grieksegids.nl

Geboekte reis: Chryssi Akti hotel in Batsi op Andros

Reactie: 9 oktober 2021

Mijn man en ik zijn gisteren teruggekomen van een lange week op Andros en hoewel wij echte “zelf-regelaars” zijn m.b.t onze vakanties hebben wij genoten van de uitstekende service van uw reisburo.  Taxi’s, boot, Hotel – alles keurig geregeld; hartelijk dank hiervoor,  het gaf ons de rust die we zochten.

Met vriendelijke groet,

Esther
Bosschenhoofd


Geboekte reis: Eilandhoppen Naxos, Paros en Mykonos

Reactie: 7 oktober 2021

Beste Griekse Gids,
Wij zijn nu een week weer in Den haag, maar wat verlangen wij snel weer naar Griekenland. Onze complimenten voor het uitstippelen van deze reis naar Naxos, Paros en Mykonos.
Wat een service! Overal stond een taxi gereed om ons of naar het hotel dan wel de haven of weer naar het vliegveld te brengen. Wij hebben genoten van de door jou geselecteerde hotels en wat hebben wij in deze hotels aardige en lieve mensen ontmoet. Niets was te veel ! Onze uitstapjes op de eilanden waren goed en wij hebben veel gezien en beleefd. De Griekse bevolking voelde aan als een warme deken! Mykonos moet je 1 keer gezien hebben, die oude stad was een beleving !

Nogmaals, hartelijk dank voor deze reis!
Peter en Cockie
Den Haag


Geboekte reis: Eilandhoppen Skopelos, Alonissos, Pilion, Skiathos

Reactie: 4 oktober 2021

Beste Griekse Gids team; Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fantastische vakantie die wij hebben gehad!!
Wij hebben met zijn 4-en genoten van een geweldige reis die door jullie perfect georganiseerd was. We hebben veel gezien, leuke mensen ontmoet , heerlijk gegeten en genoten van de Griekse gastvrijheid.
Het was een drukke reis met veel  transfers van vliegtuigen, boten en taxi’s maar alles liep op rolletjes, veel respect hoe jullie dit allemaal hebben kunnen regelen. Dank voor het meedenken rondom de reis en alle accommodaties. Ieder hotel / streek had zijn eigen charme en de afwisseling maakte het voor ons erg boeiend en gezellig.

Nogmaals dank voor alle moeite die jullie voor ons gedaan hebben en complimenten voor jullie reisorganisatie.

Heel veel groetjes ,

Nando, Monique, Rob en Miriam
Veghel


Geboekte reis: Kastro apartments Mirtos Kreta incl. auto

Reactie: 30 september 2021

Kalimèra, ik wil even laten weten dat wij weer terug zijn van Kreta. We hebben een prima tijd gehad. Alle afspraken verliepen op rolletjes! Dank!
En ja, maandag ook nog de seismó gevoeld, plus wat naschokken. Echter geen paniek bij ons in de buurt en Goddank ook geen schade.

Hartelijke groet,
Vasílis
Apeldoorn


Reactie: 30 september 2021 Eilandhoppen Andros Tinos

Inmiddels gisteren weer veilig thuisgekomen. Ik wil jullie namens mijn vrouw Henny heel hartelijk danken voor de goede organisatie. De bedden waren zeer goed en alle drie de locaties voldeden aan onze wensen. De transfers gingen goed. De eilanden zelf waren voor ons bijzonder. We hebben hier nu al mooie herinneringen aan. Nogmaals heel erg bedankt.

Menno en Henny
Otterlo


Geboekte reis: Eilandhoppen Kos Patmos

Reactie: 18 september 2021

Net terug uit Patmos willen we jullie heel hartelijk danken voor de goede verzorging van onze reis. Vooral de taxi’s. Stipt op tijd. Ook als die wat vroeger of later op de planning stonden. We hebben een super vakantie gehad. Alles prima geregeld!

Groetjes van Elisa en Lia
Zeeland


Geboekte reis: Fiore beach studios Zakynthos

Reactie: 9 Juni 2021

We willen jullie nog bedanken voor de goede zorgen en de goede organisatie van onze vakantie, fijn dat je altijd bereikbaar was voor vragen vooraf.
En zeker ook voor het gezellige contact voor en tijdens de reissmiley.
We hebben ondanks Corona een geweldige vakantie gehad en geen nadelige gevolgen ondervonden van Corona, hopelijk komt het voor de Grieken nu goed op gang en wij kunnen iedereen aanraden om te boeken naar dit prachtige eiland.
Het was voor ons de eerste ervaring met jullie en die is zeker heel positief, dus wie weet tot een volgende keer,

Groetjes van Leon en Brigiet
Waalwijk


Reactie: 21 november 2020

Geboekte reis: Eilandhoppen Corfu, Parga en Lefkas

September 2020: Hallo, wij willen jullie team nog hartelijk bedanken voor de goede zorgen.
Wij hebben in deze rare corona tijd toch van een heerlijke, schitterende vakantie kunnen genieten. Dit allesbdoor jullie super goede sevice. Heel veel dank hiervoor!!
Voor een eventuele volgende Griekenland reis zullen we zeker weer contact opnemen.
Wij wensen jullie heel veel succes in deze moeilijke tijd.

Groet, Rob en Annelies S.
Duiven


Reactie: 2 oktober

Geboekte reis: Eilandhoppen Patmos en Kos

September 2020. Toen er nog geen sprake was van Covid-19 boekten we bij De Griekse Gids onze vakantie naar Kos en Patmos voor september. De berichtgeving over codes en testen wisselden in de weken voor vertrek nogal eens, maar de beheerder van ons reisbureau loodste ons daar moeiteloos doorheen. Ook tijdens ons verblijf in Griekenland hield hij ons op de hoogte en het was een geruststellend idee dat hij 24/7 bereikbaar was. Verder was alles uitstekend geregeld, van de hotels tot de boottochten en de taxiritten. Toen Transavia onze terugvlucht annuleerde zorgde De Griekse Gids ervoor dat we met een korte overstap op Athene weer veilig thuiskwamen. Kortom, we hebben een heerlijke en onbezorgde vakantie gehad

Ralph en José
Den Haag


Reactie: 10 september 2020

Geboekte reis: Eilandhoppen Tinos, Syros en Athene

Lieve Jorgos en collega’s

Namens Herman en ondergetekende willen wij jullie heel hartelijk bedanken voor de goede zorgen tijdens onze eilanden reis Tinos, Syros en Athene!
We hebben zo genoten van onze reis! Alles liep op rolletjes dankzij jullie goede zorgen!

Hoop dat de Nederlandse regering eens goed nadenkt wat ze de reisbranche en de Griekse bevolking hebben aangedaan! Dit mag niet! We hebben ons nog nooit zo veilig gevoeld als in Griekenland! Daar houden ze zich aan de regels hier niet!

Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en we hopen snel weer terug te mogen naar het mooie en veilige Griekenland!

Met vriendelijke groet,

Herman en Ingrid
Velsen-Noord


Reactie: 25 augustus 2020

Geboekte reis: Eilandhoppen Paros en Naxos

Wij hadden als gezin al in 2019 geboekt voor onze reis naar Paros en Naxos.
We dachten, als het kan gaan we naar ons geliefde Griekenland en het kon! Van heenvlucht gewisseld en van appartement, maar we gingen. Nog even spannend met de QR code, was toen net ingevoerd, maar deze kwam inderdaad s’avonds laat binnen. Schiphol was erg rustig, maar alles verliep vlot en gemoedelijk. Ook met mondkapjes een goede reis gehad. Op Mykonos stond de taxi al te wachten en bij de haven onze boot vouchers gehaald. Ook voor de ferries vul je een formulier in en geef je deze af. 1x werd onze temperatuur gemeten. Mondkapje weer op en varen maar. Alles weer prima geregeld.
Paros wat ben je prachtig! Een heerlijk eiland met mooie dorpjes, strandjes en baaitjes. Ook in Naoussa is het heerlijk om door te straatjes te slenteren. Met de auto hebben we het allemaal ontdekt. Daarna naar Naxos, een groter eiland met wat meer opgravingen/bezienswaardigheden. De hoofdstad mooi gelegen met de Poort, prachtige foto’s kun je hier maken. Ook hier heerlijk rondgereden en van alles mogen aanschouwen. We hebben genoten! Na een overnachting op Mykonos waren we weer veilig thuis.
Speciaal bedankje voor Jorgos, die veel werk heeft verzet door alle regels en omboekingen, maar ons ook geruststelde, met ons meedacht, adviezen gaf en tijdens de vakantie contact met ons hield of alles goed ging. Griekse Gids Reizen is een aanrader!

Familie Kremers
Oosterhout


Reactie: 19 augustus 2020

Geboekte reis: Corfu, Kanoni

Was toch spannend om een vakantie naar Griekenland te boeken in deze Corona tijd. Maar aangezien Griekenland als mijn tweede thuisland voelt, wilde ik er toch naar toe. Ik had inmiddels al gezien en gehoord dat er een nog redelijk nieuw Grieks reisbureau was. Al eens vaker op de site gekeken en was al blij verrast welke bestemmingen zij aanboden. Plaatsen en eilanden die je bij veel andere reisorganisaties niet tegenkomt. En die zoek ik dus net.
Ik heb al behoorlijk wat van Griekenland gezien in de afgelopen 30 jaar ( 2 x per jaar op vakantie en vaak andere plaatsen), dus mijn besluit om vakantie te boeken via Jorgos was snel gemaakt.
Wat ik toch ook wel wil vermelden. Waar andere reisbureaus in deze tijd niet of heel slecht  bereikbaar zijn,  kreeg ik Jorgos direct aan de telefoon. En mijn reis was snel geboekt. Ik was zelf zo enorm blij verrast dat Jorgos overal voor zorgde. Belde het hotel om te checken of ze open waren. Zorgde dat ik alle benodigde formulieren toegestuurd kreeg. Echt perfect.
Kan me geen betere reisorganisatie voorstellen. Dus Jorgos, je hebt er een klant bij. En aangezien ik bekend sta als de Griekenlandkenner in mijn omgeving, zal ik ook echt iedereen naar jou doorverwijzen.
Mijn vakantie was top. Ik zat in een mooi hotel vlakbij Corfu Stad en heb 6 dagen enorm genoten van de stad, het strand, de mensen, het weer. Was gewoonweg perfect. Zelfs in deze Coronatijd.

Mevr. M.B.
‘s-Hertogenbosch


Reactie: 18 augustus 2020

Geboekte reis: Fly & Drive Meteora - Parga - Zakynthos - Olympia - Dimitsani - Mani - Elafonisos - Monemvasia - Nafplion

Ons oorspronkelijke idee was om zelf de vliegtickets, auto en overnachtingen te regelen. Regelmatig lazen we echter berichten over last-minute uitgevallen vluchten en klanten die bij aankomst voor een dichte deur van hun geboekte hotel stonden.
Dat vooruitzicht deed ons besluiten het toch maar uit handen te geven. Aan wie, was niet moeilijk. In de voorbereidingstijd was degrieksegids.nl dé bron waar wij onze informatie vandaan haalden. Wát een geweldige site- en naar later bleek ook  
dito reisorganisatie!

Eigenaar Jorgos behandelde onze aanvraag. Uiterst kundige, betrokken en bovenal ontzettend sympathieke man. Eigenlijk waren we het al na een paar keer bellen + mailen eens over de route, accommodaties en prijs.
We vertrokken op 3 juli, als één van de eersten na openstelling van de grenzen. Toch wel een beetje spannend, want wat tref je aan in een land dat - toeristisch gezien - net uit z’n Corona-coma is ontwaakt? Gaan de dingen zoals vooraf besproken,
zijn al onze 9 hotels wel geopend, varen de ferry’s wel en ook op de tijden die we hadden doorgekregen? Etc., etc.

Het antwoord op al die vragen is 100% “ja”! Vanaf het eerste t/m het laatste moment had Jorgos alles perfect geregeld! Met ieder hotel had hij persoonlijk contact op de dag dat wij aankwamen en regelmatig informeerde Jorgos ook bij ons hoe het ging.
We werden derhalve compleet ontzorgd. Wát een ongekende service!

Mede dankzij hem werden het dan ook 3 fantastische, virusloze weken, waarin we volop genoten van de Griekse cultuur, natuur, paradijselijke baaitjes- en zeer innemende bevolking. Nu al heimwee…..

Leo & Inge,
Tiel


Reactie: 15 december 2019

Geboekte reis: Santana Beach Naxos

Griekenland is al heel lang een fantastisch land om op vakantie te gaan. Mooi land, aardige mensen, mooie eilanden en een prachtig klimaat met veel authentieke dorpjes en veel mooie stranden. Bij onze reis naar Naxos (Cycladen) hadden wij echter op de heenreis te maken met veel wind, waardoor onze ferry van Mykonos naar Naxos niet kon uitvaren op de geplande dag. En dan is het wel heel prettig dat je daar van te voren proactief over wordt geïnformeerd en dat er in overleg prima alternatieven worden geregeld. De communicatie vooraf, tijdens en gedurende de reis werden door Jorgos op meer dan voortreffelijke wijze verzorgd. Daarnaast hebben wij een geweldige vakantie gehad in 2 hotels door Griekse Gids geregeld op Mykonos op de heen- en terugreis en een fanatstisch verblijf gehad bij Santana Beach bij Agia Anna op Naxos. 

Sam
Ommen, Overijssel


Reactie: 7 november 2019

Geboekte reis: Eilandhoppen Tinos & Andros

Ook wij hebben dit jaar voor het eerst, via jullie organisatie, een reis naar Griekenland geboekt. Wij hebben genoten, alles was perfect geregeld, advies op maat, flexibiliteit met een persoonlijke "touch"! De Griekse Gids Reizen, een absolute aanrader en voor herhaling vatbaar.  Hartelijke groet,

Elly & Gert-Jan
Krimpen aan de Lek (Zuid-Holland)


Reactie 18 oktober 2019

Geboekte reis: Eilandhoppen Mykonos, Syros, Paros & Santorini

Reizen zit in mijn bloed en het reiswezen ook. Daarom regelde ik mijn vakanties altijd zelf. Maar nu werd ik 75 jaar en ik wilde heel graag een keertje eilandhoppen samen met mijn zus die ik hiervoor uitgenodigd had, maar dan zonder alles zelf te moeten regelen. Zodoende heb ik Jorgos van de Griekse Gids in april gebeld en hebben we samen in overleg deze fantastische vakantie geboekt. Deze vakantie was geweldig georganiseerd door Griekse Gids Reizen! En wat we als bijzonder hebben ervaren is het persoonlijk contact, was het een telefoontje, een app of een mail, het is ongelooflijk hoeveel aandacht aan ons besteed werd en daarvoor onze hartelijke dank aan Jorgos, Wendy en team!

Lees hier mijn reisverslag

M.H.
Almere (Flevoland)


Reactie 11 oktober 2019

Geboekte reis: Eilandhoppen Paros & Mykonos

We willen je bedanken voor de zeer goede begeleiding van de reis. Je steekt met vlag en wimpel boven andere reisaanbieders uit.

Bedankt A. en M. V.
Katwijk (Zuid-Holland)
 


Reactie 10 oktober 2019

Geboekte reis: Mykonos Boutique hotel

Weer een prima reis gehad met Griekse Gids Reizen. Prima service vooral het persoonlijk contact met Jorgos. Hoop je snel te zien op de vakantiebeurs in utrecht.

A.P. Martens  (Utrecht)


Reactie 30 september 2019

Geboekte reis:  Santorini & Folegandros

Ik heb een erg leuke week gehad op Folegandros en Santorini en veel mooie dingen gezien. Hartelijk dank dat alles zo goed geregeld was!

T. K.
Zevenhuizen (Zuid-Holland)


Reactie 27 september 2019

Geboekte reis: Skiathos, Skopelos, Alonissos en Athene

Dit jaar hebben wij voor het eerst onze Griekenland vakantie geboekt via de Griekse Gids reizen. De reis naar Skiathos, Skopelos, Alonissos en Athene was ontzettend goed georganiseerd. Het reisschema met vluchten, veerboten en lokale transporten zat perfect in elkaar. De hotels waren uitstekend en sloten perfect aan bij onze wensen. Wat wij bijzonder waardeerden is de warme persoonlijke en duidelijke communicatie tijdens onze vakantie.  De volgende Griekenlandreis zullen wij zeker weer boeken bij Jorgos van de Griekse Gids.

M.K.
's Hertogenbosch


Reactie 26 september 2019

Geboekte reis: Saraya Resort op eiland Leros

Hallo Jorgos,

We hebben een heerlijke vakantie gehad bij "ons" Saraya op Leros. Alles was door jou perfect geregeld en goed verlopen. De overnachting, de boottickets, de taxi's, e.d. Het was een warm welkom toen we aankwamen. Onze dank is groot. Terug van de boot naar het vliegveld hadden we zelfs een limo VIP busje voor ons alleen.

Groeten, Pauline en Paul
Delft (
Zuid-Holland)


Reactie 25 september 2019

Geboekte reis: Santana Beach Naxos

Natuurlijk is Griekenland al heel lang een fantastisch land om op vakantie te gaan. Mooi land, aardige mensen, mooie eilanden en een prachtig klimaat met veel authentieke dorpjes en veel mooie stranden. Bij onze reis naar Naxos (Cycladen) hadden wij echter op de heenreis te maken met veel wind, waardoor onze ferry van Mykonos naar Naxos niet kon uitvaren op de geplande dag. En dan is het wel heel prettig dat je daar van te voren proactief over wordt geïnformeerd en dat er in overleg prima alternatieven worden geregeld. De communicatie vooraf, tijdens en gedurende de reis werden door Jorgos op meer dan voortreffelijke wijze verzorgd. Daarnaast hebben wij een geweldige vakantie gehad in 2 hotels door Griekse Gids geregeld op Mykonos op de heen- en terugreis en een fanatstisch verblijf gehad bij Santana Beach bij Agia Anna op Naxos.

Marjan en Tom van Wijk
Ommen (Overijssel)


Reactie 11 september 2019

Geboekte reis: Irene Studio's Pefki Evia

Wij zijn nu net een weekje terug van onze vakantie op Evia. Wij verbleven in Irene Studio's in Pefki. Dit was een hele goede keuze. Onze vakantie was gewoon super. Wat een  prachtige accommodatie, geweldige lieve mensen en een heel leuke plaats. We hebben genoten van de autorit van Athene naar Pefki. Wat is Evia een geweldig, natuurrijk eiland. Onbeschrijfelijk mooi. Jullie  allemaal bedankt voor alle info en goede zorgen en service. Het was top geregeld.

Wij zijn alweer op zoek naar en volgende aparte Griekse bestemming. Nogmaals bedankt voor alles.

Groetjes D. en N. J
Neerpelt - Belgie


Reactie 4 september 2019

Geboekte reis: Kos Tigaki

Dag Jorgos,
 
Wat een heerlijke vakantie hebben wij gehad in app. Pelopas Tigaki Kos! Mooi centraal gelegen complex. Schoon, zeer vriendelijke mensen. Middenin de hoofdstraat en temidden van alle restaurantjes met heerlijk eten, barretjes en koffietentjes. 3 dagen scooters gehuurd en de omgeving verkend, met de boot naar Turkije geweest. Kortom..genoten met elkaar!
 
Nogmaals dank voor je hulp en tot gauw!
 
Warme groet,
Bart, Petra, Gail & Iris

Wijk bij Duurstede (Utrecht)


Reactie 29 juli 2019

Geboekte reis: Lefkas, Kefalonia, Zakynthos

Het was in 1 woord geweldig! Heel erg bedankt voor de top reis. Enorm genoten. Op Zakynthos zelfs onze Griekse vriend kunnen bezoeken. Was top!

C.W.
Giesbeek (Gelderland)


Reactie: 21 juli 20192019

Geboekte reis: Eilandhoppen Mykonos & Paros

Bedankt voor het regelen van echt een geweldige vakantie. J. ik en de kinderen hebben zorgeloos kunnen genieten van twee prachtige eilanden. Alles liep vlekkeloos. Boten, taxi’s, hotels ... allemaal top! We zijn nu alweer aan het kijken voor volgend jaar!!

M., J. en kinderen
Heerhugowaard (Noord-Holland)


Reactie: 19 juli 2019

Geboekte reis: Eilandhoppen Santorini, Naxos, Paros, Mykonos

Beste Jorgos,

We zijn alweer bijna een week thuis en we missen Griekenland alweer!! We willen je nogmaals danken voor de organisatie van deze reis, alles was super geregeld! We zullen de Griekse gids reizen zeker aanbevelen in onze kringen.

Mevr. M en Meneer F
Hendrik Ido Ambacht (Zuid-Holland)


Reactie: 18 juli 2019

Geboekte reis: Corfu

We hebben heerlijk genoten van onze vakantie op Corfu. Prachtig appartement, waarbij Jorgos en Wendy ervoor gezorgd hadden dat we de mooiste kamer kregen. We zaten op hun advies in het gezellige dorpje Agios Gordios en ook dat is ons uitstekend bevallen. Kortom: perfecte vakantie, gebaseerd op goed advies vanuit Griekse Gids Reizen. We kunnen alle Griekenland-fans aanraden om voor een heerlijke vakantie contact op te nemen met Jorgos en Wendy. 

Hartelijke groeten,
M. en P.
Hilversum (Noord-Holland)


Reactie: 12 juli 2019

Geboekte reis: Eilandhoppen Zakynthos-Kefalonia

Wij zijn terug goed thuisgekomen. Zakynthos, alles was hier super! Goed onthaald aan de luchthaven en goed aangekomen. Ze hebben zelfs om kwart na elf 's avonds nog eten voor ons gemaakt.
We waren ook enorm onder de indruk van onze geweldige familiekamer! We hebben een bootuitstap gedaan naar de grotten en schildpadden.

Op Kefalonia zijn wij o.a. naar Assos geweest en Mirtos. We zijn ook naar het dierenasiel geweest in Argostoli en we hebben genoten in de taverne in Karavomilos. Hat was super. We zijn met de auto per ferry naar Ithaka geweest. Wondermooi daar.

Het was een geweldige vakantie voor ons en de kindjes! We komen zeker nog terug naar Griekenland via jou.

Vele groetjes, D. I. en de kids
Heverlee (B)


Reactie: 11 juli 2019

Geboekte reis: Eilandhoppen Pilion, Alonissos, Skopelos en Skiathos

Beste Jorgos,

We hebben genoten. Ik realiseerde me vorige week dat het dit jaar 40 jaar geleden was dat ik voor het eerst in Griekenland was. In de tussenliggende jaren ben ik er zo’n 15 keer geweest, telkens op andere plekken, nog niet op de plaatsen waar we nu geweest zijn.

Deze reis is er zeker één waarvan we heel erg goede herinneringen gaan bewaren. En daarin hebben jullie een groot aandeel! Het was bovendien heel leuk om zo onderweg contact met je te hebben, vond ik. Dank voor alle goede zorgen en succes met Griekse Gids Reizen!!!

Groetjes van M. en F.
Arnhem (Gelderland)


Reactie: 6 juli 2019

Geboekte reis: Eilandhoppen Santorini, Milos, Kimolos & Kreta

Nogmaals hartelijk bedankt voor het organiseren van deze reis en in het bijzonder voor je persoonlijke begeleiding.
We zijn al aan ’t oriënteren voor volgend jaar!

 Groeten van L.en H.
 Alkmaar (Noord-Holland)


Reactie: 4 juli 2019

Geboekte reis: Erofili Hotel Ikaria

Van onze kant wil ik en mijn vrouw L. je danken voor de goede afwikkeling, alles klopte gewoon en hebben we mede ook daardoor een fantastisch verblijf gehad op Ikaria, een eiland wat uitblinkt wat natuurschoon betreft, ook het hotel is een aanrader en klopte er alles wat we er van verwachtte. Na 20 opeenvolgende jaren naar Griekenland was ook dit weer een mooie ervaring. We wensen je dan ook alle succes toe met je organisatie en zullen we je zeker promoten!!! Het was top geregeld!!

Groeten van B. en L. M.
's Gravenzande (Zuid-Holland)


Reactie: 1 juli 2019

Geboekte reis: Fly&Drive Athene en Noord en Zuid-Evia

We willen even dank zeggen voor het regelen van onze super fijne vakantie. Nog nooit een vakantie met zoveel service mogen meemaken. Alles was perfect geregeld.
En als we weer naar Griekenland gaan, boeken we zeker bij jullie. Volgend jaar is de bedoeling om door de Peloponnesos te reizen.
Nogmaals heel erg bedankt

vriendelijke groet,
J. en H.
Emmen (Drenthe)


Reactie: 30 juni 2019

Geboekte reis: Eilandhoppen Naxos, Paros en Mykonos

Inmiddels zijn we weer thuis. We hebben een fantastische vakantie gehad, mede door jouw/jullie goede zorgen. Dank daarvoor. Graag komen we een keer persoonlijk langs in Wijk bij Duurstede.

Vriendelijke groet,

C. en M. L.
Hoevelaken (Utrecht)


Reactie: 27 juni 2019

Geboekte reis: Schatten van Noord Griekenland met extra verblijf in Afytos Chalkidiki

We hebben een mooie rondreis gehad met gids Dimitra en zij was geweldig. We hebben ook op eigen gelegenheid Thessaloniki bekeken.
En wat betreft Blue Bay hotel in Afytos, je hebt niets te veel gezegd. Blue Bay is idd super wat een geweldige kamer met uitzicht. Goed dat je dit hebt aangeboden en wij blij dat we deze keuze hebben gemaakt. Dankjewel. En echt een top service die je verleent.

Groetjes A. en A.
Rucphen (Noord-Brabant)


Reactie: 26 juni 2019

Geboekte reis: Erofili Hotel Ikaria

Ook aan leuke dingen komt een eind, maar Ikaria was een mooie belevenis met z'n schitterende natuur. Ik, mijn neef en de vrouwen hebben het hele eiland doorkruist, en zijn in alle plaatsjes geweest die we konden bereiken. Een speciaal plekje was de Plaka taverne in Arethousa. Heel hoog in de bergen, een beleving op zich. Daar twee maal geluncht, super vriendelijk echtpaar en heerlijk gegeten. Deze plek hoort bij de hoogtepunten van al mijn Griekenland bezoeken. Vanavond ons afscheidsdiner en morgen de terugreis.
Jorgos, bedankt voor de goede verzorging van onze reis. Het was Super!!!!!

Groetjes Aad.
's Gravenzande (Zuid-Holland)


Reactie: 20 juni 2019

Geboekte reis: Cavos Bay Hotel Ikaria

Het is heerlijk hier op Cavos Bay Ikaria! Wat een paradijselijk plekje zeg. Het is zo mooi gelegen aan een ruig stuk zee met rotsen, heerlijk! Ik kan daar erg van genieten, van dat natuurlijke.
De kamer is supergroot, met een eveneens erg groot balkon/terras. En lekker joh, constant dat geluid van die golven! Ontbijt ook super, erg uitgebreid, allemaal lekkere dingen.

Groetjes!

E. en S.
Vleuten (Utrecht)


Reactie: 17 juni 2019

Geboekte reis: Eilandhoppen Naxos, Paros en Mykonos

Ik wil even laten weten dat we een super leuke reis hebben gehad. Alles liep voorspoedig met zowel de transfer taxi's en boot.
De accommodaties waren ook goed. Met één echte topper in Mykonos.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Groetjes E. en R.
Maarheeze (Limburg)


Reactie: 11 juni 2019

Geboekte reis: Eilandhoppen Samos, Patmos, Leros & Kos

Mijn zoon en ik hebben deze trip afgelopen twee weken gedaan, en dat is uitstekend bevallen - vooral Leros (Pantelli beach) en Patmos blonken uit vanwege de kleinschaligheid. Kos (Kos-stad) was helaas alweer een beetje te toeristisch, Samos (Pythagorio) echter niet, en dat was zeker een aanrader. Al met al als cijfer 9+ , en uitstekend georganiseerd door de Griekse Gids reizen!

L.K.
De Zaan (Noord-Holland)


Reactie: 8 juni 2019

Geboekte reis: Villa Dorita Parga

Wij zijn net terug van vakantie in Parga, geboekt bij Jorgos van de Griekse Gids reizen. Dit is ons zeer goed bevallen, alles keurig geregeld en ook bij eventuele vragen is er persoonlijk contact. We kijken terug op een geslaagde vakantie!

C.N.
Rijpwetering (Zuid Holland)


Reactie: 4 juni 2019

Geboekte reis: Kastro appartementen Myrtos Kreta

Mede namens Joop wil ik u mijn complimenten maken voor het verzorgen van onze perfecte vakantie. Alles klopte: bij aankomst stond onze huurauto voor ons klaar, we kregen in Mirtos bij Kastro een heel mooi appartement met aparte slaapkamer en twee(!) balkons en de service daar was ook prima in orde. En misschien is het toeval of u hebt een streepje voor bij Transavia, maar zowel op de heen- als op de terugreis hadden we drie stoelen voor z’n tweeën. Wat een luxe.

We zullen De Griekse Gids bij vrienden en familie zeker aanprijzen. Jullie doen het uitstekend en zijn persoonlijk betrokken.
Veel succes verder en misschien tot een volgend keer.

Met vriendelijke groet,

S. R.
Uithoorn (Noord-Holland)


Reactie: 9 mei 2019

Geboekte reis: Eilandhoppen Nisyros, Kalymnos en Kos

Beste Jorgos,

Wij zijn bijna thuis alles is goed gegaan. Bedankt voor het regelen en organiseren van een geweldige reis.
En dat je gewoon altijd antwoordt en we je kunnen bereiken. Volgend jaar weer! Wij hebben genoten.

Groetjes R.en G.
Weerdinge (Drenthe)


Reactie: 5 mei 2019

Geboekte reis: Eilandhoppen Syros, Ikaria, Mykonos

Beste Jorgos,

Wij willen je bedanken voor je al je goede zorgen en niet aflatende inzet die er aan hebben bijgedragen dat we een fantastische vakantie hebben gehad. Alles was tot in de puntjes georganiseerd van begin tot eind en de tussentijdse berichten waarin je steeds even liet weten of er wijzigingen waren aangaande vertrek- en aankomsttijden, waren erg prettig en geruststellend.
Nogmaals hartelijk dank en ik zal een ieder die interesse heeft in reizen naar Griekenland zeker De Griekse Gids Reizen aanbevelen.
 
Met vriendelijke groet,
Anton Haarbosch
Dongen (Noord-Brabant)


Reactie: 29 april 2019

Geboekte reis: Fly & Drive Litochoro

Yia sou Jorgos,

Onze vakantie was erg leuk. Het was prima geregeld door jullie en het hotel was ook goed. Vooral het ontbijt. Zulke lekkere dingen. Litochoro was toeristisch, maar toch ook weer traditioneel. We hebben Pasen meegemaakt, iconen rond de kerk, Christos Anesti, μαγιρ╬»τσα en frikassee gegeten, heel veel Grieks gesproken en vooral ook veel lekkere tarama gegeten. Aardige mensen, veel gezien: Meteora, Vergina, allerlei andere kloosters, verborgen in de bergen en bijna vervallen, even naar het strand, leuke dorpjes etc.. Bedankt voor de goede organisatie. Een 10.

Met vriendelijke groet,
W.C. en C. van W.
Den Haag (Zuid-Holland)