Over ons

Dit is ons enthousiaste team
Team Griekse Gids Reizen

Yasas,

Naast Grieksegids.nl dat al meer dan 23 jaar bestaat, zijn wij in 2018 gestart met "Griekse Gids Reizen", een zelfstandige reisorganisatie die gevestigd is in Wijk bij Duurstede (NL). Dankzij onze vele jaren ervaring met reizen door heel Griekenland kunnen wij met zekerheid garanderen dat wij de beste plekjes in Griekenland kunnen aanbieden. Griekse Gids Reizen is een echt familiebedrijf. Wij, Jorgos en Wendy Nikolidakis, runnen het bedrijf samen met onze drie zonen Adoni, Mano en Stef en we worden ondersteund door een geweldig team van medewerkers. De tevredenheid van onze klanten en het bieden van de beste service en prijs/kwaliteitsverhouding is voor ons erg belangrijk.

Wij wensen je een geweldige vakantie!

Team Griekse Gids Reizen

Ons team

Maak kennis met ons team!
Card image cap
Jorgos Nikolidakis
Oprichter, eigenaar & reisspecialist

Mijn passie is Griekenland en ik vertel je er graag alles over! Dankzij mijn vele jaren ervaring met reizen door heel Griekenland kan ik je de beste plekjes adviseren! Ik ben opgeroeid in België en in Griekenland en ik woon nu alweer 25 jaar in Nederland. Ik ben erg gelukkig dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken.

Wendy van Team Griekse Gids Reizen
Wendy Nikolidakis
Oprichter, eigenaar & marketing manager

Mijn eerste kennismaking met Griekenland (en met Jorgos!) was op het prachtige Kreta. In de loop van de tijd hebben we samen heel Griekenland ontdekt. Via onze website, socials, digitale nieuwsbrief en jaarlijkse Griekse Gids Glossy deel ik graag de mooiste Griekse plekjes met je.

Adoni van Team Griekse Gids Reizen
Adoni Nikolidakis
Reisspecialist & audiovisueel vormgever

Ik ben geboren in Griekenland (Kreta) en werk sinds 2017 bij de Griekse Gids. Met mijn achtergrond in de animatie en audiovisuele vormgeving vind ik het maken van de video's in Griekenland het allerleukst, maar ook stel ik met veel plezier eilandhopvakanties en fly & drive vakanties samen.

Stef van Team Griekse Gids Reizen
Stefanos Nikolidakis
Backoffice

Altijd als ik weer in Griekenland kom voelt het voor mij als thuiskomen. Ik ben al op vele Griekse eilanden geweest en ook van het Griekse vasteland heb ik veel gezien. Ik ben een groot fan van de Cycladen eilanden! Bij Griekse Gids Reizen stel ik graag vakanties samen voor o.a. deze bijzondere eilanden.

Mano van Team Griekse Gids Reizen
Mano Nikolidakis
Marketeer

Yasas, Ik ben Mano Nikolidakis. Van kleins af aan reis ik samen met mijn familie naar Griekenland waar ik de geweldigste vakanties beleefd heb!
Nu ik de opleiding tourism management heb afgerond, werk ik met veel plezier bij Griekse Gids Reizen.

Frans van Team Griekse Gids Reizen
Frans Groenendaal
Reisverhaal schrijver

Al decennia lang speel ik voor toerist in Griekenland. Het liefst ga ik steeds naar een andere bestemming, al zijn er twee bestemmingen waar ik steeds wel weer naar terug ga: Corfu en Parga. Ik vind het elke keer een ultieme uitdaging om voor de Griekse Gids reisverhalen te schrijven, ik deel mijn Griekse ervaringen graag met alle Griekofielen.

René van Team Griekse Gids Reizen
René Cleijpool
IT ontwikkeling

Ik heb reizen altijd heel leuk gevonden, maar Griekenland en de Griekse eilanden hebben echt iets speciaals. Ik zoek op vakantie activiteit, cultuur, zon, strand, lekker eten en vriendelijkheid. Dat vind je allemaal in Griekenland! Hoogtepunten zijn voor mij het duiken op Kreta, wandelen op Andros, fietsen op Kos en de stedentrip Athene.

Card image cap
Onno Cleijpool
IT ontwikkeling

Met veel plezier heb ik jarenlang samengewerkt met de Griekse Gids. Naast mijn passie voor data, programmeren en international business, zoek ik graag het avontuur op. Nu gaat ons avontuur verder met Griekse Gids Reizen! Een nieuwe, spannende stap de reiswereld in!


Griekse Gids Reizen

Waarom boeken bij Griekse Gids Reizen?
Bij Griekse Gids Reizen staan persoonlijk contact en op maat gemaakte reizen centraal. Wij weten alles over Griekenland dankzij onze passie en ervaring op het gebied van reizen door Griekenland. Wij kunnen geweldige vakanties, fly & drives en eilandhopreizen aanbieden, zelfs naar de nog onontdekte eilanden en regio's van Griekenland. Wil je het échte Griekenland ontdekken, dan staan wij voor je klaar om jouw droomreis samen te stellen! Tevens kunnen wij je de garantie en veiligheid bieden van SGR, ANVR en het calamiteitenfonds.


Persoonlijk en op maat
Persoonlijkheid

Bij Griekse Gids Reizen staat persoonlijk contact centraal. Wij ontwerpen met alle liefde jouw droomreis, samen met jou.

Griekenland Gespecialiseerd
Volledige ontzorging

Wij zijn al vele jaren een échte Griekenland specialist, we spreken zowel Nederlands als Grieks en hebben zeer goede persoonlijke contacten met onze leveranciers in Griekenland.

Volledige ontzorging
Uitstekende kwaliteit

Bij onze reizen is alles inbegrepen: vliegtickets, boottickets, privé taxitransfers en accommodaties. Daarnaast ben je bij onze reizen verzekerd door SGR garantie.

Uitstekende kwaliteit
Op maat gemaakt

Wij werken uitsluitend samen met accommodaties met zeer goede klanttevredenheid.

"Samen stellen wij jouw perfecte op maat gemaakte reis samen!"

Onze locatie

Wijk bij Duurstede

Adres

De Langkamp 12C
3961 MS Wijk bij Duurstede

Voor al je vragen kun je contact opnemen met reizen@grieksegids.nl. Je kunt tijdens kantooruren ook bellen naar (0031) 0343-218014.
Ons kantoor is enkel te bezoeken op afspraak.

Openingstijden kantoor

Alleen op afspraak

Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16:30 uur op tel. 0343-218014 en per mail op: info@grieksegidsreizen.nl