bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Vakantie Sporaden

Sporaden vakanties

De Sporaden is een eilandengroep in het noordwesten van de Egeïsche Zee. Dichte begroeiing, rotsachtige landschappen en zuivere blauwe zeeën: een unieke alternatieve bestemming. Ga eilandhoppen in een paradijselijk eilandencomplex. Volg de wandelroutes van Skiathos en ontdek de verborgen schoonheden. Stap in de voetsporen van grote schrijvers, zoals Alexander Papadiamantis, terwijl ze door dichte bossen en olijfgaarden liepen. De natuurliefhebbers moeten een mooie route volgen door het beroemde bos van Koukounaries en rond het meer Strofilia (Lengte 4,2 km). Het is ook mogelijk een ontspannen, gemakkelijke wandeling te maken door het schiereiland Kanapitsa (4,9 km).
Op zoek naar wat religieus ontzag? Maak een vrij lange wandeling (7 km) naar de historische kerken van Skiathos (klooster Evagelistrias & de kerken van St. Haralambos, St. Apostolos en St. Dimitrios). Skopelos is de bestemming voor een rustige familievakantie. Een groene omgeving met rijke dennenbossen, kristalblauwe zeeën en zandstranden kenmerken het eiland. Proef de beroemde kaastaart van Skopelos en geniet van een glaasje ouzo in tavernes aan zee.

 

Ben je op zoek naar een vakantie naar Sporaden? Op deze pagina staat een overzicht van de accommodaties die Griekse Gids Reizen je kan aanbieden. Klik op een van onderstaande bestemmingen of vakanties naar Sporaden.

Bekijk accommodaties Sporaden

Reizen / Bestemmingen: 

Overzicht vakanties - Sporaden vakantie boeken