SporadenDe Sporaden is een eilandengroep in het noordwesten van de Egeïsche Zee. Dichte begroeiing, rotsachtige landschappen en zuivere blauwe zeeën: een unieke alternatieve bestemming. Ga eilandhoppen in een paradijselijk eilandencomplex. Volg de wandelroutes van Skiathos en ontdek de verborgen schoonheden. Stap in de voetsporen van grote schrijvers, zoals Alexander Papadiamantis, terwijl ze door dichte bossen en olijfgaarden liepen. De natuurliefhebbers moeten een mooie route volgen door het beroemde bos van Koukounaries en rond het meer Strofilia (Lengte 4,2 km). Het is ook mogelijk een ontspannen, gemakkelijke wandeling te maken door het schiereiland Kanapitsa (4,9 km).
Op zoek naar wat religieus ontzag? Maak een vrij lange wandeling (7 km) naar de historische kerken van Skiathos (klooster Evagelistrias & de kerken van St. Haralambos, St. Apostolos en St. Dimitrios). Skopelos is de bestemming voor een rustige familievakantie. Een groene omgeving met rijke dennenbossen, kristalblauwe zeeën en zandstranden kenmerken het eiland. Proef de beroemde kaastaart van Skopelos en geniet van een glaasje ouzo in tavernes aan zee.

 


Bestemmingen Skopelos: Skopelos stad - .

Populairste vakanties - Sporaden

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl