Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Paros, Naxos & Mykonos

Eilandhoppen Paros, Naxos & Mykonos

Eilandhoppen Paros, Naxos & Mykonos - Parikia - Paros

Bij deze mooie eilandhop-reis bezoek je de eilanden Paros, Naxos en Mykonos. Het zijn echt typisch Griekse eilanden, met witte dorpen en prachtige stranden.

ALBUM Eilandhoppen Paros, Naxos & Mykonos

OVERZICHT

Eerst verblijf je op Paros. Je vliegt Mykonos en wordt daar opgehaald en naar de haven gebracht vanwaar je naar Paros zult varen.

 

 

Paros: Je komt aan op eiland Paros. Je komt aan in het gezellige hoofdstadje Parikia. Hier bevindt zich de grote haven en hier komen bijna alle toeristen met de ferryboten aan. Paros is het derde grootste Cycladen eiland. Het is heuvelachtig en heeft mooie stranden en een aantal schitterende dorpen. Aanraders om op Paros te bezoeken zijn o.a. de dorpen Lefkes en Naoussa.

Bekijk hier onze accommodaties op Paros
 

Vervolgens verblijf je op Naxos

Naxos: Naxos is het grootste eiland van de Cycladen. Naxos heeft 20.000 inwoners en ligt ongeveer in het midden van de Cycladen, in de Egeïsche zee. Het eiland heeft een 148 kilometer lange kustlijn. Naxos is een erg mooi eiland, met o.a. prachtige stranden en een geweldig mooie hoofdstad. Naxos stad (of Chora) is een van de mooiste Cycladische stadjes. Vanaf de haven tot bovenaan bij het Venetiaanse kasteel zal de bezoeker onder de indruk blijven van de smalle, steile straatjes en de oude stenen huisjes. De prachtige zandstranden, de schilderachtige dorpjes en het grote aantal bezienswaardigheden trekken elke zomer een groot aantal bezoekers. Eén van de bekendste archeologische bezienswaardigheden is de 2500 jaar oude tempelpoort.

Bekijk hier onze accommodaties op Naxos
 

Tenslotte verblijf je op Mykonos

Mykonos: Mykonos is een van de bekendste Griekse eilanden. Het is 85 km2 groot en heeft ongeveer tienduizend vaste inwoners. Het is het Griekse party-eiland bij uitstek. Hier komen ieder jaar weer duizenden toeristen om van de kosmopolitische sfeer van het eiland te genieten en om te feesten. Mykonos is in de laatste decennia de trekpleister geworden voor allerlei beroemdheden uit heel de wereld. Wat Mykonos zeer speciaal maakt is de stad Mykonos zelf en de mooie stranden. Mykonos-stad, ook wel Chora of klein Venetië genoemd, is een bruisend pittoresk stadje met witte huizen en kerken, smalle gezellige steegjes vol met winkeltjes en met aan het laag heuveltje aan het water waar de wereldbekende windmolens van Mykonos staan.

Bekijk hier onze accommodaties op Mykonos

 

KAART - Eilandhoppen Paros, Naxos & Mykonos

Waar ligt Eilandhoppen Paros, Naxos & Mykonos?

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Extra koffer [15kg]

 Heenreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen uitgaande vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Terugreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen inkomende vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Hotel

 Vervoer

Offerteaanvraag