Platis Gialos


Platis Gialos op Mykonos is een levendige strandbestemming bekend om zijn gouden zand, helder water, familievriendelijke sfeer, en een reeks van luxe hotels en restaurants langs de kust.


Platis Gialos is een van de populairste stranden op het eiland Mykonos, geroemd om zijn brede, gouden zandstrook en kristalheldere, turquoise wateren. Dit goed georganiseerde strand biedt een scala aan faciliteiten, waaronder ligbedden, parasols en een breed aanbod van watersportactiviteiten, wat het ideaal maakt voor zowel gezinnen als avontuurzoekers. Langs het strand vind je een verscheidenheid aan luxe hotels, charmante appartementen en verfijnde restaurants die lokale en internationale gerechten serveren. Platis Gialos is ook een uitstekend vertrekpunt voor boottochten naar andere nabijgelegen stranden, waardoor het de perfecte locatie is voor bezoekers die het meeste uit hun Mykonos-vakantie willen halen.

Populairste vakanties - Platis+Gialos

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl