Reisverzekeringen

Griekse Gids Reizen biedt reisverzekeringen van A.S.R. aan.

Kortlopende annuleringsverzekering - annulering

Er zijn omstandigheden waaronder iemand een vakantie moet annuleren of afbreken. De dekking Annulering vergoedt de kosten van annulering.
U bent verzekerd voor annuleringskosten bij bijvoorbeeld;
- overlijden, ernstige ziekte of ernstig letsel door een ongeval van een (ex-)partner of een familielid in de 1e en 2e graad
- overlijden van een familielid in de 3e graad
- zwangerschap
- een onverwachte nieuwe woning of als u plotseling werkloos wordt.

Wanneer u een reis noodgedwongen moet afbreken op basis van een van bovengenoemde redenen, vergoeden wij ook de niet gebruikte reisdagen.

Kortlopende annuleringsverzekering - allrisk annulering

Als u heeft gekozen voor de Allrisk Annuleringsverzekering, dan bepaalt u zelf of de reis annuleert of afbreekt. Is de annuleringsreden niet standaard gedekt? Dan vergoeden wij 75% van het annuleringsbedrag of de afbrekingsvergoeding.

U heeft alleen geen recht op een uitkering als u de reis wilt annuleren of vervroegd wilt afbreken omdat:

  • u geen zin meer heeft;
  • de weersomstandigheden niet goed zijn. Bijvoorbeeld te veel regen of te weinig zon;
  • de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is;
  • er zich een calamiteit voordoet waarvoor het Calamiteitenfonds een vergoeding biedt.
Kortlopende annuleringsverzekering - waarnemer

Met deze dekking kunt u een waarnemer meeverzekeren. Een waarnemer is iemand uit uw persoonlijke levenssfeer die niet meereist maar voor u belangrijk genoeg is om uw reisplannen voor te wijzigen. Dit kan bijvoorbeeld iemand zijn die altijd op uw huis past. Als er met deze persoon iets gebeurt, dan zijn de kosten van een eventueel af te breken vakantie verzekerd. De naam van deze persoon moet bij ons bekend zijn

Bekijk kortlopende annuleringverzekering

 


 

Kortlopende reisverzekering - basis

Met de Basis reisverzekering bent u goed verzekerd voor de belangrijkste risico's tijdens uw reis. Zo bent u per reis zestig dagen aaneengesloten verzekerd voor deskundige hulpverlening via de Europeesche Hulplijn.

Daarnaast heeft u recht op enkele belangrijke vergoedingen. Bijvoorbeeld als u per ongeluk iets stukmaakt in uw hotelkamer of vakantiehuis. Of als u plotseling extra reis- of telefoonkosten heeft. De Basis reisverzekering heeft standaard Europadekking. Voor een vakantie buiten Europa is het mogelijk de Basis reisverzekering uit te breiden met Werelddekking.

 

Kortlopende reisverzekering - comfort

De Comfort reisverzekering van de Europeesche biedt meer dan de Basis reisverzekering. Met Comfort verzekert u zich bijvoorbeeld per reis voor negentig dagen aaneengesloten.

Ook biedt Comfort ruimere vergoedingen voor de dekkingen die u kiest, zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage. Ook deze reisverzekering heeft standaard Europadekking, die uit te breiden is naar Werelddekking.

 

Kortlopende reisverzekering - optimaal

Wilt u geen enkel risico nemen en gewoon met een zeker gevoel op reis gaan? Dan is de Optimaal reisverzekering van de Europeesche perfect. Wij hebben een uitgebreid pakket samengesteld, zodat er geen sprake van verrassingen kan zijn. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn bijvoorbeeld standaard meeverzekerd.

Bovendien vergoeden wij voor bagage tot twee jaar oud de nieuwwaarde, zonder eigen risico.

 

Bekijk kortlopende reisverzekering