bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Eilandhoppen Mykonos Syros

+ + +

Cycladen | Mykonos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Mykonos Syros

Eilandhoppen Mykonos Syros - Mykonos - Eilandhoppen

Eilandhoppen Mykonos en Syros. Deze reis is inclusief vliegtickets, boottickets, taxi-transfers en verblijf. Dit is een leuke combinatie! Deze twee Cycladen-eilanden zijn niet met elkaar niet te vergelijken. Mykonos is het drukke, kosmopolitische jetset eiland en Syros,, dat ook wel "de Lady of the Cyclades" wordt genoemd, is het eiland met de imposante hoofdstad Ermoupolis en vele mooie stranden. Bij deze vakantie vlieg je naar Mykonos en vanaf Mykonos vaar je dezelfde of de volgende dag met de veerboot naar Syros. Je verblijft een aantal dagen op Syros en daarna nog een aantal dagen op Mykonos. Je verblijft op beide eilanden in zeer goede driesterren hotels.

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, taxi-transfers, boottickets en verblijf in een 3* accommodatie inclusief ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Mykonos Syros

OVERZICHT


Eerst verblijf je op Syros

Syros wordt ook wel "de Lady of the Cyclades" en “de Nimf van de Egeïsche Zee" genoemd. Aan het einde van de 19e eeuw beleefde het eiland een ongekende groei: de bouw van scheepswerven, handelsstations en fabrieken, maakte Syros een van de rijkste en meest bezochte eilanden van de Egeïsche Zee en Ermoupolis werd het centrum van het eiland. Ermoupolis is vernoemd naar de Griekse god Hermes. Het is de hoofdstad van het eiland en de administratieve hoofdstad van alle Cycladen. Dit is een van de mooiste Griekse steden (12.000 inwoners), met veel prachtige neoklassieke gebouwen en een bijzondere architecturale stijl, beïnvloed door de 19e eeuwse westerse normen. 

Accommodaties Syros

  • Je verblijft op Syros bij 3* accommodaties zoals Ethrion of een gelijkwaardige accommodatie.

Na je verblijf op Syros word je opgehaald door een taxi die je naar de haven brengt voor de boottocht naar Mykonos. In de haven van Mykonos word je door een taxi opgewacht die je naar de accommodatie op Mykonos zal brengen.

 

 


Daarna verblijf je op Mykonos

Mykonos staat bekend om haar gezellige hoofdstad Mykonos-stad en de mooie stranden. Mykonos-Stad, ook wel "Chora" of "Klein Venetië" genoemd, is een bruisend pittoresk stadje met witte huizen en kerken, smalle, gezellige steegjes vol met winkeltjes. Aan een laag heuveltje aan het water liggen de wereldberoemde windmolens van Mykonos. Er zijn hier tientallen gezellige restaurants, taverna's, cafe's en barretjes te vinden. Op Mykonos zijn allerlei bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Zo kun je alleen in Mykonos-stad al veel bekijken: de 5 windmolens aan de kust, de Paraportiani-kerk aan de rand van de oude haven, Aleykandra, de kleurrijke huisjes met de houten balkons aan het water, het Archeologische museum, het Volkenkundige museum, het Zeevaartmuseum, de smalle pittoreske winkelstraatjes, de tientallen gezellige taverna’s en restaurants en hippe bars en cafés en de oude haven van Mykonos waar behalve vissersboten ook jachten en zeilboten aanmeren. In Ano Mera, het belangrijkste dorp buiten Mykonos-stad, bevindt zich het klooster van Panagia Tourliani. De prachtige zandstranden van Psarou, Ornos, Platis Gialos, Paranga, Paradise en Super Paradise zijn ook een aanrader om te bezoeken.

Accommodaties Mykonos

  • Je verblijft op Mykonos bij accommodaties zoals Gorgona hotel of een gelijkwaardige accommodatie.

Aan het eind van je verblijf op Mykonos wordt je bij je accommodatie door een taxi opgehaald en naar het vliegveld gebracht voor de terugvlucht.

 

 

Prijs voor compleet pakket. Scroll naar beneden om data zelf aan te passen.

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [20kg]

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

Verzorging

departure Heenreis

outboundPrice: 144

arrival Terugreis

inboundPrice: 165 inboundPrice: 329 inboundPrice: 331

hotel Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

taxi Vervoer

taxi: 350
auto: 200
transfer1: 150
transfer2: 0
boot: 100