bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Eilandhoppen Mykonos Andros

+ + +

Cycladen | Mykonos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Mykonos Andros

Eilandhoppen Mykonos Andros - Mykonos - Eilandhoppen

Tijdens deze vakantie bezoek je het kosmopolitische eiland Mykonos en het rustige eiland Andros. Een vakantie met contrasten! Je vakantie begint op Mykonos waar je zult landen. Afhankelijk van de vluchttijden en de vaartijden is het mogelijk dat je direct naar Andros vaart of dat je eerst een nacht op Mykonos overnacht om de volgende dag naar Andros te varen. Het eerste deel van je vakantie breng je door op Andros, het tweede deel op Mykonos van waar je ook weer terugvliegt.

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, transfers, boottickets en verblijf in een 3 sterren accommodatie inclusief ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval.

ALBUM Eilandhoppen Mykonos Andros

OVERZICHT

Hoeveel nachten verblijf je op Mykonos en hoeveel dagen op Andros ?

  • Bij 7 nachten:   3 nachten op Mykonos  + 4 nachten op Andros
  • Bij 9 nachten:   4 nachten op Mykonos  + 5 nachten op Andros
  • Bij 12 nachten: 5  nachten op Mykonos  + 7 nachten op Andros
  • Bij 15 nachten: 6 nachten op Mykonos  + 9 nachten op Andros
  • Bij 21 nachten: 7 nachten op Mykonos  + 14 nachten op Andros

Andros: Je vakantie begint op Mykonos waar je zult landen. Met een privé-taxi word je naar de haven van Mykonos gebracht. Je vaart door naar het mooie eiland Andros. Tenzij je een late vlucht hebt, dan overnacht je eerst een nacht op Mykonos en neem je de volgende ochtend de boot naar Andros. Andros is het meest noordelijk gelegen Cycladen eiland. Het is een rustig eiland waar niet veel buitenlandse toeristen komen. Wel komen Grieken hier hun vakantie vieren, Andros is namelijk maar 2 uur varen vanaf Athene. Hier vind je de Cycladische stijl terug gecombineerd met de Neoklassieke stijl. Het Archeologisch museum en het Museum voor moderne kunst zijn de moeite waard en als je van zwemmen houdt dan moet je zeker een bezoek aan Paraporti, Batsi, Vitali en Gavrio brengen. De baai van Fellos heeft een heel erg mooi zandstrand. Op Andros kun je erg mooi wandelen.

Video Andros


Vanaf je accommodatie op Andros word je opgehaald door een privé-taxi die je naar de haven brengt voor de overtocht naar Mykonos. Ook daar wordt je weer opgehaald en naar je accommodatie gebracht.

Mykonos staat bekend om haar gezellige hoofdstad Mykonos-stad en de mooie stranden. Mykonos-stad, ook wel "Chora" of "Klein Venetië" genoemd, is een bruisend pittoresk stadje met witte huizen en kerken, smalle gezellige steegjes vol met winkeltjes. Aan een laag heuveltje aan het water liggen de wereldberoemde windmolens van Mykonos. Er zijn hier tientallen gezellige restaurants, taverna's, cafe's en barretjes te vinden. Op Mykonos zijn allerlei bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Zo kun je alleen in Mykonos-stad al veel bekijken: De 5 windmolens aan de kust, de Paraportiani-kerk aan de rand van de oude haven, Aleykandra: de kleurrijke huisjes met de houten balkons aan het water, het Archeologische museum, het Volkenkundige museum, het Zeevaartmuseum, de smalle pittoreske winkelstraatjes, de tientallen gezellige taverna’s, restaurants en hippe bars en cafés en de oude haven van Mykonos waar behalve vissersboten ook jachten en zeilboten aanmeren. In Ano Mera, het belangrijkste dorp buiten Mykonos-stad, bevindt zich het klooster van Panagia Tourliani. De prachtige zandstranden van Psarou, Ornos, Platis Gialos, Paranga, Paradise en Super Paradise zijn ook een aanrader om te bezoeken.

Video Mykonos

 

BIJZONDERHEDEN

  • Wanneer je deze reis online boekt, dan verblijf je de helft van de geboekte dagen op Mykonos en de andere helft op Ikaria. Uiteraard kun je ervoor kiezen om een andere verdeling te maken en meerdere dagen op het ene en minder dagen op het andere eiland te verblijven. Als je dit ons na je online-boeking binnen 24 uur na de boeking via de e-mail of 0343-594447 doorgeeft, dan passen we de reis voor je aan.
  • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

PLUSPUNTEN

  • Beleef de verschillende 'gezichten' van Griekenland.
  • Het rustige authentieke Andros.
  • Het bruisende Mykonos.

KAART - Eilandhoppen Mykonos Andros

Waar ligt Eilandhoppen Mykonos Andros?

Prijs voor compleet pakket. Scroll naar beneden om data zelf aan te passen.

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [20kg]

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

Verzorging

departure Heenreis

outboundPrice: 134

arrival Terugreis

inboundPrice: 277

hotel Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

taxi Vervoer

taxi: 260
auto: 110
transfer1: 150
transfer2: 0
boot: 55