Athene - Eilandhoppen met Athene


Rijk aan geschiedenis en cultuur, met monumenten zoals de Akropolis, bruisende pleinen, en een dynamische eet- en kunstscene, Athene is de poort naar de Griekse beschaving.


Athene is de hoofdstad en tevens de grootste stad van Griekenland, gelegen in de regio Attica. Athene is de historische hoofdstad van Europa, met een lange geschiedenis, daterend uit de eerste nederzetting in het Neolithicum. In 1834 werd het de hoofdstad van de moderne Griekse staat en in twee eeuwen is het een aantrekkelijke moderne metropool geworden met een ongeëvenaarde charme. Athene is een moderne, maar romantische stad met drukke straatjes en pleinen. Een levendige stad met vele internationale en kleine regionale winkeltjes en gezellige restaurants. Athene beschikt over een groot scala aan bezienswaardigheden en monumenten die zich bijna allemaal op loopafstand van elkaar bevinden. Het is een ideale stad om voor een week te bezoeken, zo rijk aan cultuur. Bekijk in Athene o.a. de Akropolis met het Parthenon, het Theater van Herodes Atticus, de traditionele wijken Plaka en Monastiraki, het Parlement en het Syntagma plein, de Oude markt en het Romeinse forum, het Dionyssos Theater en allerlei Musea. Maak een wandeltocht of fietstocht door Athene en geniet van al het moois dat je hier tegenkomt.


Bestemmingen Attica: Athene - Eilandhoppen - Fly&Drive - Glyfada - Lagonisi - Piraeus - Rafina - Sounion - Vouliagmeni - .

Populairste vakanties - Athene

Eilandhoppen Athene Sifnos Serifos
Populaire reis!
Eilandhoppen Athene Syros Tinos
Populaire reis!

Overzicht vakanties

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl