Eilandhoppen Kreta Milos Athene

+ + +

Kreta | Heraklion Kreta | Eilandhoppen
Eilandhoppen Kreta Milos Athene

Eilandhoppen Kreta Milos Athene - Heraklion Kreta - Eilandhoppen

Eilandhoppen Kreta, Milos en Athene. Bij deze reis ga je genieten van het veelzijdige eiland Kreta, de cultuurrijke stad Athene en het prachtige Cycladen eiland Milos. 

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, taxi-transfers, boottickets en verblijf inclusief ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-218014) en laten niets over aan het toeval.

ALBUM Eilandhoppen Kreta Milos Athene


Hoe verloopt deze reis?

Je komt met het vliegtuig aan op het vliegveld van Heraklion op Kreta. Met een taxi word je naar je accommodatie op Kreta gebracht. Er is zeer veel te zien en te doen op Kreta! Na een aantal dagen genoten te hebben op het prachtige Kreta, word je bij de accommodatie opgehaald en door een taxi naar de haven gebracht. Vanaf de haven van Heraklion vaar je naar het eiland Milos. (Let op, waarschijnlijk met overstap via Santorini.) Tenslotte vaar je met de ferryboot van Milos naar Piraeus. Je wordt door een taxi in de haven van Piraeus opgewacht en naar je accommodatie in het centrum van Athene gebracht. In Athene verblijf je ook weer een aantal dagen. Vanaf het vliegveld van Athene vlieg je weer terug.


Eerst ga je naar Kreta

Kreta ligt in het zuiden van de Egeïsche zee, honderd kilometer van de Peloponnesos en tweehonderd kilometer van Athene. De kustlijn is ruim 1000 km. Op heel Kreta wonen 600.000 inwoners, dat geeft aan dat Kreta niet dichtbevolkt is. Op Kreta is er voor elk wat wils: jongeren vinden hun vertier aan de noordkust, mensen die rust zoeken, vinden dat aan de zuidkust of in een van de vele authentieke bergdorpen die het eiland rijk is. Watersporters, zonaanbidders, duikers, snorkelaars, wandelaars, surfers, kampeerders, zeilers, luxezoekers: iedereen komt op Kreta aan zijn trekken. Kreta bestaat uit vier departementen. Van west naar oost zijn het Chania, Rethymnon, Heraklion en Lassithi.

Op Kreta verblijf je bijvoorbeeld bij Neos Ikaros in Agia Galini, Zafiria in Matala, Asterias Villas in Koutouloufari, Galaxy Villa's of een gelijkwaardige accommodatie.

Video ontdek Kreta

 

Dan ga je naar Milos

Milos is een zeer bijzonder eiland vanwege de geologische natuur verscheidenheid. Het eiland heeft een vulkanische oorsprong en dat is duidelijk te zien tijdens een bezoek aan het eiland. Zowel met de auto, bus of met de boot kom je fantastische en vooral indrukwekkende natuurverschijnselen tegen. Vooral de boottrips rond Milos zijn erg populair, een echte aanrader! Je leert het eiland op een uitstekende manier kennen, je komt bij locaties waar je met de auto of te voet niet kan komen en bij wijze van spreken kun je alle bezienswaardigheden van het eiland in één dag bewonderen. 

Je verblijft in Adamas bij Portiani Hotel of een gelijkwaardige accommodatie.

Video Milos

 

Tenslotte ga je naar Athene

Athene is een ideale stad om voor een paar dagen te bezoeken, zo rijk aan cultuur en alles op kleine afstand van elkaar. Bezoek bijvoorbeeld de Akropolis met het Parthenon, het Akropolis museum en het Nationaal archeologisch museum, het Theater van Herodes Atticus, de traditionele wijken Plaka en Monastiraki, het Parlement en het Syntagma plein, de Oude markt en het Romeinse forum, het Dionyssos Theater, de Musea, het oude Olympisch stadion waar de eerste moderne Olympische Spelen in 1896 gehouden werden, de prachtige Philopapou en de Likavitos heuvels en de tempel van de Olympische Zeus. In Athene heb je alle tijd om een aantal van de vele bezienswaardigheden te bezoeken. Wij raden je aan om tussen de middag en in de avond lekker wat eten in de gezellige wijken Plaka en Monastiraki. We hebben mogelijkheden voor wandel- en fietstochten door Athene, waarbij je alle leuke plekjes ontdekt. Dit kan op aanvraag.

In Athene verblijf je bij het 4* Fresh hotel in het centrum van Athene of een gelijkwaardige accommodatie.

Video Athene


  • Let op: Alleen op donderdag en zondag zijn er rechtstreekse bootverbindingen tussen Milos en Kreta. Anders is er een overstap op Santorini.
  • *Deze vakantie is ook boekbaar met een binnenlandse vlucht in plaats van met de boot van Milos naar Athene. (Op aanvraag)
  • Afhankelijk van de vluchttijden en vaartijden is het mogelijk dat het schema van de reis aangepast wordt.
  •  Wil je meer informatie? Bel 0343-218014 of mail naar info@grieksegidsreizen.nl

  • Tijdens één vakantie bezoek je twee zeer bijzondere en verschillende Griekse eilanden en de hoofdstad van Griekenland!
  • Ontdek de verschillende gezichten van Griekenland.
  • Geniet van het veelzijdige Kreta.
  • Geniet van het bijzondere Milos.
  • Ontdek de vele schatten van Athene.
  • Eilandhoppen zonder zorgen, want alles wordt geregeld.

Kaart Eilandhoppen Kreta Milos Athene
Kaart / Plattegrond Eilandhoppen Kreta Milos Athene

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.