Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Kreta, Milos & Athene

Kreta | Heraklion Kreta | Eilandhoppen
Eilandhoppen Kreta, Milos & Athene

Eilandhoppen Kreta, Milos & Athene - Heraklion Kreta - Eilandhoppen

Eilandhoppen Kreta, Milos & Athene. Bij deze reis ga je genieten van het veelzijdige eiland Kreta, de cultuur-rijke stad Athene en het prachtige Cycladen eiland Milos. 

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Eilandhoppen Kreta, Milos & Athene

OVERZICHT

Hoe verloopt deze reis? Je komt met het vliegtuig aan op het vliegveld van Heraklion op Kreta. Je neemt hier een huurauto in ontvangst en rijdt naar je accommodatie. Op Kreta verblijf je (bijvoorbeeld) een week. Er is zeer veel te zien en te doen op Kreta!

Vanaf de haven van Heraklion op Kreta gaat de boot naar Milos, waar je (bijvoorbeeld) vier dagen verblijft. In de haven van Heraklion kun je de huurauto achterlaten. Op Milos aangekomen neem je weer een huurauto in ontvangst en je rijdt naar je accommodatie of je wordt opgehaald en naar je accommodatie gebracht. (Naar eigen wens)

In de vier dagen op Milos kun je het eiland goed ontdekken. Een boottocht om het eiland is aan te raden. Tenslotte vaar je met de ferryboot naar Piraeus. Je wordt door een taxi vanaf de haven naar je accommodatie in het centrum van Athene gebracht. In Athene verblijf je (bijvoorbeeld) drie dagen. Vanaf het vliegveld van Athene vlieg je weer terug.

Kreta ligt in het zuiden van de Egeïsche zee, honderd kilometer van de Peloponnesos en tweehonderd kilometer van Athene. De kustlijn is ruim 1000 km. Op heel Kreta wonen 600.000 vaste inwoners, dat geeft aan dat Kreta niet drukbevolkt is. Op Kreta is er voor elk wat wils, jongeren vinden hun vertier aan de noordkust, mensen die rust zoeken, vinden dat aan de zuidkust of in een van de vele authentieke bergdorpen die het eiland rijk is. Watersporters, zonaanbidders, duikers, snorkelaars, wandelaars, surfers, kampeerders, zeilers, luxezoekers; iedereen komt op Kreta aan zijn trekken. Kreta bestaat uit vier departementen. Van west naar oost zijn het Chania, Rethymnon, Heraklion en Lassithi.

Bekijk hier onze accommodaties op Kreta
 

Milos is een zeer bijzonder eiland vanwege de geologische natuur verscheidenheid. Het eiland heeft een vulkanische oorsprong en dat is duidelijk te zien tijdens een bezoek aan het eiland. Zowel met de auto, bus of met de boot kom je fantastische natuurverschijnselen tegen, die zeer indrukwekkend zijn! Vooral de boottrips rond Milos zijn erg populair, een echte aanrader! Je leert het eiland op een uitstekende manier kennen, je komt bij locaties waar je met de auto of te voet niet kan komen en bij wijze van spreken kun je alle bezienswaardigheden van het eiland in een dag zien.

Bekijk hier onze accommodaties op Milos
 

Athene, een ideale stad om voor een paar dagen te bezoeken, zo rijk aan cultuur en alles op kleine afstand van elkaar. Bezoek bijvoorbeeld de Akropolis met het Parthenon, het Akropolis museum en het Nationaal archeologisch museum. Het Theater van Herodes Atticus, de traditionele wijken Plaka en Monastiraki, het Parlement en het Syntagma plein, de Oude markt en het Romeinse forum, het Dionyssos Theater, de Musea, het oud-Olympisch stadion waar de eerste moderne Olympische Spelen in 1896 gehouden werden. De prachtige Philopapou en de Likavitos heuvels & de tempel van de Olympische Zeus. In Athene heb je alle tijd om een paar van de velen bezienswaardigheden te bezoeken. Wij raden je aan om tussen de middag en in de avond lekker wat eten in de gezellige wijk Plaka of Monastiraki. We hebben mogelijkheden voor wandel en fietstochten door Athene, waarbij je alle leuke plekjes ontdekt.

Bekijk hier onze accommodaties in Athene

KAART - Eilandhoppen Kreta, Milos & Athene

Waar ligt Eilandhoppen Kreta, Milos & Athene?

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Koffers [15kg]

 Heenreis

108 130 116

 Terugreis

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

taxi: 350
auto: 200
transfer1: 100
transfer2: 50
boot: 100

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.