bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Fly & Drive Athene, Delphi, Olympia, Nafplion

+ +

Peloponnesos | Argolis | Fly&Drive
Fly & Drive Athene, Delphi, Olympia, Nafplion

Fly & Drive Athene, Delphi, Olympia, Nafplion - Argolis - Fly&Drive

Een mooie reis naar het vasteland van Griekenland. Deze reis ideaal vanaf 10 dagen maar kan gerust korter of langer duren. Je bezoekt tijdens deze reis Athene met o.a. de Akropolis, de opgravingen van Delphi in Fokida, Olympia, de plaats waaraan de moderne Olympische spelen hun oorsprong te danken hebben en Nafplion waar in de regio het theater van Epidavros is, het best bewaarde theater uit de Griekse Oudheid. Je verblijft bij nette 3* of 4* accommodaties inclusief ontbijt.

Deze fly & drive kunnen wij u vanaf Amsterdam, Eindhoven, Brussel, Düsseldorf en Keulen aanbieden

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, all risk verzekerde huurauto (A klasse) en verblijf  bij 3 * of 4* accommodaties met ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Fly & Drive Athene, Delphi, Olympia, Nafplion

OVERZICHT

Tijdens deze vakantie bezoek je vier verschillende regio's van Griekenland. Je ziet imposante bezienswaardigheden die de wereldgeschiedenis beinvloed hebben. Je verblijft in 3* hotels op basis van logies en ontbijt. Deze reis is vanaf 8 dagen boekbaar, wij raden echter aan om deze reis vanaf 10 dagen te boeken of zelfs langer.

Een 10-daagse reis bijvoorbeeld, kan er zo uitzien. Kies je voor meerdere dagen dan maken wij een aangepast schema voor je.
 

Dag 1 - Dag 2 - Dag 3 in Athene (Attica)
Je komt aan in Athene waar je een auto mee krijgt. Je verblijft de eerste twee dagen in Athene waar je o.a. de Akropolis, het Akropolis Museum en andere bezienswaardigheden kunt bezoeken.

Dag 4 Delphi of Arachova (Sterea Ellada - Centraal Griekenland)
Na het ontbijt rijd je met je auto richting Delphi. Je verblijft in Delphi of in Arachova. Het heiligdom van Delphi en het orakel van de God van het licht Apollo, werd door de klassieken als de "navel der aarde" beschouwd. Delfi was het grootste religieuze en geestelijke centrum van het oude Griekenland, met een roem en een autoriteit die uitstraalden over het hele Middellandse Zeegebied. Arachova is het Mykonos van de winter in Griekenland, in de winter zeer populair omwille van de skipistes.

Dag 5 en 6 Olympia in departement Elia (West-Peloponnesos)
Verblijf in Olympia of in de buurt van Olympia. Olympia ligt in het westen van Peloponnesos in de departement Elia. Het westen van de Peloponessos en vooral de regio tussen Patras en Olympia is bevoorrecht door de natuur. In Olympia werden om de vier jaar in de zomer de Olympische Spelen gehouden, waarvan sinds 776 voor Chr. de namen van de overwinnaars zijn opgetekend: dat jaar is het begin van de Griekse tijdrekening.

Dag 7 - Dag 8 - Dag 9  Nafplion  in departement Argolis (Noord-Oost Peloponnesos)
Je verblijft in Nafplion om vanaf hier mooie uitstapjes te maken naar o.a. het theater van Epidavros en Mycene. Palia Epidavros of Archaia / Oud Epidaurus is de oude haven aan de zee, met een theater en een vroegchristelijke kerk. Het is een vissersdorp dat aan de Saronische Golf en de oostkust van de Peloponessos ligt. Het dorp wordt omgeven door sinaasappel- en olijfboomgaarden. Tolo is een geliefde badplaats vlakbij het prachtige Nafplion.

Dag 10 Terugreis
Terugreis vanaf Athene

BIJZONDERHEDEN

Afstanden:

  • Athene - Delphi: 181 km (2 uur rijden)
  • Delphi - Olympia: 216 km (3 uur rijden)
  • Olympia - Nafplion: circa 180 km (2 uur 45 min rijden)
  • Nafplion  - Athene luchthaven: circa 150 - 180 km (2 uur rijden)

PLUSPUNTEN

  • Je bezoekt vier verschillende regio's van Griekenland.
  • Je ziet imposante bezienswaardigheden die de wereldgeschiedenis hebben beinvloed
  • Vrijheid van je eigen vervoer
  • Verblijf bij nette 3* accommodaties inclusief ontbijt.
  • Prachtige natuur

KAART - Fly & Drive Athene, Delphi, Olympia, Nafplion

Waar ligt Fly & Drive Athene, Delphi, Olympia, Nafplion?

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.