Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Athene, Milos

Eilandhoppen Athene, Milos

Eilandhoppen Athene, Milos - Athene - Attica

Eilandhoppen Athene & Milos. Bij deze reis ga je genieten van Athene en het prachtige Cycladen eiland Milos. Hoe verloopt deze reis? Je komt aan op het vliegveld in Athene en je wordt vanaf daar naar je accommodatie gebracht. In Athene verblijf je een aantal dagen, er is erg veel te doen in Athene.

ALBUM Eilandhoppen Athene, Milos

OVERZICHT

Het is een ideale stad om voor een paar dagen te bezoeken, zo rijk aan cultuur en alles op kleine afstand van elkaar. Bezoek bijvoorbeeld de Akropolis met het Parthenon, het Theater van Herodes Atticus, de traditionele wijken Plaka en Monastiraki, het Parlement en het Syntagma plein, de Oude markt en het Romeinse forum, het Dionyssos Theater, de Musea, het oud-Olympisch stadion waar de eerste moderne Olympische Spelen in 1896 gehouden werden, de prachtige Philopapou en de Likavitos heuvels & de tempel van de Olympische Zeus. In Athene heb je alle tijd om een paar van de velen bezienswaardigheden te bezoeken. Wij raden je aan om tussen de middag en in de avond lekker wat eten in de gezellige wijk Plaka of Monastiraki.

Daarna word je naar de haven gebracht in Piraeus, vanaf daar neem je de boot naar het eiland Milos. Op Milos word je opgehaald en naar je verblijf gebracht. Je hebt nu een aantal dagen om te genieten van je verblijf op het prachtige Cycladen eiland Milos. Aan het eind van je vakantie word je bij je accommodatie opgehaald en naar de haven van Milos gebracht. Vanaf Milos gaat de boot terug naar Athene. Daar word je naar het vliegveld gebracht en vlieg je terug naar Nederland.

Eerst verblijf je in Athene

Athene: Athene is de indrukwekkende hoofdstad van Griekenland. Het is de ideale stad om voor een paar dagen te bezoeken; zo rijk aan cultuur en alles op kleine afstand van elkaar. Het klassieke Athene was het centrum van democratie, kunst, filosofie en wetenschap. Een bezoek aan de Akropolis, het Akropolis museum en het Nationaal archeologisch museum is zeker een aanrader, maar bezoek ook de gezellige wijken Plaka en Monastiraki. We hebben mogelijkheden voor wandel en fietstochten door Athene, waarbij je alle leuke plekjes ontdekt.

Daarna verblijf je op Milos

Milos: Milos is een zeer bijzonder eiland omwille van de geologische natuur verscheidenheid. Het eiland heeft een vulkanische oorsprong en dat is duidelijk te zien tijdens een bezoek aan het eiland. Zowel met de auto, bus of met de boot kom je fantastische natuurverschijnselen tegen, die zeer indrukwekkend zijn!

Vooral de boottrips rond Milos zijn erg populair, een echte aanrader! Je leert het eiland op een uitstekende manier kennen, je komt bij locaties waar je met de auto of te voet niet kan komen en bij wijze van spreken kun je alle bezienswaardigheden van het eiland in een dag zien.

PLUSPUNTEN

  • Combinatie van citytrip met uniek Grieks eiland.
  • Veel cultuur
  • Mogelijkheden voor wandel en fietstochten door Athene
  • Vakantie gevoel op het prachtige eiland Milos

KAART - Eilandhoppen Athene, Milos

Waar ligt Eilandhoppen Athene, Milos?

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Extra koffer [15kg]

 Heenreis

 Terugreis

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

Offerteaanvraag