Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Athene, Paros & Santorini

Eilandhoppen Athene, Paros & Santorini

 

Eilandhoppen Athene, Paros & Santorini - Eilandhoppen - Attica

Tijdens deze vakantie bezoek je Athene, de hoofdstad van Griekenland en de regio Attica. Vervolgens ga je het typisch Griekse Cycladeneiland Paros verkennen. Tenslotte zul op het indrukwekkende eiland Santorini je vakantie afsluiten. Tijdens deze vakantie beleef je de vele verschillende gezichten van Griekenland.

Prijs voor 8 dagen p.p. voor compleet pakket incl. vlucht

 

ALBUM Eilandhoppen Athene, Paros & Santorini

OVERZICHT

Hoe verloopt deze reis?

Je komt aan op het vliegveld in Athene en je wordt vanaf daar naar je accommodatie gebracht. In Athene verblijf je een aantal dagen, er is erg veel te doen in Athene. Daarna word je naar de haven gebracht in Athene, vanaf daar neem je de boot naar het eiland Paros, op Paros word je opgehaald en naar je verblijf gebracht, nu heb je weer een aantal dagen om dit eiland goed te verkennen. Aan het eind van je verblijf op Paros word je bij je accomodatie opgehaald en naar de haven gebracht, waarvandaan je naar Santorini vaart. Vanaf de haven in Santorini word je opgehaald en naar je accomodatie gebracht. Aan het eind van je verblijf op dit prachtige eiland, zul je worden opgehaald en naar het vliegveld gebracht worden.

Eerst verblijf je in Athene

Athene: Athene is de indrukwekkende hoofdstad van Griekenland. Het is de ideale stad om voor een paar dagen te bezoeken; zo rijk aan cultuur en alles op kleine afstand van elkaar. Het klassieke Athene was het centrum van democratie, kunst, filosofie en wetenschap. Een bezoek aan de Akropolis, het Akropolis museum en het Nationaal archeologisch museum is zeker een aanrader, maar bezoek ook de gezellige wijken Plaka en Monastiraki. We hebben mogelijkheden voor wandel en fietstochten door Athene, waarbij je alle leuke plekjes ontdekt.

Bekijk hier onze accommodaties in Athene
 


Daarna verblijf je op Paros

Paros: De volgende bestemming is Cycladen eiland Paros Je verblijft hier in het gezellige hoofdstadje Parikia. Hier bevindt zich de grote haven en hier komen bijna alle toeristen met de ferryboten aan. Paros is het derde grootste Cycladen eiland. Het is heuvelachtig en heeft mooie stranden en een aantal schitterende dorpen. Aanraders om op Paros te bezoeken zijn o.a. de dorpen Lefkes en Naoussa.

Bekijk hier onze accommodaties op Paros

 


Tot slot verblijf je op Santorini

Santorini: Santorini is het meest zuidelijk gelegen eiland van de Cycladen en heeft zijn huidige vorm te danken aan de diverse vulkaan uitbarstingen die hier door de eeuwen heen hebben plaatsgevonden. Santorini heeft veel bezienswaardigheden en dat zijn vooral de prachtige witte dorpjes die op de steile kliffen liggen. Archeologische ruïnes kun je in het zuiden van het eiland vinden bij het plaatsje Akrotiri. Ten zuiden van Akrotiri bevindt zich het beroemde 'Red Beach' waar de vulkaan duidelijk zijn sporen heeft nagelaten.

Bekijk hier onze accommodaties op Santorini

PLUSPUNTEN

  • Je ontdekt Athene met al haar mooie bezienswaardigheden
  • Op Paros proef je de sfeer van een echte Cycladeneiland
  • Je bezoekt een van de meest imposante en schilderachtige eilanden ter wereld (Santorini)

KAART - Eilandhoppen Athene, Paros & Santorini

Waar ligt Eilandhoppen Athene, Paros & Santorini?

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Extra koffer [15kg]

 Heenreis

 Terugreis

 Hotel

 Vervoer

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.