Eilandhoppen Kythnos Sifnos Athene

+ + +

Cycladen | Kythnos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Kythnos Sifnos Athene

Eilandhoppen Kythnos Sifnos Athene - Kythnos - Eilandhoppen

Bij deze eilandhopvakantie combineer je de geweldige hoofdstad van Griekenland, Athene, met de twee onbekende en kleine Cycladen eilanden Kythnos en Sifnos. Deze reis is ideaal vanaf 10 dagen, dan verblijf je bij iedere bestemming 3 nachten en heb je ruim de tijd de eilanden en Athene te verkennen.

Deze eilandhopvakantie kunnen wij u vanaf Amsterdam, Eindhoven, Brussel, Düsseldorf en Keulen aanbieden

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, taxi-transfers, boottickets en verblijf in 3* of 4* accommodatie inclusief ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0343-218014) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Kythnos Sifnos Athene


Je vliegt naar Athene, waar je wordt opgewacht. Je wordt naar de haven gebracht om naar Kythnos te varen. Ook op Kythnos word je opgewacht en naar je accommodatie gebracht. Je verblijft bijvoorbeeld bij het leuke Kythnos Bay Hotel (of hotel in dezelfde prijsklasse). Bezoek op Kythnos de vele kleine baaitjes, stranden en kapelletjes. Maak wandelingen en geniet van de mooie dorpjes. Vervolgens ga je met de boot naar Sifnos, waar je weer een aantal heerlijke vakantiedagen zult doorbrengen. Je verblijft hier bijvoorbeeld bij ALK Hotel in Kamares (of hotel in dezelfde prijsklasse). Tenslotte word je weer naar de haven gebracht om naar Athene te varen en hier de vakantie af te sluiten met een paar dagen in de cultuurrijke hoofdstad van Griekenland. In Athene verblijf je bijvoorbeeld bij Acropolis Hill (of hotel in dezelfde prijsklasse)dat op 300 meter van de Akropolis ligt en de gezellige wijk Plaka. Het hotel biedt een prachtig uitzicht op de Akropolis.

Kythnos is een leuk Cycladen eiland in de Egeïsche zee. Het eiland ligt niet ver van Attica ligt (56 mijl), maar is nog steeds vrij onbekend. Kythnos heeft een oppervlakte van 99 km2. Het ligt ten noorden van het eiland Serifos en ten zuiden van Kea. Er zijn vele kleine baaien en stranden op Kythnos. Hoge bergen zijn er niet, de hoogste top is die van Profitis Ilias op de berg Petra (336 m). Het eiland heeft 65 mooie stranden, de meeste hiervan kun je via onverharde wegen bereiken. Er zijn typische Cycladen landschappen, met kale en droge heuvels, omgeven door stenen muren. Op het eiland zijn 350 witte kapelletjes! In de dorpen zijn er smalle, geplaveide straatjes en steegjes, witte huizen, gezellige pleintjes, mooie kerken en windmolens.
Bekijk hier onze accommodaties op Kythnos

Sifnos is een vrij droog, bergachtig eiland, met niet al te hoge bergen en heuvels.  Aan de westelijke en zuidelijke kustlijn van Sifnos bevinden zich diepe baaien, aan de oostelijke kust zijn er een aantal kleinere baaien. Hoewel Sifnos in eerste instantie en droog eiland lijkt te zijn, is het eigenlijk een zeer vruchtbaar eiland. De inwoners van het eiland zijn veelal landbouwers, vissers, veehouders en bepaalde ambachten zoals die van de keramiekkunst, worden op het eiland als beroep uitgeoefend. Op het eiland zijn olijfgaarden, wijngaarden, citroen- en sinaasappelbomen. Sifnos is een eiland met een tiental dorpen en maar liefst 19 gemarkeerde wandelpaden. De hoofdstad van het eiland is Apollonia, dat op drie heuvels is gebouwd.
Bekijk hier onze accommodaties op Sifnos

Athene Deze eilandhopvakantie sluit je af met een bezoek aan Athene, de hoofdstad van Griekenland en de regio Attica. Het is een ideale stad om voor een paar dagen te bezoeken, zo rijk aan cultuur en alles op kleine afstand van elkaar. Bezoek bijvoorbeeld de Akropolis met het Parthenon, het Theater van Herodes Atticus, de traditionele wijken Plaka en Monastiraki, het Parlement en het Syntagma plein, de Oude markt en het Romeinse forum, het Dionyssos Theater, de Musea, het oud-Olympisch stadion waar de eerste moderne Olympische Spelen in 1896 gehouden werden, de prachtige Philopapou en de Likavitos heuvels & de tempel van de Olympische Zeus. In Athene heb je alle tijd om een paar van de velen bezienswaardigheden te bezoeken. Wij raden je aan om tussen de middag en in de avond lekker wat eten in de gezellige wijk Plaka of Monastiraki.
Bekijk hier onze accommodaties in Athene  • Een afwisselende vakantie.
  • Vele afgelegen baaitjes en stranden.
  • Leuke dorpjes.
  • Veel cultuur.
  • Citytrip gecombineerd met onbekende eilanden.
  • Eilanden liggen niet ver van Athene.

Kaart Eilandhoppen Kythnos Sifnos Athene
Kaart / Plattegrond Eilandhoppen Kythnos Sifnos Athene

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.