Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Athene, Aegina & Angistri

Centraal Griekenland | Attica | Eilandhoppen
Eilandhoppen Athene, Aegina & Angistri

Eilandhoppen Athene, Aegina & Angistri - Attica - Eilandhoppen

Tijdens deze vakantie bezoek je Athene, de hoofdstad van Griekenland en de regio Attica. Vervolgens ga je het onbekendere eiland Aegina verkennen om ten slotte op het piepkleine eiland Angistri je vakantie af te sluiten. Tijdens deze vakantie beleef je de vele, verschillende gezichten van Griekenland.

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Eilandhoppen Athene, Aegina & Angistri

OVERZICHT

Athene: Tijdens deze vakantie bezoek je Athene, de hoofdstad van Griekenland en de regio Attica. Het is een ideale stad om voor een paar dagen te bezoeken, zo rijk aan cultuur en alles op kleine afstand van elkaar. Bezoek bijvoorbeeld de Akropolis met het Parthenon, het Theater van Herodes Atticus, de traditionele wijken Plaka en Monastiraki, het Parlement en het Syntagma plein, de Oude markt en het Romeinse forum, het Dionyssos Theater, de Musea, het oud-Olympisch stadion waar de eerste moderne Olympische Spelen in 1896 gehouden werden, de prachtige Philopapou en de Likavitos heuvels & de tempel van de Olympische Zeus.

In Athene heb je alle tijd om een paar van de velen bezienswaardigheden te bezoeken. Wij raden je aan om tussen de middag en in de avond lekker wat eten in de gezellige wijk Plaka of Monastiraki.

Bekijk hier onze accommodaties in Athene
 

Aegina: Je volgende verblijfplaats wordt Aegina. Met de boot vaar je vanaf Piraeus naar Aegina waar je een aantal dagen zult verblijven, afhankelijk van je wensen. Aegina ligt ongeveer 44 km van de haven van Piraeus. Het eiland is bekend vanwege de tempel van Afaia en de pistachenoten die hier veel geteeld worden (Fystikia Aeginis). Heel gezellig is het in het hoofdstadje, waar veel traditionele herenhuizen staan. Op het eiland zijn veel kleine badplaatsen, de meest bekend en grootste badplaats is Aghia Marina aan de oostkust. Over het algemeen is het een vlak eiland met een aantal lage bergen. Het eiland heeft ook veel te bieden in de vorm van prachtige vissersdorpjes en een rijk gevarieerd landschap.

Bekijk hier onze accommodaties op Aegina
 

Angistri: Als laatste bezoek je het piepkleine eiland Angistri (12 km2). Het is een eilandje dat bedekt is met vele dennenbomen. Het eiland heeft ongeveer duizend vaste inwoners en het ligt ongeveer zes kilometer ten westen van het eiland Aegina. Megalochori is het grootste dorp van het eiland. Het heeft een eigen, natuurlijke haven en een zand- en kiezelstrand. Hier arriveren en vertrekken de Flying Dolphin boten die de route Piraeus-Aegina- Angistri-Piraeus maken. Skala is de grotere haven van het eiland. Hier meren de grotere boten uit Piraeus en Aegina aan. Skala ligt  twee kilometer van Megalochori en telt ongeveer 350 inwoners. Het is een vakantieoord waar veel hotels en appartementen zijn. Hier ligt een mooi zandstrand met ondiep water. Hier zijn vele traditionele visrestaurants, bars en tavernes.

Bekijk hier onze accommodaties op Angistri

 

PLUSPUNTEN

  • Een afwisselende vakantie
  • Veel cultuur
  • Citytrip gecombineerd met onbekende eilanden
  • Eilanden liggen niet ver van Athene

KAART - Eilandhoppen Athene, Aegina & Angistri

Waar ligt Eilandhoppen Athene, Aegina & Angistri?

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Koffers [15kg]

 Heenreis

87 142 93

 Terugreis

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

taxi: 250
auto: 100
transfer1: 100
transfer2: 50
boot: 50

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.