bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Fly & Drive Athene-Olympia-Tolo

+ +

Peloponnesos | Argolis | Fly&Drive
Fly & Drive Athene-Olympia-Tolo

Fly & Drive Athene-Olympia-Tolo - Argolis - Fly&Drive

Een mooie reis naar het stuk klassiek Griekenland is de combinatie Athene-Olympia-Tolo-Athene. Je bezoekt tijdens deze reis Athene met o.a. de Akropolis, het imposante Olympia, de plaats waaraan de moderne Olympische spelen hun oorsprong te danken hebben en de populaire badplaats Tolo waar in de regio het theater van Epidavros is, het best bewaarde theater uit de Griekse Oudheid. Afhankleijk van de aankomstijd op de luchthaven van Athene is het mogelijk dat je de eerste dag in de nabijheid van Athene zult overnachten of in Loutraki.

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, all risk verzekerde huurauto (A klasse) en verblijf  bij 4 *(+) accommodaties met ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Fly & Drive Athene-Olympia-Tolo

OVERZICHT

Tijdens deze vakantie bezoek je vier verschillende regio's van Griekenland. Je ziet imposante bezienswaardigheden die de wereldgeschiedenis beinvloed hebben. Je verblijft in 3* hotels op basis van logies en ontbijt. Deze reis is vanaf 9 dagen boekbaar. Wil je meer van deze streken zien dan raden wij je aan om van deze reis een 15-daagse reis te maken.

Een 9-daagse reis bijvoorbeeld, kan zo uitzien. Kies je voor meerdere dagen dan maken wij een aangepast schema voor je.
 

Dag 1 aankomst in Athene, overnachting in Athene/Loutraki (afhankelijk van de aankomsttijd op de luchthaven van Athene)
Je komt aan in Athene waar je een auto mee krijgt. Met de auto rijdt je naar de badplaats Loutraki waar je een nacht zult verblijven. Bij Loutraki kun je het kanaal van Korinthe bezichtigen of het antieke Korinthe (Acro Korinthe) bezoeken.

Dag 2 en 3 Olympia in departement Elia (West-Peloponnesos)
Je komt aan in Athene waar je een auto mee krijgt. Verblijf in Olympia of in de buurt van Olympia. Olympia ligt in het westen van Peloponnesos in de departement Elia. Het westen van de Peloponessos en vooral de regio tussen Patras en Olympia is bevoorrecht door de natuur. In Olympia werden om de vier jaar in de zomer de Olympische Spelen gehouden, waarvan sinds 776 voor Chr. de namen van de overwinnaars zijn opgetekend: dat jaar is het begin van de Griekse tijdrekening.

Dag 4 - Dag 5 - Dag 6  Tolo in departement Argolis (Noord-Oost Peloponnesos)
Je verblijft in Tolo om vanaf hier mooie uitstapjes te maken naar o.a. het theater van Epidavros, Mycene en het prachtige Nafplion. Palia Epidavros of Archaia / Oud Epidaurus is de oude haven aan de zee, met een theater en een vroegchristelijke kerk. Het is een vissersdorp dat aan de Saronische Golf en de oostkust van de Peloponessos ligt. Het dorp wordt omgeven door sinaasappel- en olijfboomgaarden. Tolo is een geliefde badplaats vlakbij het prachtige Nafplion.

Dag 7 - Dag 8  Athene (Attica)
Je verblijft de eerste twee dagen in Athene waar je o.a. de Akropolis, het Akropolis Museum en andere bezienswaardigheden kunt bezoeken.

Dag 9 Terugreis
Terugreis vanaf Athene

PLUSPUNTEN

  • Je bezoekt vier verschillende regio's van Griekenland (o.a., Elia, Argolis en Attica).
  • Je ziet imposante bezienswaardigheden die de wereldgeschiedenis hebben beinvloed
  • Vrijheid van je eigen vervoer
  • Verblijf bij mooie 4* accommodaties inclusief ontbijt.
  • Prachtige natuur

KAART - Fly & Drive Athene-Olympia-Tolo

Waar ligt Fly & Drive Athene-Olympia-Tolo?

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.