Eilandhoppen Spetses Hydra Poros

+ + +

Saronische eilanden | Spetses | Eilandhoppen
Eilandhoppen Spetses Hydra Poros

Eilandhoppen Spetses Hydra Poros - Spetses - Eilandhoppen

NIET MEER BESCHIKBAAR (UITVERKOCHT)

Tijdens deze mooie eilandhop-vakantie op de Saronische eilanden vlieg je eerst naar Athene, de hoofdstad van Griekenland. Je wordt door een taxi of taxibusje opgehaald en naar de haven gebracht. Vanaf hier neem je de boot naar het gezellige Spetses waar je het eerste deel van je vakantie zult doorbrengen. Na Spetses zul je het pittoreske Hydra bezoeken en tenslotte ga je naar het geweldige Poros. Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, taxi-transfers, boottickets en verblijf in een 3* accommodatie, inclusief ontbijt.

Deze eilandhopvakantie kunnen wij je vanaf Amsterdam, Eindhoven, Brussel, Düsseldorf en Keulen aanbieden

Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-218014) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Spetses Hydra Poros


Hoeveel nachten verblijf je op Spetses, Hydra en Poros?

 • Bij 9 nachten:   3 nachten Spetses + 3 nachten Hydra + 3 nachten Poros
 • Bij 12 nachten:  4 nachten Spetses + 4 nachten Hydra + 4 nachten Poros
 • Bij 15 nachten:  5 nachten Spetses + 5 nachten Hydra + 5 nachten Poros
 • Bij 21 nachten:  7 nachten Spetses + 7 nachten Hydra + 7 nachten Poros

- Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op het ene of het andere eiland wilt verblijven.
- Afhankelijk van de vliegtijden van Transavia is het mogelijk dat je de eerste en/of laatste nacht vlakbij de haven of in Athene zult overnachten.

Eerst verblijf je op Spetses

Met de boot vaar je vanaf Piraeus naar Spetses waar je een aantal dagen zult verblijven. Spetses is een historisch eiland waarvan de beroemde Griekse heldin Laskarina Bouboulina afkomstig is. Bij aankomst in de haven merk je direct dat dit eiland “leeft”. Er zijn allerlei terrasjes en winkels en overal is het vrij druk. Rond de haven zijn allerlei gezellige terrasjes en pleintjes maar ook in de smalle straatjes daarachter zijn veel winkels, souvenirwinkels, juweliers, bakkers, snack-bars etc. In het centrum zie je geen auto’s, het is namelijk een autovrij eiland, wel zie je paarden met koets, een typisch kenmerk van dit eiland.


Vervolgens verblijf je op Hydra

Hydra is een populaire bestemming, vooral voor Atheners, omdat het eiland niet ver van de Griekse hoofdstad ligt. De naam ‘Hydra’ heeft het eiland te danken aan het feit dat hier in de oudheid veel waterbronnen waren. Hydra heeft een rijke geschiedenis en dat merk je direct bij aankomst in de haven. Bij het binnenvaren in de pittoreske haven zie je traditionele herenhuizen, kantelen, de marine-academie en musea. Erg leuk zijn de gezellige terrasjes en allerlei winkeltjes die verspreid rond de haven liggen.


Tenslotte verblijf je op Poros

Poros is een van de eilanden in de Saronische Golf. Het ligt vlakbij de kust van Peloponessos, precies tegenover het stadje Galatas. Poros bestaat eigenlijk uit twee eilanden, namelijk Sferia en Kalavria. Sferia is het kleinste eiland, het is een vulkanisch eiland, hierop is het grootste deel van de hoofdstad Poros-stad gebouwd. Het grotere eiland, Kalavria, is het vruchtbare, fraai begroeide deel van Poros. Tussen de twee eilanden is een smal kanaal, de twee eilanden zijn met een brug verbonden.* Het is ook mogelijk om een of twee dagen in Athene te verblijven.


 • Let op: Afhankelijk van de vliegtijden van Transavia is het mogelijk dat je de eerste en/of laatste nacht vlakbij de haven of in Athene zult overnachten.
 • Wil je een andere klasse accommodaties dan 3*? Dat kan ook op aanvraag.
 • Wil je meer informatie? Bel 0343-218014 of mail naar info@grieksegidsreizen.nl

 • Een afwisselende vakantie.
 • Veel cultuur.
 • Eilanden liggen niet ver van Athene.
 • Eventueel te combineren met een citytrip Athene.

Kaart Eilandhoppen Spetses Hydra Poros
Kaart / Plattegrond Eilandhoppen Spetses Hydra Poros

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.