bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-594447

Eilandhoppen Hydra Poros Aegina

+ + +

Saronische eilanden | Aegina | Eilandhoppen
Eilandhoppen Hydra Poros Aegina

Eilandhoppen Hydra Poros Aegina - Aegina - Eilandhoppen

Tijdens deze mooie eilandhopvakantie vlieg je eerst naar Athene, de hoofdstad van Griekenland. Je wordt door de privé-taxi opgehaald en naar de haven gebracht. Vanaf hier neem je de boot naar Hydra waar je het eerste deel van je vakantie zult doorbrengen. Na Hydra, zul je naar Poros varen en ten slotte naar Aegina. Een onvergetelijke vakantie op de Saronische eilanden!

Deze eilandhopvakantie kunnen wij je vanaf Amsterdam, Eindhoven, Brussel, Düsseldorf en Keulen aanbieden

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, taxi-transfers, boottickets en verblijf in een 3* accommodatie inclusief ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Hydra Poros Aegina

OVERZICHT

Hoeveel nachten verblijf je op Hydra, Poros en Aegina?

  • Bij 9 nachten:   3 nachten Hydra + 3 nachten Poros + 3 nachten Aegina
  • Bij 12 nachten:  4 nachten Hydra + 4 nachten Poros + 4 nachten Aegina
  • Bij 15 nachten:  5 nachten Hydra + 5 nachten Poros + 5 nachten Aegina
  • Bij 21 nachten:  7 nachten Hydra + 7 nachten Poros + 7 nachten Aegina

- Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op het ene of het andere eiland wilt verblijven.
- Afhankelijk van de vliegtijden van Transavia is het mogelijk dat je de eerste en/of laatste nacht vlakbij de haven of in Athene zult overnachten.

Eerst verblijf je op Hydra

Hydra is een populaire bestemming, vooral voor Atheners, omdat het eiland niet ver van de Griekse hoofdstad ligt. De naam ‘Hydra’ heeft het eiland te danken aan het feit dat hier in de oudheid veel waterbronnen waren. Hydra heeft een rijke geschiedenis en dat merk je direct bij aankomst in de haven. Bij het binnenvaren in de pittoreske haven zie je traditionele herenhuizen, kantelen, de marine-academie en musea. Erg leuk zijn de gezellige terrasjes en allerlei winkeltjes die verspreid rond de haven liggen.

Op Hydra verblijf je bij Hydrama Grand hotel, Casa Melenia, Hydra hotel of een gelijkwaardige accommodatie.


Daarna verblijf je op Poros

Poros is een van de eilanden in de Saronische Golf. Het ligt vlakbij de kust van Peloponessos, precies tegenover het stadje Galatas. Poros bestaat eigenlijk uit twee eilanden, namelijk Sferia en Kalavria. Sferia is het kleinste eiland, het is een vulkanisch eiland, hierop is het grootste deel van de hoofdstad Poros-stad gebouwd. Het grotere eiland, Kalavria, is het vruchtbare, fraai begroeide deel van Poros. Tussen de twee eilanden is een smal kanaal, de twee eilanden zijn met een brug verbonden.

Op Poros verblijf je bij New Aegli hotel, Odyssey Suites, of een gelijkwaardige accommodatie.


Tenslotte verblijf je op Aegina

Aegina ligt ongeveer 44 km van de haven van Piraeus. Het eiland is bekend vanwege de tempel van Afaia en de pistachenoten die hier veel geteeld worden (Fystikia Aeginis). Heel gezellig is het in het hoofdstadje, waar veel traditionele herenhuizen staan. Op het eiland zijn veel kleine badplaatsen, de meest bekend en grootste badplaats is Aghia Marina aan de oostkust. Over het algemeen is het een vlak eiland met een aantal lage bergen. Het eiland heeft ook veel te bieden in de vorm van prachtige vissersdorpjes en een rijk gevarieerd landschap.

Op Aegina verblijf je bij Hotel Perdika Mare, Xanthippi of een gelijkwaardige accommodatie. Bekijk ons aanbod op Aegina.


* Het is ook mogelijk om een of twee dagen in Athene te verblijven, in het centrum van de stad bijvoorbeeld bij Arion hotel, Acropolis hill hotelHotel Pythagorion, Attalos hotel of een gelijkwaardige accommodatie.

BIJZONDERHEDEN

  • LET OP: Afhankelijk van de vliegtijden van Transavia is het mogelijk dat je de eerste en/of laatste nacht vlakbij de haven of in Athene zult overnachten.
  • Wil je een andere klasse accommodatie dan 3*? Dat kan ook op aanvraag.
  • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

PLUSPUNTEN

  • Een afwisselende vakantie
  • Veel cultuur
  • Eilanden liggen niet ver van Athene

KAART - Eilandhoppen Hydra Poros Aegina

Waar ligt Eilandhoppen Hydra Poros Aegina?

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.