Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Kreta, Santorini

Eilandhoppen Kreta, Santorini

 

Eilandhoppen Kreta, Santorini - Eilandhoppen - Santorini

Kreta is het grootste Griekse eiland. Eigenlijk hoef je, als je op Kreta bent nergens anders naartoe, omdat er op Kreta al zo oneindig veel te zien is! MAAR.. waarom niet van de gelegenheid gebruik maken om vanaf Kreta het bijzonder pittoreske vulkaaneiland Santorini te bezoeken en er een aantal dagen verblijven. Santorini ligt niet ver van Kreta en is met de boot makkelijk te bereiken vanaf Heraklion.

Prijs voor 8 dagen p.p. voor compleet pakket incl. vlucht

 

ALBUM Eilandhoppen Kreta, Santorini

OVERZICHT

Kreta is onderverdeeld in 4 departementen. Van west naar oost zijn het Chania, Rethymnon, Heraklion en Lassithi. Ze hebben allemaal hun eigen identiteit en charme, ieder hun eigen prachtige natuur, een fantastisch klimaat, schilderachtige traditionele dorpen, prachtige kusten en stranden en een ongeëvenaarde culturele rijkdom.

Je verblijft op Kreta in het departement Rethymnon bijvoorbeeld bij het gezellige en gastvrije Hotel Bio, dat zowel op loopafstand van het mooie stadje Rethymnon als van het brede zandstrand ligt. Je kunt natuurlijk ook een andere accommodatie uitkiezen waar je wilt verblijven op Kreta. Bij aankomst op de luchthaven van Heraklion staat een huurauto voor je klaar en hiermee kun je naar de accommodatie rijden. Wil je liever gebracht worden en geen huurauto? Dan regelen we de transfer naar je accommodatie.

Bekijk hier onze accommodaties op Kreta


Na een week op Kreta genoten te hebben van de prachtige natuur, cultuur, stranden en bezienswaardigheden is het tijd om met de boot naar Santorini te gaan. De boot vertrekt uit de haven van Heraklion. Je rijdt met de huurauto naar de haven, waar je de auto kunt achterlaten. Of je wordt gebracht naar de haven. Bij aankomst op Santorini is daar weer een huurauto gereserveerd en kun je zelf naar de accommodatie rijden op Santorini. Je kunt bijvoorbeeld verblijven bij Casa Bianca Hotel in Imerovigli. Wil je liever geen auto, dan verzorgen wij de transfers weer van en naar de accommodatie. Je vliegt terug vanaf het vliegveld van Santorini. Deze reis andersom maken kan ook.

Santorini: Santorini is het meest zuidelijk gelegen eiland van de Cycladen en heeft zijn huidige vorm te danken aan de diverse vulkaan uitbarstingen die hier door de eeuwen heen hebben plaatsgevonden. Santorini heeft veel bezienswaardigheden en dat zijn vooral de prachtige witte dorpjes die op de steile kliffen liggen. Archeologische ruïnes kun je in het zuiden van het eiland vinden bij het plaatsje Akrotiri. Ten zuiden van Akrotiri bevindt zich het beroemde 'Red Beach' waar de vulkaan duidelijk zijn sporen heeft nagelaten.

Bekijk hier onze accommodaties op Santorini

PLUSPUNTEN

  • Ontdek het prachtige Kreta met de mooie omgeving en de gastvrije bevolking.
  • Combineer het veelzijdige eiland Kreta met het indrukwekkende Santorini.
  • Ontdek het unieke vulkaaneiland Santorini, met de witte dorpjes op de rand van de krater.

KAART - Eilandhoppen Kreta, Santorini

Waar ligt Eilandhoppen Kreta, Santorini?

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Extra koffer [15kg]

 Heenreis

 Terugreis

 Hotel

 Vervoer

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.