bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Eilandhoppen Kreta Santorini

+ + +

Cycladen | Santorini | Eilandhoppen
Eilandhoppen Kreta Santorini

Eilandhoppen Kreta Santorini - Santorini - Eilandhoppen

Kreta is het grootste Griekse eiland. Er is op Kreta oneindig veel te zien! Je kunt ook van de gelegenheid gebruik maken om vanaf Kreta het bijzondere vulkaaneiland Santorini te bezoeken en er een aantal dagen verblijven. Santorini ligt niet ver van Kreta en is met de boot vanaf Heraklion gemakkelijk te bereiken. Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, transfers, boottickets en verblijf in een 3*, 4* of 5* accommodatie, inclusief ontbijt.

Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie!

Video boottocht van Kreta naar Santorini

 

ALBUM Eilandhoppen Kreta Santorini

OVERZICHT

Hoeveel dagen verblijf je op Kreta, hoeveel dagen op Santorini?

 • Bij 7 nachten: 4 nachten Kreta + 3 nachten Santorini
 • Bij 9 nachten:  5 nachten Kreta + 4 nachten Santorini
 • Bij 12 nachten: 6 nachten Kreta + 6 nachten Santorini
 • Bij 15 nachten: 8 nachten Kreta + 7 nachten Santorini
 • Bij 21 nachten: 11 nachten Kreta + 10 nachten Santorini

Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op het ene of het andere eiland wilt verblijven.

Kreta is onderverdeeld in 4 departementen. Van west naar oost zijn het Chania, Rethymnon, Heraklion en Lassithi. Ze hebben allemaal hun eigen identiteit en charme, ieder hun eigen prachtige natuur, een fantastisch klimaat, schilderachtige traditionele dorpen, prachtige kusten en stranden en een ongeëvenaarde culturele rijkdom.

Je verblijft eerst op Kreta

Bij aankomst op de luchthaven van Heraklion word je opgewacht door een taxi en naar je accommodatie gebracht.

 • Op Kreta verblijf je bijvoorbeeld bij Neos Ikaros in Agia Galini, Zafiria in Matala, Asterias Villas Koutouloufari, Galaxy Villa's, (afhankelijk van de categorie die je kiest), of een gelijkwaardige accommodatie.

Na een aantal dagen op Kreta genoten te hebben van de prachtige natuur, cultuur, stranden en bezienswaardigheden is het tijd om met de boot naar Santorini te gaan. Je wordt bij je accommodatie opgehaald door een privé-taxi en naar de haven gebracht.


Dan verblijf je op Santorini

Bij aankomst op Santorini word je ook weer opgehaald en naar je accommodatie gebracht.

Santorini is het meest zuidelijk gelegen eiland van de Cycladen en heeft zijn huidige vorm te danken aan de diverse vulkaanuitbarstingen die hier door de eeuwen heen hebben plaatsgevonden. Santorini heeft veel bezienswaardigheden en dat zijn vooral de prachtige witte dorpjes die op de steile kliffen liggen. Archeologische ruïnes kun je in het zuiden van het eiland vinden bij het plaatsje Akrotiri. Ten zuiden van Akrotiri bevindt zich het beroemde 'Red Beach' waar de vulkaan duidelijk zijn sporen heeft nagelaten.

 • Je verblijft bij op Santorini bijvoorbeeld bij Andreas, of een gelijkwaardige accommodatie. (Afhankelijk van de categorie die je kiest)

Je vliegt terug vanaf het vliegveld van Santorini. Op de laatste dag van je eilandhop-vakantie word je bij je accommodatie opgehaald en naar het vliegveld van Santorini gebracht om aan de terugreis te beginnen.

BIJZONDERHEDEN

 • Wanneer je deze reis online boekt, dan verblijf je de helft van de geboekte dagen op Kreta en de andere helft op Santorini. Uiteraard kun je ervoor kiezen om een andere verdeling te maken en meerdere dagen op het ene en minder dagen op het andere eiland te verblijven. Als je dit ons binnen 24 uur na de boeking via de e-mail of 0343-594447 doorgeeft, dan passen we de reis voor je aan.
 • Kreta is een erg groot eiland. Wil je op een specifieke plek verblijven op een ander gedeelte van Kreta, laat het ons dit weten, dan maken we een offerte op maat.
 • Deze reis andersom maken kan ook, op aanvraag.
 • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

PLUSPUNTEN

 • Ontdek het prachtige Kreta met de mooie omgeving en gastvrije bevolking.
 • Combineer het veelzijdige eiland Kreta met het indrukwekkende Santorini.
 • Ontdek het unieke vulkaaneiland Santorini, met de witte dorpjes op de rand van de krater.

KAART - Eilandhoppen Kreta Santorini

Waar ligt Eilandhoppen Kreta Santorini?

Prijs voor compleet pakket. Scroll naar beneden om data zelf aan te passen.

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [20kg]

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

Verzorging

departure Heenreis

outboundPrice: 215 outboundPrice: 190

arrival Terugreis

inboundPrice: 203

hotel Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

taxi Vervoer

taxi: 310
auto: 160
transfer1: 100
transfer2: 50
boot: 80