Skyros - Eilandhoppen met Skyros


Biedt een unieke mix van dichte bossen, wilde paarden, afgelegen stranden, traditionele ambachten, en authentieke Griekse cultuur, ideaal voor een authentieke ervaring.


Skyros is het minst toeristische eiland van de Sporaden en dat heeft als gevolg dat de tradities goed bewaard zijn gebleven. Skyros heeft niet alleen prachtige stranden en mooie zeeën, maar ook veel cultuur. Skyros stad of Chora is de hoofdstad van het eiland. Het ligt aan de voet en tegen de hellingen van een rotsachtige heuvel met aan de top van de heuvel het  Byzantijnse kloosterkasteel van Agios Georgios. Skyros stad ligt in het noordoosten van het eiland en lijkt erg op stadje op een een Cycladen eiland, met de witte huisjes die tegen de berg zijn gebouwd. Magazia en Molos zijn de dichtstbij liggende stranden van Skyros stad. Deze stranden liggen op loopafstand van Skyros stad (Chora). Een mooi uitzicht op deze stranden is te bewonderen vanaf het kasteel van Skyros op de top van de heuvel. Magazia is het eerste dorp dat in de omgeving van Chora is gebouwd. Het ligt aan een zandstrand waar diverse terrassen zijn van restaurants en beachbars. Molos is het verlengde van Magazia, je kunt het als een geheel strand beschouwen. Deze stranden zijn de populairste en mooiste stranden van Skyros.


Bestemmingen Skyros: Eilandhoppen - Magazia - .

Populairste vakanties - Skyros

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl