Fly & Drive Zuid Peloponnesos

+ +

Peloponnesos | Messinia | Fly&Drive
Fly & Drive Zuid Peloponnesos

Fly & Drive Zuid Peloponnesos - Messinia - Fly&Drive

Met deze Fly & Drive ontdek je het zuiden van de Peloponnesos. Wij raden deze vakantie vanaf 12 dagen omdat je dan meer tijd hebt om zuid-Peloponnesos te leren kenne want zuiden van Peloponnesos heeft ontzettend veel te bieden. Het is een schitterend gebied met veel belangrijke historische locaties, een mooie afwisselende natuur en mooie stranden.

ALBUM Fly & Drive Zuid Peloponnesos


Bij deze fly & drive vlieg je op de luchthaven van Kalamata. Op de luchthaven staat de huurauto al op je te wachten en je kunt nu op weg naar de eerste bestemming.
Tijdens deze reis verblijf je in Mani, Monemvasia, Gythion en Methoni.

Bestemming 1: Je eerste bestemming is Mani, een historische streek in Griekenland. Een prachtige bestemming is Limeni, hier bevindt zich de traditionele accommodatie Limeni Village.
Bestemming 2: Je tweede bestemming is Monemvasia. Een leuke accommodatie op het imposante schiereiland is Byzantino.
Bestemming 3: je derde bestemming is Gythion waar je bij het prachtige Thirides beach resort zult verblijven
Bestemming 4: je vierde bestemming is Methoni waar je het indrukwekkende kasteel zult bewonderen en bij het mooie hotel Achilles Hill zult verblijven.


Bovengenoemde hotels zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze niet beschikbaar zijn, dan zorgen wij voor een gelijkwaardige accommodatie.


  • Ontdek de omgeving vanZuid-Peloponnesos
  • Geniet van de rustgevende, natuurlijke omgeving
  • Vele bezienswaardigheden
  • Prachtige zandstranden

Kaart Fly & Drive Zuid Peloponnesos
Kaart / Plattegrond Fly & Drive Zuid Peloponnesos

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.