Tel: 0343-594447
 • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Alonissos Skopelos Skiathos

+ + +

Sporaden | Alonissos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Alonissos Skopelos Skiathos

Eilandhoppen Alonissos Skopelos Skiathos - Alonissos - Eilandhoppen

Bij deze mooie eilandhop vakantie ontdek je de drie prachtige Sporaden eilanden Skiathos, Skopelos en Alonissos. Je verblijft bij zeer goede accommodaties. Skiathos ligt in het westen van de Egeïsche zee. Naast Skiathos liggen de eilanden Skopelos en Alonissos. Je vliegt naar het vliegveld van Skiathos, vanaf hier vertrek je ook weer. Vanaf Skiathos ga je direct met de boot naar Alonissos en vervolgens naar Skopelos en tenslotte terug naar Pilion. Hoewel je deze vakantie voor 7 nachten kunt boeken, raden wij je aan om deze reis voor minimaal 14 nachten te boeken.

OPGELET: Deze reis bieden we momenteel alleen via de luchthaven van Düsseldorf aan

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, taxitransfers en verblijf met ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Alonissos Skopelos Skiathos

OVERZICHT

Hoeveel nachten verblijf je op Alonissos, Skopelos en Skiathos?

 • Bij 7 nachten:   2 nachten Alonissos + 2 nachten Skopelos + 3 nachten Skiathos
 • Bij 14 nachten: 4 nachten Alonissos + 5 nachten Skopelos + 5 nachten Skiathos
 • Bij 21 nachten: 7 nachten Alonissos + 7 nachten Skopelos + 7 nachten Skiathos

Wij raden deze reis aan vanaf 14 nachten. Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op de ene of de andere locatie wilt verblijven.


Eerst verblijf je op Alonissos

Bij de luchthaven van Volos word je opgewacht en met privétaxi naar de haven gebracht. Je vaart in ongeveer 3 uur naar Alonissos en nu is het tijd om van het mooie Alonissos te gaan genieten!

Alonissos
Alonissos is het minst toeristische eiland in deze rij, het is het eiland van stil genieten. Groene dennenbossen, mooie kiezelstranden, vriendelijke eilandbewoners; dat is Alonissos. Het leven op Alonissos is ‘relaxed’, zelfs in het hoogseizoen, de grote toeristen massa zul je hier niet tegenkomen. De inwoners leven vooral van het kleinschalige toerisme of ze zijn visser of boer.  Op het eiland kun je heerlijk wandelen en van de natuur genieten. “The place to be’ is echter Alonissos-stad (Chora). Hier is de tijd werkelijk blijven stilstaan, voor het gemak noemen wij het Alonissos-stad maar het is gewoon een bergdorp, met smalle stegen die omringd zijn door een oude vestingmuur en waar vele cafés, winkeltjes en terrassen zijn. Het uitzicht vanaf hierboven is schitterend en vooral bij avondschemering sprookjesachtig.

Accommodatie Alonissos

 • Je verblijft op Alonissos bijvoorbeeld bij Yalis Hotel of vergelijkbaar
 

Wanneer het tijd is om van Alonissos te vertrekken, word je bij je accommodatie opgehaald door de privétaxi en naar de haven gebracht om vervolgens naar Skopelos te varen.


Daarna verblijf je op Skopelos.

Skopelos
Skopelos is het eiland van de dennenbomen. Waar je ook kijkt, overal zie je dennenbomen die hier ook tot aan de stranden groeien. De meeste stranden zijn kiezelstranden (kleine kiezels), ze zien er prachtig uit, want de blauwe kleuren van de zee en de lucht en de groene bossen steken mooi af tegen deze witte stranden. De parel van het eiland is echter Skopelos-stad dat in een mooie baai ligt. Deze stad is op de hellingen van een heuvel gebouwd en een wandeling door de smalle steegjes waar tientallen kerken te zien zijn en binnentuinen met bloemen, is schitterend.

 • Je verblijft op Skopelos bijvoorbeeld bij Aiolos Hotel of vergelijkbaar

Bij de accommodatie op Skopelos word je opgehaald door een privétaxi en naar de haven gebracht om naar Skiathos te varen. In de haven van Skiathos word je opgehaald en naar je accommodatie gebracht.


Tenslotte verblijf je op Skiathos

Skiathos
Skiathos is het meest toeristische eiland van de sporaden. Het eiland heeft een eigen vliegveld waar in de zomer internationale charters naartoe vliegen. Het is net zoals de andere eilanden in de Sporaden heel groen. Op Skiathos zal je geen traditionele dorpen tegenkomen, wel erg mooie zandstranden die vooral in het zuiden liggen. Een van de mooiste stranden in Griekenland is Koukounaries waar de dennenbomen tot aan het strand komen. Wat Skiathos speciaal maakt is Skiathos stad. Hier is het genieten geblazen, want bij de terrassen aan de havens is het reuze gezellig en mooi.

 • Je verblijft op Skiathos bijvoorbeeld bij Tomato Beach Hotel, Irida beach of vergelijkbaar

Je wordt bij je accommodatie opgehaald en naar de haven van Skiathos gebracht om naar Pilion te varen. Het laatste deel van je vakantie breng je door op het indrukwekkende schiereiland Pilion.

BIJZONDERHEDEN

 • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl
 • Wanneer je deze reis online boekt nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details van je verblijf (in welke accommodaties) met je te bespreken.
 • Uiteraard kun je ervoor kiezen om een andere verdeling te maken en meerdere dagen op het ene en minder dagen op het andere (schier) eiland te verblijven. Als je dit ons binnen 24 uur na de boeking via de e-mail of 0343-594447 doorgeeft, dan passen we de reis voor je aan.
 • Afhankelijk van de vluchttijden is het mogelijk dat het schema van de reis aangepast wordt.

PLUSPUNTEN

 • Eilanden liggen niet ver van elkaar
 • Prachtige groene natuur
 • Indrukwekkende grote en kleine stranden
 • Ideaal om te wandelen
 • Gezellige stadjes

KAART - Eilandhoppen Alonissos Skopelos Skiathos

Waar ligt Eilandhoppen Alonissos Skopelos Skiathos?

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.