Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Pilion, Alonissos, Skopelos, Skiathos

Sporaden | Alonissos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Pilion, Alonissos, Skopelos, Skiathos

Eilandhoppen Pilion, Alonissos, Skopelos, Skiathos - Alonissos - Eilandhoppen

Bij deze mooie eilandhop vakantie ontdek je de drie Sporaden eilanden Skiathos, Skopelos, Alonissos en het ongerepte Pilion. Je verblijft bij 4* niveau accommodaties. Toen wij Pilion en een jaar later Skiathos bezochten, merkten wij dat het vanaf hier gemakkelijk is om meerdere eilanden te bezoeken en om allerlei boottochten te maken. Skiathos ligt in het westen van de Egeïsche zee. Naast Skiathos liggen de eilanden Skopelos en Alonissos. Je vliegt naar en vertrekt van eiland Skiathos. Vanaf Skiathos ga je met de boot naar Skopelos en vervolgens Alonissos. Hoewel je deze vakantie ook voor 8 dagen kan boeken, raden wij onze klanten om deze reis voor minimaal 15 dagen (14 nachten) te boeken. U verblijft dan 3 dagen op Alonissos, 4 dagen op Skopelos, 4 dagen op Skiathos en 3 dagen in Pilion.

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

zo ma di wo do vr za
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Beste prijs
8 dagen
24
25
26
27
28
29
30
31
zo ma di wo do vr za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
Beste prijs
8 dagen
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
8 dagen
28
29
30
01
02
03
04
05

ALBUM Eilandhoppen Pilion, Alonissos, Skopelos, Skiathos

OVERZICHT

Alonissos
Alonissos is het minst toeristische eiland in deze rij, het is het eiland van stil genieten. Groene dennenbossen, mooie kiezelstranden, vriendelijke eilandbewoners; dat is Alonissos. Het leven op Alonissos is ‘relaxed’, zelfs in het hoogseizoen, de grote toeristen massa zul je hier niet tegenkomen. De inwoners leven vooral van het kleinschalige toerisme of ze zijn visser of boer.  Op het eiland kun je heerlijk wandelen en van de natuur genieten. “The place to be’ is echter Alonissos-stad (Chora). Hier is de tijd werkelijk blijven stilstaan, voor het gemak noemen wij het Alonissos-stad maar het is gewoon een bergdorp, met smalle stegen die omringd zijn door een oude vestingmuur en waar vele cafés, winkeltjes en terrassen zijn. Het uitzicht vanaf hierboven is schitterend en vooral bij avondschemering sprookjesachtig.

Bekijk hier onze accommodaties op Alonissos
 

Skopelos
Skopelos is het eiland van de dennenbomen. Waar je ook kijkt, overal zie je dennenbomen die hier ook tot aan de stranden groeien. De meeste stranden zijn kiezelstranden (kleine kiezels), ze zien er prachtig uit, want de blauwe kleuren van de zee en de lucht en de groene bossen steken mooi af tegen deze witte stranden. De parel van het eiland is echter Skopelos-stad dat in een mooie baai ligt. Deze stad is op de hellingen van een heuvel gebouwd en een wandeling door de smalle steegjes waar tientallen kerken te zien zijn en binnentuinen met bloemen, is schitterend.

Bekijk hier onze accommodaties op Skopelos
 

Skiathos
Skiathos is het meest toeristische eiland van de sporaden. Het eiland heeft een eigen vliegveld waar in de zomer internationale charters naartoe vliegen. Het is net zoals de andere eilanden in de Sporaden heel groen. Op Skiathos zal je geen traditionele dorpen tegenkomen, wel erg mooie zandstranden die vooral in het zuiden liggen. Een van de mooiste stranden in Griekenland is Koukounaries waar de dennenbomen tot aan het strand komen. Wat Skiathos speciaal maakt is Skiathos stad. Hier is het genieten geblazen, want bij de terrassen aan de havens is het reuze gezellig en mooi.

Bekijk hier onze accommodaties op Skiathos

BIJZONDERHEDEN

Omdat er niet dagelijks vanuit Nederland op Skiathos wordt gevlogen, maakt Griekse Gids Reizen regelmatig gebruik van de dagelijks vluchten Amsterdam-Athene-Skiathos en Eindhoven-Athene-Skiathos. Afhankelijk van de vluchttijden van en naar Athene, is het mogelijk dat u na aankomst een nacht in Athene bij een nette 3* accommodatie in het centrum van Athene zult overnachten.

PLUSPUNTEN

  • Niet ver van elkaar
  • Prachtige groene natuur
  • Indrukwekkende grote en kleine stranden
  • Ideaal om te wandelen
  • Gezellige stadjes

KAART - Eilandhoppen Pilion, Alonissos, Skopelos, Skiathos

Waar ligt Eilandhoppen Pilion, Alonissos, Skopelos, Skiathos?

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Koffers [15kg]

 Heenreis

237

 Terugreis

234

 Hotel

532

 Vervoer

taxi: 305
auto: 160
transfer1: 145
transfer2: 0
boot: 80

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.