Eilandhoppen Alonissos Skopelos Skiathos

+ + +

Sporaden | Alonissos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Alonissos Skopelos Skiathos

Eilandhoppen Alonissos Skopelos Skiathos - Alonissos - Eilandhoppen

Let op! Deze reis bieden wij niet meer aan.
Bij deze mooie eilandhop vakantie ontdek je de drie prachtige Sporaden eilanden Skiathos, Skopelos en Alonissos. Skiathos ligt in het westen van de Egeïsche zee. Naast Skiathos liggen de eilanden Skopelos en Alonissos. Deze eilandhop-vakantie biedt een prachtige kans om de variatie en schoonheid van de Griekse Sporaden eilanden te ervaren. Je vliegt op Skiathos, vanaf hier vertrek je ook weer. Vanaf Skiathos ga je direct met de boot naar Alonissos en vervolgens naar Skopelos. Wij raden je aan om deze reis voor minimaal 15 nachten te boeken.

 Let op: Momenteel bieden we deze reis niet meer aan

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, taxitransfers en verblijf met ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-218014) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Alonissos Skopelos Skiathos


Hoeveel nachten verblijf je op Alonissos, Skopelos en Skiathos?

De reis wordt evenredig verdeeld aan het aantal reisdagen.

 • Bij 14 nachten: 4 nachten Alonissos + 5 nachten Skopelos + 5 nachten Skiathos
 • Bij 21 nachten: 7 nachten Alonissos + 7 nachten Skopelos + 7 nachten Skiathos

Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op het ene of andere eiland wilt verblijven. Wij raden deze reis aan vanaf 15 nachten. Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op de ene of de andere locatie wilt verblijven.

 • Je verblijft op alle eilanden bij uitstekende 3* niveau accommodaties.

Eerst verblijf je op Alonissos

Bij de luchthaven van Skiathos word je opgewacht en met een taxi naar de haven gebracht. Je vaart naar Alonissos en dan is het tijd om van het mooie Alonissos te gaan genieten!

Alonissos
Alonissos is het minst toeristische eiland in deze rij, het is het eiland van stil genieten. Groene dennenbossen, mooie kiezelstranden, vriendelijke eilandbewoners: dat is Alonissos. Het leven op Alonissos is ‘relaxed’, zelfs in het hoogseizoen, de grote massa toeristen zul je hier niet tegenkomen. De inwoners leven vooral van het kleinschalige toerisme of ze zijn visser of boer. Op het eiland kun je heerlijk wandelen en van de natuur genieten. “The place to be’ is echter Alonissos-stad (Chora). Hier is de tijd werkelijk stil blijven staan, voor het gemak noemen wij het Alonissos-stad maar het is gewoon een bergdorp, met smalle stegen die omringd zijn door een oude vestingmuur en waar vele cafés, winkeltjes en terrassen zijn. Het uitzicht vanaf hierboven is schitterend en vooral bij avondschemering sprookjesachtig.

Wanneer het tijd is om van Alonissos te vertrekken, word je bij je accommodatie opgehaald door een taxi en naar de haven gebracht om vervolgens naar Skopelos te varen.


Daarna verblijf je op Skopelos

Skopelos
Skopelos is het eiland van de dennenbomen. Waar je ook kijkt, overal zie je dennenbomen die hier ook tot aan de stranden groeien. De meeste stranden zijn kiezelstranden (kleine kiezels), ze zien er prachtig uit, want de blauwe kleuren van de zee en de lucht en de groene bossen steken mooi af tegen deze witte stranden. De parel van het eiland is echter Skopelos-stad dat in een mooie baai ligt. Deze stad is op de hellingen van een heuvel gebouwd en een wandeling door de smalle steegjes waar tientallen kerken te zien zijn en binnentuinen met bloemen, is schitterend.

Bij de accommodatie op Skopelos word je opgehaald door een taxi en naar de haven gebracht om naar Skiathos te varen. In de haven van Skiathos word je opgehaald en naar je accommodatie gebracht.


Tenslotte verblijf je op Skiathos

Skiathos

Skiathos is het meest toegankelijke eiland van de drie, vanwege het vliegveld waar in de zomer internationale charters naartoe vliegen. Het staat bekend om zijn levendige nachtleven en prachtige stranden. Skiathos is relatief klein, maar heeft meer dan 60 stranden, waaronder het beroemde Koukounaries, dat wordt gezien als een van de mooiste stranden in Griekenland. De hoofdstad, Skiathos-stad, biedt charmante straatjes, een scala aan restaurants en bars, en een bruisend nachtleven. Het is net zoals de andere eilanden in de Sporaden heel groen. Op Skiathos zal je geen traditionele dorpen tegenkomen, wel dus de erg mooie zandstranden die vooral in het zuiden liggen. Wat Skiathos speciaal maakt is Skiathos-stad. Hier is het genieten geblazen, want bij de terrassen aan de havens is het reuze gezellig en erg mooi.

Aan het eind van je verblijf word je bij je accommodatie opgehaald en naar het vliegveld gebracht voor de terugreis.


 • Momenteel bieden we deze reis alleen met vluchten aan van Amsterdam (of Düsseldorf) naar Skiathos met één tussenstop. De locatie van de tussenstop varieert afhankelijk van de dag, dat kan Frankfurt of Athene zijn. Aangezien je met dezelfde luchtvaartmaatschappij vliegt, wordt je ruimbagage automatisch overgezet naar de aansluitende vlucht
 • Je verblijft op alle eilanden bij uitstekende 3* niveau accommodaties.
 • Wil je een andere klasse accommodatie dan 3*? Dat kan ook op aanvraag.
 • Wil je meer informatie? Bel 0343-218014 of mail naar info@grieksegidsreizen.nl
 • Afhankelijk van de vluchttijden is het mogelijk dat het schema van de reis aangepast wordt.

 • Eilanden liggen niet ver van elkaar.
 • Prachtige groene natuur.
 • Indrukwekkende grote en kleine stranden.
 • Ideaal om te wandelen.
 • Gezellige stadjes.

Kaart Eilandhoppen Alonissos Skopelos Skiathos
Kaart / Plattegrond Eilandhoppen Alonissos Skopelos Skiathos

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.