Kefalonia - Eilandhoppen met Kefalonia


Met zijn adembenemende Myrtos strand, ondergrondse grotten, bergdorpen, en robuuste kustlijn, Kefalonia betovert met natuurlijke schoonheid en serene sfeer.


Kefalonia is een eiland met prachtige landschappen, geweldige stranden, een rijk cultureel erfgoed, geweldige monumenten, bergen, kastelen, kloosters en gastvrije mensen. Dit grootste Ionische eiland ligt in de monding van de Golf van Patraikos, tussen Zakynthos en Lefkas en heeft een oppervlakte van 904 km2, met een kustlijn van ca. 250 km. Kefalonia is overgoten met een prachtige natuur, talloze baaien en weelderige vegetatie. Argostoli is de hoofdstad van Kefalonia, hier aan de haven bevinden zich gezellige restaurants, terrasjes, cafe’s en bars. Een populair vissersdorp is  Fiskardo dat helemaal in het noorden van het eiland ligt. Het dorp Assos is van de mooiste dorpen van Kefalonia en Myrtos Beach wordt door de meeste mensen beschouwd als het mooiste strand van Kefalonia.

 

Populairste vakanties - Kefalonia

Overzicht vakanties

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl