Tel: 0343-594447
 • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Lefkas Kefalonia Zakynthos

+ + +

Ionische eilanden | Lefkas | Eilandhoppen
Eilandhoppen Lefkas Kefalonia Zakynthos

Eilandhoppen Lefkas Kefalonia Zakynthos - Lefkas - Eilandhoppen

Eilandhoppen Lefkas, Kefalonia & Zakynthos. Bij deze vakantie ga je naar de prachtige eilanden Lefkas, Kefalonia & Zakynthos. Je vakantie start  bij Lefkas airport (Preveza) waar je met het vliegtuig landt. Vervolgens word je door onze taxi naar je hotel of appartement op Lefkas gebracht, waar je het eerste deel van je vakantie doorbrengt. Vanaf daar vaar je na enkele dagen met de boot naar Kefalonia. Na een aantal dagen op Kefalonia doorgebracht te hebben vaar je naar Zakynthos. De terugvlucht is vanaf Zakynthos.

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, taxitransfers, boottickets en verblijf in een 3* of 4* accommodatie (Dit kun je zelf bepalen bij het boeken) inclusief ontbijt. Griekse Gids reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0343-594447) en laten niets over aan het toeval.

ALBUM Eilandhoppen Lefkas Kefalonia Zakynthos

OVERZICHT

Hoeveel nachten verblijf je op Lefkas, Kefalonia en Zakynthos?

 • Bij 9 nachten:   3 nachten Lefkas + 3 nachten Kefalonia + 3 nachten Zakynthos
 • Bij 12 nachten: 4 nachten Lefkas + 4 nachten Kefalonia + 4 nachten Zakynthos
 • Bij 15 nachten: 5 nachten Lefkas + 5 nachten Kefalonia + 5 nachten Zakynthos
 • Bij 21 nachten: 7 nachten Lefkas + 7 nachten Kefalonia + 7 nachten Zakynthos

Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op het ene of op het andere eiland wilt verblijven.

Hoe verloopt deze reis? Je wordt door onze taxi opgehaald bij het vliegveld en naar je appartement of hotel op Lefkas gebracht. Vanaf hier vaar je een paar dagen later met de boot naar het eiland Kefalonia. Bij elk eiland overnacht je een aantal nachten naar keuze. Deze reis kun je boeken naar eigen wens. 8, 12, 15, 22 dagen horen tot de mogelijkheden.

Eilandhoppen Lefkas, Zakynthos & Kefalonia from Griekse Gids Reizen on Vimeo.

Eerst verblijf je op Lefkas

Lefkas: Lefkas is één van de mooie, Ionische eilanden. Het ligt ten zuiden van Corfu en ten noorden van Kefalonia. Lefkas dankt zijn naam aan de witte stranden en de witte rotsen bij Kaap Lefkatas. Het eiland heeft één van de beste wegennetten van de Griekse eilanden en een goed georganiseerde haven met faciliteiten voor toeristisch bootverkeer. Zeilers zijn dol op Lefkas. Behalve allerlei watersporten, is het beoefenen van andere sporten ook mogelijk, zoals fietsen en wandelen. Op Lefkas zijn aanraders om te bezoeken: Porto Katsiki, Egremni (met boot), Vassliki, Nidri, Syvota, Lefkas stad, Agios Nikitas en Agiofili.

 • Je verblijft op Lefkas bij 3* accommodaties zoals hotel George in Nidri, Adiatica Apartments in Nikiana of gelijkwaardig.
 • Je verblijft op Lefkas bij 4* accommodaties zoals Crystal Waters of gelijkwaardig
Ontdek Lefkas

Je komt op Preveza/Lefkas airport aan en je wordt opgehaald en naar je accommodatie op Lefkas gebracht.Op Lefkas is veel te zien:

 • Lefkas Stad heeft een gezellig centrum, met heel wat winkeltjes en terrasjes waar enkele mooie kerken uit de 18e eeuw te zien zijn.
 • Nidri ligt in een sprookjesachtige omgeving aan het begin van de mooie, diepe baai van Vlicho. Nidri is omgeven door groene heuvels en bergen, aan de overkant liggen meerdere bloedmooie eilandjes
 • Agios Nikitas is een schilderachtig dorpje met een prachtig strand. Het van oorsprong vissersdorp, ligt te midden van een prachtige natuur, omgeven door dennenbomen en olijfbomen.
 • Kataraktis is een waterval die ligt in een prachtige natuur en een wandeling langs de beekjes en meertjes is meer dan prachtige natuur en een wandeling langs de beekjes en meertjes is meer dan de moeite waard.
 • Tot de mooiste stranden van de middellandse zee behoren Porto Katsiki en Egremni
 • Schilderachtige dorpjes zoals Syvota, Vassilki, Karia etc

Je wordt bij je accommodatie op Lefkas opgehaald en naar de haven gebracht om naar Kefalonia te varen


Daarna verblijf je op Kefalonia

Kefalonia: Kefalonia is het grootste van de Ionische eilanden. Kefalonia is een fantastisch eiland om je vakantie door te brengen, want alle ingrediënten voor een succesvol verblijf zijn hier aanwezig: mooie stranden, een goed klimaat, schitterende bergen, gezellige, traditionele dorpen, prachtige steden, unieke natuur-verschijnselen, lekker eten, een rijke historie en veel excursiemogelijkheden op Kefalonia. Op Kefalonia moet je zeker Myrtos beach, de Melissani grot en de dorpjes Assos en Fiskardo niet overslaan. Ook een dagtrip naar eiland Ithaki behoort tot de mogelijkheden.

Verblijf

Afhankelijk van de keuze die je maakt: (3* of 4* accommodatie)

Ontdek Kefalonia

Je wordt opgehaald bij de haven van Kefalonia en naar je accommodatie gebracht. Op Kefalonia zijn verschillende bezienswaardigheden. Het is leuk om een auto te huren en bijvoorbeeld naar de volgende plaatsen te rijden:

 • Myrtos het beroemdste en bekendste strand van Kefalonia.
 • De grot en het ondergrondse meer van Melissani.
 • Fiskardo (een toeristisch havenstadje in het noorden van het eiland Kefalonia)
 • Xi-beach (één van de bekendste stranden van Kefalonia) het zijn drie smalle stranden met fijn rood zand, dat afsteekt tegen de steile witgrijze kleirotsen op de achtergrond.
 • Naar de haven van Sami rijden en maak een dagtrip met de boot naar het buureiland Ithaki.

Je wordt bij je accommodatie opgehaald en naar de haven van Kefalonia gebracht om naar Zakynthos te varen.


Daarna verblijf je op Zakynthos

Zakynthos is een fantastisch vakantie-eiland in de Ionische zee, met een mooie, groene natuur en prachtige, helder blauwe zee met steile rotsformaties. Er zijn geweldige zandstranden, oude dorpjes, "blauwe grotten", het beroemde scheepswrak en de indrukwekkende Caretta-Caretta zeeschildpadden. Zakynthos stad is de hoofdstad van het eiland en ligt aan de zuidoostkant van Zakynthos.

Verblijf

Afhankelijk van de keuze die je maakt: (3* of 4* accommodatie)

Ontdek Zakynthos

Je wordt vanaf je hotel op Kefalonia gehaald en naar de haven gebracht. Vandaag zul je met de boot van Kefalonia naar Zakynthos varen. Op Zakynthos zijn veel leuke bezienswaardigheden. Het is leuk om een auto te huren. ook is het fantatsisch om boottochten te maken naar prachtige stranden en grotten.
 • Een boottochtje naar het scheepswrak en de blauwe grotten maken.
 • Naar een van de vele mooie stranden. Het strand Xigkia is bijvoorbeeld een geweldig zandstrandje met speciale eigenschappen. (In het zeewater bevindt zich een rots waaruit warm water en collageen uitvloeit.)
 • De beroemde stranden Porto Zorro, Banana, Plaka en St-Nicolas bay zijn mooi, hip en schoon, deze liggen bij Vassilikos. Dit zijn allemaal grote stranden, voorzien van alle watersport faciliteiten.
 • Naar Zakynthos stad, zeker een aanrader.prachtige stranden en grotten.
 • Een boottochtje naar het scheepswrak en de blauwe grotten maken.
 • Naar een van de vele mooie stranden. Het strand Xigkia is bijvoorbeeld een geweldig zandstrandje met speciale eigenschappen. (In het zeewater bevindt zich een rots waaruit warm water en collageen uitvloeit.)
 • De beroemde stranden Porto Zorro, Banana, Plaka en St-Nicolas bay zijn mooi, hip en schoon, deze liggen bij Vassilikos. Dit zijn allemaal grote stranden, voorzien van alle watersport faciliteiten.
 • Naar Zakynthos stad, zeker een aanrader.

Terugreis

Op de laatste dag word je opgehaald door de taxi bij je accommodatie en naar de luchthaven van Zakynthos gebracht voor de terugreis.

BIJZONDERHEDEN

 • Wanneer je deze reis online boekt, dan verblijf je 1⁄3 deel van de geboekte dagen op Lefkas 1⁄3 deel op Kefalonia en 1⁄3 deel op Zakynthos. Uiteraard kun je ervoor kiezen om een andere verdeling te maken en meerdere dagen op het ene en minder dagen op het andere eiland te verblijven. Als je dit ons binnen 24 uur na de boeking via de e-mail of 0343-594447 doorgeeft, dan passen we de reis voor je aan.
 • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

PLUSPUNTEN

 • Verken drie bijzondere, verschillende Ionische eilanden.
 • Veel bezienswaardigheden
 • Prachtige stranden.
 • Leuke authentieke dorpen
 • Geweldige natuur
 • Bijzondere natuurverschijnselen
 • Mooie grotten

KAART - Eilandhoppen Lefkas Kefalonia Zakynthos

Waar ligt Eilandhoppen Lefkas Kefalonia Zakynthos?

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.