Tel: 0343-594447
  E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Lefkas Kefalonia Zakynthos

Eilandhoppen Lefkas Kefalonia Zakynthos

Eilandhoppen Lefkas Kefalonia Zakynthos - Eilandhoppen - Lefkas

Eilandhoppen Lefkas, Kefalonia & Zakynthos. Bij deze vakantie ga je naar de prachtige eilanden Lefkas, Kefalonia & Zakynthos. Je reis start in Preveza (Lefkas airport) waar je met het vliegtuig landt. Vervolgens word je door onze taxi naar je hotel of appartement op Lefkas gebracht waar he het eerste deel van je vakantie zult doorbrengen. Deze reis kan ook andersom verlopen, dan vlieg je eerst naar Zakynthos en terug vanaf Preveza/Lefkas airport.

Prijs voor 8 dagen p.p. voor compleet pakket incl. vlucht

 

ALBUM Eilandhoppen Lefkas Kefalonia Zakynthos

OVERZICHT

Hoe verloopt deze reis? Je reis start in Preveza (Lefkas airport) waar je met het vliegtuig landt. Vervolgens word je door onze taxi naar je appartement of hotel op Lefkas gebracht. Vanaf hier vaar je een paar dagen later met de boot naar het eiland Kefalonia. Bij elk eiland overnacht je een aantal nachten naar keuze. Deze reis kun je boeken naar eigen wens. 8, 12, 15, 22 dagen horen tot de mogelijkheden.

Eerst verblijf je op Lefkas

Lefkas: Lefkas is één van de mooie, Ionische eilanden. Het ligt ten zuiden van Corfu en ten noorden van Kefalonia. Lefkas dankt zijn naam aan de witte stranden en de witte rotsen bij Kaap Lefkatas. Het eiland heeft één van de beste wegennetten van de Griekse eilanden en een goed georganiseerde haven met faciliteiten voor toeristisch bootverkeer. Zeilers zijn dol op Lefkas. Behalve allerlei watersporten, is het beoefenen van andere sporten ook mogelijk, zoals fietsen en wandelen.

Bekijk hier onze accommodaties op Lefkas


Daarna verblijf je op Kefalonia

Kefalonia: Kefalonia is het grootste van de Ionische eilanden. Kefalonia is een fantastisch eiland om je vakantie door te brengen, want alle ingrediënten voor een succesvol verblijf zijn hier aanwezig: mooie stranden, een goed klimaat, schitterende bergen, gezellige, traditionele dorpen, prachtige steden, unieke natuur-verschijnselen, lekker eten, een rijke historie en veel excursiemogelijkheden op Kefalonia.

Bekijk hier onze accommodaties op Kefalonia


Daarna verblijf je op Zakynthos

Zakynthos is een fantastisch vakantie-eiland in de Ionische zee, met een mooie, groene natuur en prachtige, helder blauwe zee met steile rotsformaties. Er zijn geweldige zandstranden, oude dorpjes, "blauwe grotten", het beroemde scheepswrak en de indrukwekkende Caretta-Caretta zeeschildpadden. Zakynthos stad is de hoofdstad van het eiland en ligt aan de zuidoostkant van Zakynthos.

Bekijk hier onze accommodaties op zakynthos


Programma
Dag 1-3: Lefkas

Je komt op Preveza airport aan waar je wordt opgehaald en naar je accommodatie op Lefkas gebracht wordt.

Op Lefkas is er heel veel te zien:

 • Lefkas Stad heeft een gezellig centrum, met heel wat winkeltjes en terrasjes waar enkele mooie kerken uit de 18e eeuw te zien zijn.
 • Nidri ligt in een sprookjesachtige omgeving aan het begin van de mooie, diepe baai van Vlicho. Nidri is omgeven door groene heuvels en bergen, aan de overkant liggen meerdere bloedmooie eilandjes
 • Agios Nikitas is een schilderachtig dorpje met een prachtig strand. Het van oorsprong vissersdorp, ligt te midden van een prachtige natuur, omgeven door dennenbomen en olijfbomen.
 • Kataraktis is een waterval die ligt in een prachtige natuur en een wandeling langs de beekjes en meertjes is meer dan prachtige natuur en een wandeling langs de beekjes en meertjes is meer dan de moeite waard.
 • Tot de mooiste stranden van de middellandse zee behoren Porto Katsiki en Egremni
 • Schilderachtige dorpjes zoals Syvota, Vassilki, Karia etc
Dag 3-5: Ontdek Kefalonia
 

Je wordt opgehaald bij de haven van Kefalonia en naar je accommodatie gebracht. Op Kefalonia zijn verschillende bezienswaardigheden. Het is leuk om een auto te huren en bijvoorbeeld naar de volgende plaatsen te rijden:

 • Myrtos het beroemdste en bekendste strand van Kefalonia.
 • De grot en het ondergrondse meer van Melissani.
 • Fiskardo (een toeristisch havenstadje in het noorden van het eiland Kefalonia)
 • Xi-beach (één van de bekendste stranden van Kefalonia) het zijn drie smalle stranden met fijn rood zand, dat afsteekt tegen de steile witgrijze kleirotsen op de achtergrond.
 
Dag 5-8: Ontdek Zakynthos
Je wordt vanaf je hotel op Kefalonia gehaald en naar de haven gebracht. Vandaag zul je met de boot van Kefalonia naar Zakynthos varen. Op Zakynthos zijn veel leuke bezienswaardigheden. Het is leuk om een auto te huren. ook is het fantatsisch om boottochten te maken naar prachtige stranden en grotten.
 • Een boottochtje naar het scheepswrak en de blauwe grotten maken.
 • Naar een van de vele mooie stranden. Het strand Xigkia is bijvoorbeeld een geweldig zandstrandje met speciale eigenschappen. (In het zeewater bevindt zich een rots waaruit warm water en collageen uitvloeit.)
 • De beroemde stranden Porto Zorro, Banana, Plaka en St-Nicolas bay zijn mooi, hip en schoon, deze liggen bij Vassilikos. Dit zijn allemaal grote stranden, voorzien van alle watersport faciliteiten.
 • Naar Zakynthos stad, zeker een aanrader.

Dag 8: Terugreis

Op de 8e dag word je opgehaald bij je accommodatie en naar de luchthaven van Zakynthos gebracht voor de terugreis.

BIJZONDERHEDEN

Deze reis kan zowel vanaf Lefkas als vanaf Zakynthos starten. We kijken altijd naar de meest gunstige prijs voor de klant.

PLUSPUNTEN

 • Verken drie bijzondere, verschillende Ionische eilanden.
 • Veel bezienswaardigheden
 • Prachtige stranden.
 • Leuke authentieke dorpen
 • Geweldige natuur
 • Bijzondere natuurverschijnselen
 • Mooie grotten

KAART - Eilandhoppen Lefkas Kefalonia Zakynthos

Waar ligt Eilandhoppen Lefkas Kefalonia Zakynthos?

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Extra koffer [15kg]

 Heenreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen uitgaande vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Terugreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen inkomende vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Hotel

 Vervoer

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.