bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Kastro Apartments

+ +

Kreta | Lassithi Kreta | Mirtos
Kastro Apartments

Kastro Apartments - Lassithi Kreta - Mirtos

Kastro Apartments op Kreta biedt nette, gemeubileerde appartementen, in een prachtige tuin van 2000 vierkante meter, met zwembad aan de rand van het gezellige dorp Mirtos en 150 meter van de zee.

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, taxi-transfers en verblijf met ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Kastro Apartments

OVERZICHT

Kastro Apartments in Mirtos op Zuid Kreta beschikt over 31 appartementen, studio's, maisonnettes met één, twee of drie kamers, met onafhankelijke en comfortabele balkons. Allemaal uitgerust met keukenapparatuur, beddengoed, handdoeken, luxe badkamers met bad en douche, tv en kluis.

Vier van de appartementen zijn geschikt voor mindervalide mensen. Het gehele complex is vriendelijk voor koppels, gezinnen met jonge kinderen en ouderen.

Je kunt genieten van het zwembad met jacuzzi, de kleintjes kunnen genieten in het peuterbad. Dit allemaal gelegen te midden van een prachtige tuin met veel soorten bloemen en heerlijk ruikende citroen- en sinaasappelbomen.

Er is een snackbar met een televisie bij het zwembad, elke dag geopend van 09.00 tot 21.00 uur.

Mirtos is een traditioneel kustplaatsje aan de zuidkust van Kreta. Het ligt 13 km ten westen van Ierapetra. Een open land vol olijf-, citroen- en sinaasappelbomen omhelst Mirtos vanuit het noorden en in het zuiden strekken de prachtige, rustige stranden zich uit. Het heeft in alle seizoenen een heerlijk, gematigd klimaat. In Mirtos kun je alles vinden wat je in je vakantie nodig zult hebben.

Er is ook de mogelijkheid om excursies te maken naar interessante bezienswaardigheden in de buurt. Je kunt een fiets huren of een wandeling maken naar de groene vallei en genieten van de geur van citroen- en sinaasappelbomen. Wandelaars zullen genieten van het verkennen van het heuvellandschap rond de vruchtbare Mirtos riviervallei, een van de mooiste op Kreta. Er is een kleine Minoïsche site in de buurt, evenals een nederzetting uit de Bronstijd. Je kunt ook een bezoek brengen aan het opmerkelijke Archeologisch-folkloristische museum.

PLUSPUNTEN

  • Nette, gemeubileerde appartementen met keukenapparatuur
  • Gelegen bij het gezellige dorpje Mirtos, Zuid Kreta
  • Zwembad met jacuzzi.
  • 150 meter van de zee.
  • Snackbar bij het zwembad

KAART - Kastro Apartments

Waar ligt Kastro Apartments?

Prijs voor compleet pakket. Scroll naar beneden om data zelf aan te passen.

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [20kg]

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

Verzorging

departure Heenreis

outboundPrice: 75

arrival Terugreis

inboundPrice: 214

hotel Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

taxi Vervoer

taxi: 110
auto: 0
transfer1: 110
transfer2: 0
boot: 0