Kastro Apartments

+ +

Kreta | Lassithi Kreta | Mirtos
Kastro Apartments

Kastro Apartments - Lassithi Kreta - Mirtos

Kastro Apartments op Kreta biedt nette, gemeubileerde studios's en appartementen, in een prachtige tuin van 2000 vierkante meter, met zwembad aan de rand van het gezellige dorp Mirtos en 150 meter van de zee.

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, taxi-transfers en verblijf met ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-218014) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Kastro Apartments


Kastro Apartments in Mirtos op Zuid Kreta beschikt over 31 appartementen, studio's, maisonnettes met één, twee of drie kamers, met onafhankelijke en comfortabele balkons. Allemaal uitgerust met keukenapparatuur, beddengoed, handdoeken, luxe badkamers met bad en douche, tv en kluis.

Vier van de appartementen zijn geschikt voor mindervalide mensen. Het gehele complex is vriendelijk voor koppels, gezinnen met jonge kinderen en ouderen.

Je kunt genieten van het zwembad met jacuzzi, de kleintjes kunnen genieten in het peuterbad. Dit allemaal gelegen te midden van een prachtige tuin met veel soorten bloemen en heerlijk ruikende citroen- en sinaasappelbomen.

Er is een snackbar met een televisie bij het zwembad, elke dag geopend van 09.00 tot 21.00 uur.

Mirtos is een traditioneel kustplaatsje aan de zuidkust van Kreta. Het ligt 13 km ten westen van Ierapetra. Een open land vol olijf-, citroen- en sinaasappelbomen omhelst Mirtos vanuit het noorden en in het zuiden strekken de prachtige, rustige stranden zich uit. Het heeft in alle seizoenen een heerlijk, gematigd klimaat. In Mirtos kun je alles vinden wat je in je vakantie nodig zult hebben.

Er is ook de mogelijkheid om excursies te maken naar interessante bezienswaardigheden in de buurt. Je kunt een fiets huren of een wandeling maken naar de groene vallei en genieten van de geur van citroen- en sinaasappelbomen. Wandelaars zullen genieten van het verkennen van het heuvellandschap rond de vruchtbare Mirtos riviervallei, een van de mooiste op Kreta. Er is een kleine Minoïsche site in de buurt, evenals een nederzetting uit de Bronstijd. Je kunt ook een bezoek brengen aan het opmerkelijke Archeologisch-folkloristische museum.  • Nette, gemeubileerde appartementen met keukenapparatuur
  • Gelegen bij het gezellige dorpje Mirtos, Zuid Kreta
  • Zwembad met jacuzzi.
  • 150 meter van de zee.
  • Snackbar bij het zwembad

Kaart Kastro Apartments
Kaart / Plattegrond Kastro Apartments

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.