Eilandhoppen Santorini Ios Folegandros

+ +

Cycladen | Santorini | Eilandhoppen
Eilandhoppen Santorini Ios Folegandros

Eilandhoppen Santorini Ios Folegandros - Santorini - Eilandhoppen

Eilandhoppen Santorini, Ios en Folegandros. Bij deze reis ga je genieten van de drie prachtige eilanden Santorini, Ios en Folegandros. Je reis begint én eindigt op het eiland Santorini, waar je zult landen en vertrekken. Bij ieder eiland overnacht je een aantal nachten naar keuze.

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, taxi-transfers, boottickets en verblijf in een 3* accommodatie inclusief ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-218014) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Santorini Ios Folegandros


Hoeveel nachten verblijf je op Ios, Folegandros en Santorini?

 • Bij 7 nachten:   2 nachten ios + 3 nachten Folegandros + 2 nachten Santorini
 • Bij 9 nachten:   3 nachten ios + 3 nachten Folegandros + 3 nachten Santorini
 • Bij 12 nachten: 4 nachten ios + 4 nachten Folegandros + 4 nachten Santorini
 • Bij 15 nachten: 5 nachten ios + 5 nachten Folegandros + 5 nachten Santorini
 • Bij 21 nachten: 7 nachten ios + 7 nachten Folegandros + 7 nachten Santorini

Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op het ene of andere eiland wilt verblijven.

Hoe verloopt deze reis?
Je komt aan op het vliegveld van Santorini waar je wordt opgewacht en naar de haven gebracht. Vanaf hier neem je de boot naar Ios. Op Ios word je in de haven opgewacht en naar je accommodatie gebracht waar je weer een aantal dagen zult verblijven. Na enkele dagen word je weer opgehaald en naar de haven gebracht en vertrek je met de boot naar het eiland Folegandros waar je weer een aantal dagen zult verblijven. Tenslotte verblijf je een aantal dagen op Santorini en vanaf dit eiland vlieg je weer terug.

Eerst verblijf je op Ios

Ios is een fantastisch Grieks eiland, het ligt in het zuidelijke deel van de Cycladen, tussen Santorini en Naxos. Ios is een bergachtig eiland met een zeer gezellig hoofdstadje, vele mooie stranden en een aantal grote baaien. Het eiland heeft minder dan 2000 inwoners en daarvan leeft drie kwart in de hoofdstad Chora (Ios-stad). De meeste stranden zijn rustig, er zijn kilometers lange wandelpaden en overdag is het in Chora heerlijk relaxed. De afstanden op het eiland zijn niet al te groot en het wegennet is goed, want alle belangrijke plaatsen zijn via geasfalteerde wegen bereikbaar.

 • Je verblijft op Ios bijvoorbeeld bij Levantes hotel of een gelijkwaardige accommodatie.


Daarna verblijf je op Folegandros

Folegandros is een klein rotseiland tussen Milos en Sikinos. Steile bergen, enkele mooie zandstranden en leuke baaien zijn de kenmerken van dit eiland. Folegandros heeft een typisch Cycladische stijl: witte huisjes en kerken en vooral heel vriendelijke mensen. Folegandros is een niet al te groot eiland, het heeft een lengte van 13 kilometer. In principe zou je het in een dag kunnen lopen. Karavostasis- Chora 45 min, Chora - Angali 35 min en Chora - Ano Meria 40 min zijn de geschatte wandeltijden van mooie wandelroutes. Er zijn verschillende wandel- en  bergpaden op het eiland, voor sommige stukken moet je de hoofdweg gebruiken, die zelfs inde zomermaanden sowieso niet druk is.

 • Je verblijft bij 3* accommodaties zoals Vardia Bay of een gelijkwaardige accommodatie.
 • Je verblijft bij 4* of 5* accommodaties zoals Aspalathras White of een gelijkwaardige accommodatie.


Tenslotte verblijf je op Santorini

Santorini is het meest bijzondere eiland van alle Griekse eilanden. Het is het meest zuidelijk gelegen eiland van de Cycladen en heeft zijn huidige vorm te danken aan de diverse vulkaanuitbarstingen die hier door de eeuwen heen hebben plaatsgevonden. Santorini heeft veel bezienswaardigheden en dat zijn vooral de prachtige witte dorpjes die op de steile kliffen liggen. Archeologische ruïnes kun je in het zuiden van het eiland vinden bij het plaatsje Akrotiri. Ten zuiden van Akrotiri bevindt zich het beroemde 'Red Beach' waar de vulkaan duidelijk zijn sporen heeft nagelaten. Santorini is erg druk en toeristisch ingesteld. Heel anders dan Ios en Folegandros.

 • Je verblijft bij 3* accommodaties zoals Hotel Kymata, Hotel Armonia of een gelijkwaardige accommodatie.
 • Je verblijft bij 4* accommodaties zoals hotel Epavlis, Afroditi Venus of een gelijkwaardige accommodatie.

 


 • Deze reis wordt helemaal door Griekse Gids Reizen verzorgd. Bij deze reis zijn de vlucht, alle transfers met taxi of taxibusje, accommodaties en de boottickets inbegrepen.
 • Je kunt ervoor kiezen om een andere verdeling te maken en meerdere dagen op het ene en minder dagen op het andere eiland te verblijven. Als je dit ons binnen 24 uur na de boeking via de e-mail of 0343-218014 doorgeeft, dan passen we de reis voor je aan.
 • Afhankelijk van de vluchttijden en vaartijden is het mogelijk dat het schema van de reis aangepast wordt.
 • Wil je meer informatie? Bel 0343-218014 of mail naar info@grieksegidsreizen.nl

Je combineert 3 zeer verschillende Cycladen eilanden die niet ver van elkaar liggen. Bezoek prachtige Cycladen-dorpen met witte huisjes en veel bezienswaardigheden, afgelegen stranden en bewonder prachtige uitzichten. Maak mooie wandelingen op Santorini, Ios en Folegandros.


Kaart Eilandhoppen Santorini Ios Folegandros
Kaart / Plattegrond Eilandhoppen Santorini Ios Folegandros

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.