bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Eilandhoppen Rhodos Symi Kos

+ + +

Dodecanese | Rhodos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Rhodos Symi Kos

Eilandhoppen Rhodos Symi Kos - Rhodos - Eilandhoppen

Een hele mooie eilandhop-combinatie is Rhodos, Symi en Kos. Je vliegt naar het eiland Rhodos, na een aantal dagen vaar je naar Symi en tenslotte vaar je naar Kos. Vanaf het eiland Kos vlieg je weer terug. Je verblijft bij hele goede accommodaties die door gasten heel hoog worden gewaardeerd.

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, privé-taxi transfers, boottickets en verblijf in een 2*, 3* of 4* accommodatie. (Dit kun je zelf selecteren bij het boeken). Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Rhodos Symi Kos

OVERZICHT

Hoeveel nachten verblijf je op Kos, Symi en Rhodos?

 • Bij 7 nachten:   2 nachten Rhodos + 2 nachten Symi + 3 nachten Kos
 • Bij 9 nachten:   3 nachten Rhodos + 3 nachten Symi + 3 nachten Kos
 • Bij 12 nachten: 4 nachten Rhodos + 4 nachten Symi + 4 nachten Kos
 • Bij 15 nachten: 5 nachten Rhodos + 5 nachten Symi + 5 nachten Kos
 • Bij 21 nachten: 7 nachten Rhodos + 7 nachten Symi + 7 nachten Kos

Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op het ene of andere eiland wilt verblijven.

Hoe verloopt deze reis?

Je komt aan op het vliegveld van Rhodos, waar je wordt opgehaald en naar je hotel gebracht wordt. Op Rhodos verblijf je een aantal dagen naar keuze, daarna word je naar de haven gebracht en neem je de boot richting Symi, hier heb je weer een aantal dagen de tijd om het eiland te verkennen en te genieten van je verblijf. Na een aantal dagen word je weer opgehaald en naar de haven gebracht. Hier neem je de boot richting Kos. Op Kos kun je nu gaan genieten. Tenslotte word je aan het eind van de vakantie naar het vliegveld van Kos gebracht voor de vliegreis terug.

Je verblijft op 3 prachtige eilanden

 

Rhodos is een fantastisch eiland dat alles te bieden heeft wat je maar wilt. De oude stad van Rhodos is een indrukwekkende stad waar je de sfeer van de middeleeuwen proeft. Het is een gezellige stad met leuke terrassen en bijzondere musea. Op Rhodos kun je auto huren en een prachtige rondreis maken want de wegen zijn goed en locaties die je zult zien zijn adembenemend mooi.

Wat je ook kan doen is een minicruise maken met een van de vele zeilboten die dagelijks vanaf de haven van Mandraki vertrekken. Een leuke trip is die van Rhodos-stad (Mandraki) naar Kalithea, vervolgens naar de Anthony Quinn beach en daarna naar Lindos.


Symi is een klein Grieks eiland dat 22 kilometer van Rhodos is verwijderd. Het is één van de meest schilderachtige stukjes Griekenland. De stad Symi bevindt zich in het noorden van het eiland en is verdeeld in twee delen: Ano Symi (de bovenstad) en Gialos (de stad aan de haven). In Gialos is het erg gezellig, er zijn hier heel veel leuke restaurantjes, taverna’s, cafe’s en winkeltjes. Op het hoogste punt van de bovenstad bevindt zich het kasteel de Ridders. Opvallend zijn op Symi de vele neoklassieke gebouwen. In het binnenland van Symi bevinden zich diverse valleien en de rotsachtige bergen en hellingen die aan de kustlijn vaak erg steil zijn. Veel stranden zijn alleen met de boot bereikbaar. Een van de populairste stranden van Symi is het strand van Pedi waar leuke terrassen aan het strand zijn. Op Symi zijn meerdere mooie kloosters, het bekendste klooster is dat van Panormitis in het zuiden van het eiland.


Kos is een populair en toeristisch eiland in het zuidoosten van de Egeïsche zee. Het ligt in het midden van de Dodecanese. Op Kos zijn mooie fietspaden aangelegd en daarom is Kos hét fietseiland bij uitstek; fietsen op Kos is erg populair, vooral bij Nederlanders. Kos heeft veel mooie stranden. Zowel zand- als kiezelstranden. Bezienswaardigheden op Kos die de moeite zijn: de middeleeuwse ridderburcht, het Asklepeion, de eeuwenoude boom: de plataan van Hippokrates, het Odeon, het Romeinse huis en de badinrichtingen, het stadion met de Xystos (oefengalerij), het huis met het Europa mozaiek en het Stadsmuseum met archeologische vondsten. Ook bergdorp Zia is een aanrader evenals de vele mooie zandstranden die het eiland rijk is.

BIJZONDERHEDEN

 • Voor deze reis vlieg je naar Rhodos. De terugreis vertrek je vanaf Kos. (Andersom kan ook, zie Kos-Symi-Rhodos)
 • Uiteraard kun je ervoor kiezen om een andere verdeling te maken en meerdere dagen op het ene en minder dagen op het andere eiland te verblijven. Als je dit ons binnen 24 uur na de boeking via de e-mail of 0343-594447 doorgeeft, dan passen we de reis voor je aan.
 • Afhankelijk van de vluchttijden en vaartijden is het mogelijk dat het schema van de reis aangepast wordt.
 • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

PLUSPUNTEN

 • Je combineert 3 geweldige en verschillende Griekse eilanden in één vakantie.
 • Alle drie de eilanden zijn rijk aan prachtige natuur en cultuur.
 • Je gaat genieten van het mooie eiland Rhodos met de middeleeuwse oude stad..
 • Je gaat naar het schilderachtige Symi.
 • Je bezoekt het bruisende eiland Kos.
 • Je verblijft bij hele goede accommodaties die door onze gasten allemaal hoog gewaardeerd worden.

KAART - Eilandhoppen Rhodos Symi Kos

Waar ligt Eilandhoppen Rhodos Symi Kos?

Prijs voor compleet pakket. Scroll naar beneden om data zelf aan te passen.

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [20kg]

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

Verzorging

departure Heenreis

outboundPrice: 151 outboundPrice: 154

arrival Terugreis

inboundPrice: 201 inboundPrice: 192

hotel Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

taxi Vervoer

taxi: 260
auto: 100
transfer1: 120
transfer2: 40
boot: 50