Zakynthos - Eilandhoppen met Zakynthos


Beroemd om het scheepswrakstrand, bruisende nachtleven, beschermde zeeschildpadden, groene heuvels, en levendige wateren, perfect voor avonturiers en natuurliefhebbers.


Zakynthos is een groen eiland met vruchtbare velden en een heerlijk klimaat. Op het zuidoostelijke deel van het eiland bevinden zich beschutte baaien met zandstranden met diepblauw water. Ruige kliffen en een interessante onderwaterwereld zijn te vinden in het westelijk deel van het eiland. Er groeien en bloeien meer dan 7000 soorten bloemen op Zakynthos. Zakynthos is internationaal bekend onder de naam Zante en het is een heerlijk vakantie-eiland. Er is erg veel te zien en te doen, zo kun je met een boottocht naar het beroemde scheepswrak, je kunt wandelen over de brug naar Cameo eiland bij Agios Sostis en door de mooie, groene natuur. Bezoek de "blauwe grotten" en kom tot rust op een van de prachtige zandstranden. Wandel door verschillende oude dorpjes of door Zakynthos stad. Zakythos staat ook bekend als het eiland van de Caretta Caretta zeeschildpadden. Het eiland is ook erg geschikt als onderdeel van een eilandhopvakantie. Zo kun je het goed combineren met Lefkas en/of Kefalonia.

Populairste vakanties - Zakynthos

Overzicht vakanties

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl