Argassi


Argassi is een levendige badplaats op Zakynthos, dichtbij de hoofdstad, bekend om zijn lange zandstrand, kristalhelder water, en bruisend nachtleven. Het biedt een breed scala aan restaurants, bars en winkels, ideaal voor families en jonge reizigers.


Argassi is een levendige badplaats op Zakynthos, gelegen op slechts 4 kilometer ten zuiden van Zakynthos-stad. Deze aantrekkelijke locatie wordt omringd door weelderig groen en beschikt over een uitgestrekt zandstrand dat bestaat uit diverse kleine baaien. Het water is kristalhelder en ondiep, waardoor het een paradijs is voor watersportliefhebbers. Tijdens je vakantie kun je hier genieten van activiteiten zoals jetskiën, parasailen en waterfietsen. Argassi is tevens een ideale uitvalsbasis om het prachtige eiland Zakynthos te verkennen, en het heeft het extra voordeel dat het zich op korte afstand van de hoofdstad bevindt.

Populairste vakanties - Argassi

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl