Zakynthos stad


Zakynthos stad, de hoofdstad van het eiland, combineert historische charme met moderne levendigheid. Kenmerkend zijn de Venetiaanse architectuur, het bruisende Solomos plein, musea, en een havenpromenade vol met winkels, cafés en restaurants, ideaal voor cultuurliefhebbers en mensen die houden van winkelen.


Zakynthos-stad, ook wel bekend als Chora onder de lokale bewoners, is de hoofdstad van het eiland Zakynthos. Net zoals op andere Griekse eilanden wordt de hoofdstad vaak aangeduid als "Chora". Deze stad, die ooit het "Venetië van het zuiden" werd genoemd.

De stad kent schilderachtige straatjes met booggewelven, imposante kerken met indrukwekkende klokkentorens, aantrekkelijke pleinen en historische monumenten. De haven van Zakynthos, gelegen in deze stad, biedt directe verbindingen met Peloponnesos (Kylini) en dagelijkse boottochten naar afgelegen kustplaatsen die moeilijk bereikbaar zijn met de auto zijn ook beschikbaar.

Populairste vakanties - Zakynthos+Stad

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl