Aghios Nikolaos


Aghios Nikolaos is een charmante vissersdorp en haven in het noordoosten van Zakynthos, bekend om zijn kristalheldere wateren en boottochten naar de Blauwe Grotten en Navagio-strand. Het biedt een mix van ontspannen tavernes, cafés en kleine stranden, ideaal voor duikliefhebbers en rustzoekers.


Agios Nikolaos is een pittoresk vissersdorp en strand gelegen in het noordoosten van het prachtige eiland Zakynthos, op een afstand van 30 kilometer van Zakynthos-stad. Het dorp bevindt zich in de nabijheid van het bergdorp Volimes en beschikt over een sfeervolle kleine haven waar zowel vissers- als toeristenboten aanmeren. Gedurende de zomermaanden vertrekken diverse boten vanaf hier, waaronder excursies naar de beroemde Blauwe Grotten bij Skinari en het iconische Scheepswrak.

De haven van Agios Nikolaos dient als de tweede grootste haven van het eiland, en tijdens de zomermaanden is er zelfs een bootverbinding met het haventje Pessada op het naburige eiland Kefalonia. Zeilliefhebbers vinden hier ook graag hun weg naar de pittoreske haven van Agios Nikolaos om aan te meren.

Populairste vakanties - Aghios+Nikolaos

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl