Vassilikos


Vassilikos, een schilderachtige regio op Zakynthos, staat bekend om zijn prachtige, rustige stranden, kristalheldere wateren, en natuurlijke schoonheid. Het biedt traditionele tavernes, olijfgaarden, en een relaxte sfeer, perfect voor natuurliefhebbers en rustzoekers.


Vassilikos bevindt zich in het uiterste zuidoosten van Zakynthos en is omringd door prachtige zandstranden, waaronder Porto Zoro, Banana, Gerakas, Vourderi, Agios Nikolaos, Plaka en Porto Roma. Deze stranden zijn bijzonder geliefd onder zonaanbidders, zwemmers en watersportliefhebbers.

Gerakas Beach, evenals Dafni en Sekania (gelegen aan de kant van de Laganas-baai), zijn beroemd vanwege de Caretta Caretta schildpadden die hier hun eieren leggen. Dit natuurlijke gebied wordt zorgvuldig beschermd door natuurliefhebbers, en velen beschouwen Dafni Beach als een van de mooiste stranden op Zakynthos.

 

Populairste vakanties - Vassilikos

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl