Tsilivi


Tsilivi, een populaire badplaats op Zakynthos, staat bekend om zijn levendige sfeer, prachtige zandstranden, helderblauw water, familievriendelijke resorts, en een ruime keuze aan restaurants, bars, en activiteiten voor alle leeftijden.


Tsilivi is een aantrekkelijke bestemming op het eiland Zakynthos, gelegen aan de kust en op slechts 6 kilometer ten noorden van Zakynthos Stad. Het heeft een prachtig, uitgestrekt zandstrand dat zich over 2 kilometer uitstrekt, met ondiep zeewater, waardoor het ideaal is om te zwemmen. Dit mooie strand biedt ook tal van watersportmogelijkheden voor avontuurlijke bezoekers. Voor gezinnen met kinderen is er zelfs een leuk waterpark in de buurt.

Tsilivi wordt omringd door weelderig groen, met olijfbomen en wijngaarden die het landschap sieren. Het dorp heeft een bijzonder sfeervol centrum met een overvloed aan winkels, souvenirwinkels, gezellige bars en traditionele tavernes. Tsilivi is de perfecte bestemming voor zowel ontspanning op het strand als het ervaren van de bruisende Griekse cultuur.

Populairste vakanties - Tsilivi

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl