Tel: 0343-594447
  E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Lefkas Zakynthos

Eilandhoppen Lefkas Zakynthos

Eilandhoppen Lefkas Zakynthos - Nidri - Lefkas

Eilandhoppen Lefkas & Zakynthos. Bij deze vakantie ga je naar de eilanden Lefkas & Zakynthos. Je landt op het vliegveld van Preveza (Lefkas airport). Vervolgens word je door de taxi naar je hotel of appartement op Lefkas gebracht, waar je het eerste deel van je vakantie zult doorbrengen. Deze reis kan ook andersom verlopen. Dan vlieg je naar Zakynthos en ga je terug vanaf Preveza/Lefkas airport.

ALBUM Eilandhoppen Lefkas Zakynthos

OVERZICHT

Hoe verloopt deze reis? Je reis start in Preveza (Lefkas airport) waar je met het vliegtuig landt. Vervolgens word je door de taxi naar je appartement of hotel op Lefkas gebracht. Vanaf hier vaar je een paar dagen later met de boot naar het eiland Zakynthos. Bij ieder eiland overnacht je een aantal nachten naar keuze. Deze reis kun je boeken naar eigen wens. 8, 12, 15, 22 dagen horen tot de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om een of twee dagen verblijf op Kefalonia eraan toe te voegen.


Eerst verblijf je op Lefkas

Lefkas: Lefkas is één van de Ionische eilanden. Het ligt ten zuiden van Corfu en ten noorden van Kefalonia. Lefkas dankt zijn naam aan de witte stranden en de witte rotsen bij Kaap Lefkatas. Het eiland heeft één van de beste wegennetten van de Griekse eilanden en een goed georganiseerde haven met faciliteiten voor toeristisch bootverkeer. Zeilers zijn dol op Lefkas. Behalve allerlei watersporten, is het beoefenen van andere sporten ook mogelijk, zoals fietsen en wandelen.

Bekijk hier onze accommodaties op Lefkas


Daarna verblijf je op Zakynthos

Zakynthos is een fantastisch vakantie-eiland in de Ionische zee, met een mooie, groene natuur en prachtige, helder blauwe zee met steile rotsformaties. Er zijn geweldige zandstranden, oude dorpjes, "blauwe grotten", het beroemde scheepswrak en de indrukwekkende Caretta-Caretta zeeschildpadden. Zakynthos stad is de hoofdstad van het eiland en ligt aan de zuidoostkant van Zakynthos.

Bekijk hier onze accommodaties op Zakynthos


Programma
Dag 1-4: Lefkas

Je komt op Preveza airport aan waar je wordt opgehaald en naar je accommodatie op Lefkas gebracht wordt.

Op Lefkas is er heel veel te zien:

 • Lefkas Stad heeft een gezellig centrum, met heel wat winkeltjes en terrasjes waar enkele mooie kerken uit de 18e eeuw te zien zijn.
 • Nidri ligt in een sprookjesachtige omgeving aan het begin van de mooie, diepe baai van Vlicho. Nidri is omgeven door groene heuvels en bergen, aan de overkant liggen meerdere bloedmooie eilandjes
 • Agios Nikitas is een schilderachtig dorpje met een prachtig strand. Het van oorsprong vissersdorp, ligt te midden van een prachtige natuur, omgeven door dennenbomen en olijfbomen.
 • Kataraktis is een waterval die ligt in een prachtige natuur en een wandeling langs de beekjes en meertjes is meer dan prachtige natuur en een wandeling langs de beekjes en meertjes is meer dan de moeite waard.
 • Tot de mooiste stranden van de middellandse zee behoren Porto Katsiki en Egremni
 • Schilderachtige dorpjes zoals Syvota, Vassilki, Karia etc
Dag 5-8: Ontdek Zakynthos
Je wordt vanaf je hotel op Lefkas gehaald en naar de haven gebracht. Vandaag zul je met de boot vanaf Lefkas via Kefalonia naar Zakynthos varen. Op Zakynthos zijn veel leuke bezienswaardigheden. Het is leuk om een auto te huren of een boottocht te maken naar prachtige stranden en grotten.
 • Een boottochtje naar het scheepswrak en de blauwe grotten maken.
 • Naar een van de vele mooie stranden. Het strand Xigkia is bijvoorbeeld een geweldig zandstrandje met speciale eigenschappen. (In het zeewater bevindt zich een rots waaruit warm water en collageen uitvloeit.)
 • De beroemde stranden Porto Zorro, Banana, Plaka en St-Nicolas bay zijn mooi, hip en schoon, deze liggen bij Vassilikos. Dit zijn allemaal grote stranden, voorzien van alle watersport faciliteiten.
 • Naar Zakynthos stad, zeker een aanrader.

Dag 8: Terugreis

Op de 8e dag word je opgehaald bij je accommodatie en naar de luchthaven van Zakynthos gebracht voor de terugreis.

BIJZONDERHEDEN

Deze reis kan zowel vanaf Lefkas als vanaf Zakynthos starten. We kijken altijd naar de meest gunstige prijs voor de klant.

PLUSPUNTEN

 • Verken twee bijzondere, verschillende Ionische eilanden.
 • Veel bezienswaardigheden
 • Prachtige stranden.
 • Leuke authentieke dorpen
 • Geweldige natuur
 • Bijzondere natuurverschijnselen
 • Mooie grotten

KAART - Eilandhoppen Lefkas Zakynthos

Waar ligt Eilandhoppen Lefkas Zakynthos?

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Extra koffer [15kg]

 Heenreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen uitgaande vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Terugreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen inkomende vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Hotel

 Vervoer

Offerteaanvraag