Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen 3* Lefkas Zakynthos

Eilandhoppen 3* Lefkas Zakynthos

 

Eilandhoppen 3* Lefkas Zakynthos - Eilandhoppen - Lefkas

Eilandhoppen Lefkas & Zakynthos. Bij deze vakantie ga je naar de eilanden Lefkas & Zakynthos. Je landt op het vliegveld van Preveza (Lefkas airport). Vervolgens word je door de taxi naar je hotel of appartement op Lefkas gebracht, waar je het eerste deel van je vakantie zult doorbrengen. Bij een online boeking geeft het systeem aan dat u vanaf Lefkas zult terugvliegen maar dat hoeft niet zo te zijn. Wij gaan ervoor zorgen dat u dan vanaf Zakynthos kunt terugvliegen voor dezelfde prijs. Vooraf nemen wij contact met u op om u de tijden te bevestigen.

Prijs voor 8 dagen p.p. voor compleet pakket incl. vlucht

 

ALBUM Eilandhoppen 3* Lefkas Zakynthos

OVERZICHT

Hoe verloopt deze reis? Je reis start in Preveza (Lefkas airport) waar je met het vliegtuig landt. Vervolgens word je door de taxi naar je appartement of hotel op Lefkas gebracht. Vanaf hier vaar je een paar dagen later met de boot naar het eiland Zakynthos. Bij ieder eiland overnacht je een aantal nachten naar keuze. Deze reis kun je boeken naar eigen wens. 8, 12, 15, 22 dagen horen tot de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om een of twee dagen verblijf op Kefalonia achteraf eraan toe te voegen.


Eerst verblijf je op Lefkas

Lefkas: Lefkas is één van de Ionische eilanden. Het ligt ten zuiden van Corfu en ten noorden van Kefalonia. Lefkas dankt zijn naam aan de witte stranden en de witte rotsen bij Kaap Lefkatas. Het eiland heeft één van de beste wegennetten van de Griekse eilanden en een goed georganiseerde haven met faciliteiten voor toeristisch bootverkeer. Zeilers zijn dol op Lefkas. Behalve allerlei watersporten, is het beoefenen van andere sporten ook mogelijk, zoals fietsen en wandelen.

Bekijk hier onze accommodaties op Lefkas


Daarna verblijf je op Zakynthos

Zakynthos is een fantastisch vakantie-eiland in de Ionische zee, met een mooie, groene natuur en prachtige, helder blauwe zee met steile rotsformaties. Er zijn geweldige zandstranden, oude dorpjes, "blauwe grotten", het beroemde scheepswrak en de indrukwekkende Caretta-Caretta zeeschildpadden. Zakynthos stad is de hoofdstad van het eiland en ligt aan de zuidoostkant van Zakynthos.

Bekijk hier onze accommodaties op Zakynthos


BIJZONDERHEDEN

Deze reis kan zowel vanaf Lefkas als vanaf Zakynthos starten.

PLUSPUNTEN

  • Verken twee bijzondere, verschillende Ionische eilanden.
  • Veel bezienswaardigheden
  • Prachtige stranden.
  • Leuke authentieke dorpen
  • Geweldige natuur
  • Bijzondere natuurverschijnselen
  • Mooie grotten

KAART - Eilandhoppen 3* Lefkas Zakynthos

Waar ligt Eilandhoppen 3* Lefkas Zakynthos?

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Extra koffer [15kg]

 Heenreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen uitgaande vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Terugreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen inkomende vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Hotel

 Vervoer

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.