Tel: 0343-594447
 • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Lefkas Zakynthos

+ + +

Ionische eilanden | Lefkas | Eilandhoppen
Eilandhoppen Lefkas Zakynthos

Eilandhoppen Lefkas Zakynthos - Lefkas - Eilandhoppen

Eilandhoppen Lefkas & Zakynthos! Bij deze vakantie ga je naar de prachtige eilanden Lefkas & Zakynthos. Je landt op het Lefkas airport (Preveza). Vervolgens word je door de taxi naar je hotel of appartement op Lefkas gebracht, waar je het eerste deel van je vakantie zult doorbrengen. Daarna ga je met de boot naar eiland Zakynthos. Vanaf Zakynthos vlieg je na een aantal heerlijke vakantiedagen weer terug.

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, taxitransfers, boottickets en verblijf in een 3 of 4 sterren accommodatie  (Dit kun je zelf selecteren bij het boeken) inclusief ontbijt. Griekse Gids reizen is aangesloten bij ANVR en SGR. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0343-594447) en laten niets over aan het toeval.

Video: Eilandhoppen Lefkas & Zakynthos

Video: Eilandhoppen Lefkas & Zakynthos © Grieksegidsreizen

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Eilandhoppen Lefkas Zakynthos

Eilandhoppen Lefkas Zakynthos Eilandhoppen Lefkas Zakynthos Eilandhoppen Lefkas Zakynthos Eilandhoppen Lefkas Zakynthos Eilandhoppen Lefkas Zakynthos Eilandhoppen Lefkas Zakynthos Eilandhoppen Lefkas Zakynthos Eilandhoppen Lefkas Zakynthos Eilandhoppen Lefkas Zakynthos Eilandhoppen Lefkas Zakynthos Eilandhoppen Lefkas Zakynthos Eilandhoppen Lefkas Zakynthos

OVERZICHT

Hoe verloopt deze reis? Je landt met het vliegtuig op Lefkas airport (Preveza). Vervolgens word je door de taxi naar je appartement of hotel op Lefkas gebracht. Nu kun je gaan genieten van het eiland met de prachtige witte stranden en de mooie natuur. Na een aantal dagen word je bij de accommodatie opgehaald en naar de haven gebracht om naar Zakynthos te varen.


Eerst verblijf je op Lefkas

Lefkas: Lefkas is één van de Ionische eilanden. Het ligt ten zuiden van Corfu en ten noorden van Kefalonia. Lefkas dankt zijn naam aan de witte stranden en de witte rotsen bij Kaap Lefkatas. Het eiland heeft één van de beste wegennetten van de Griekse eilanden en een goed georganiseerde haven met faciliteiten voor toeristisch bootverkeer. Zeilers zijn dol op Lefkas. Behalve allerlei watersporten, is het beoefenen van andere sporten ook mogelijk, zoals fietsen en wandelen.

Afhankelijk van de keuze die je maakt: (3* of 4* accommodatie)

 • Je verblijft op Lefkas bij 3* accommodaties zoals Hotel George in Nidri, Adiatica Apartments in Nikiana of gelijkwaardig.
 • Je verblijft op Lefkas bij 4* accommodaties zoals Crystal Waters of gelijkwaardig

Op Lefkas is heel veel te zien:

 • Lefkas Stad heeft een gezellig centrum, met heel wat winkeltjes en terrasjes waar enkele mooie kerken uit de 18e eeuw te zien zijn.
 • Nidri ligt in een sprookjesachtige omgeving aan het begin van de mooie, diepe baai van Vlicho. Nidri is omgeven door groene heuvels en bergen, aan de overkant liggen meerdere bloedmooie eilandjes
 • Agios Nikitas is een schilderachtig dorpje met een prachtig strand. Het van oorsprong vissersdorp, ligt te midden van een prachtige natuur, omgeven door dennenbomen en olijfbomen.
 • Kataraktis is een waterval die ligt in een prachtige natuur en een wandeling langs de beekjes en meertjes is meer dan prachtige natuur en een wandeling langs de beekjes en meertjes is meer dan de moeite waard.
 • Tot de mooiste stranden van de Middellandse Zee behoren Porto Katsiki en Egremni.
 • Schilderachtige dorpjes zoals Syvota, Vassilki, Karia etc.
   

Daarna verblijf je op Zakynthos

Op Zakynthos word je weer opgehaald in de haven, door de privétaxi met naambordje en naar je accommodatie gebracht.

Zakynthos is een fantastisch vakantie-eiland in de Ionische zee, met een mooie, groene natuur en prachtige, helder blauwe zee met steile rotsformaties. Er zijn geweldige zandstranden, oude dorpjes, "blauwe grotten", het beroemde scheepswrak en de indrukwekkende Caretta-Caretta zeeschildpadden. Zakynthos stad is de hoofdstad van het eiland en ligt aan de zuidoostkant van Zakynthos.

Afhankelijk van de keuze die je maakt: (3* of 4* accommodatie)

Op Zakynthos zijn veel leuke bezienswaardigheden.
 • Boottochtjes naar het scheepswrak en de blauwe grotten maken.
 • Naar een van de vele mooie stranden. Het strand Xigkia is bijvoorbeeld een geweldig zandstrandje met speciale eigenschappen. (In het zeewater bevindt zich een rots waaruit warm water en collageen uitvloeit.)
 • De beroemde stranden Porto Zorro, Banana, Plaka en St-Nicolas bay zijn mooi, hip en schoon, deze liggen bij Vassilikos. Dit zijn allemaal grote stranden, voorzien van alle watersport faciliteiten.
 • Naar Zakynthos stad, zeker een aanrader.

Aan het eind van je vakantie wordt je weer opgehaald door de privétaxi en naar het vliegveld gebracht voor de terugreis.


BIJZONDERHEDEN

 • Wanneer je deze reis online boekt, dan verblijf je de helft van de geboekte dagen op Lefkas en de andere helft van de geboekte dagen op Zakynthos. Uiteraard kun je ervoor kiezen om een andere verdeling te maken en meerdere dagen op het ene en minder dagen op het andere eiland te verblijven. Als je dit ons binnen 24 uur na de boeking via de e-mail of 0343-594447 doorgeeft, dan passen we de reis voor je aan.
 • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

PLUSPUNTEN

 • Verken twee bijzondere, verschillende Ionische eilanden.
 • Veel bezienswaardigheden
 • Prachtige stranden.
 • Leuke authentieke dorpen
 • Geweldige natuur
 • Bijzondere natuurverschijnselen
 • Mooie grotten

KAART - Eilandhoppen Lefkas Zakynthos

Waar ligt Eilandhoppen Lefkas Zakynthos?

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [15kg]

Verzorging

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

 Heenreis

127

 Terugreis

122

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

taxi: 340
auto: 60
transfer1: 150
transfer2: 130
boot: 30

Offerteaanvraag

Vraag een offerte aan.

U kunt mailen naar reizen@grieksegids.nl

Griekse Gids Reizen,
Jorgos Nikolidakis