Agios Sostis


Agios Sostis, een klein en schilderachtig dorpje, ligt aan een rustige baai op Zakynthos. Het is beroemd om zijn houten loopbrug naar het Cameo-eiland en biedt een ontspannen sfeer, mooie stranden, en traditionele tavernes. Ideaal voor families en koppels die op zoek zijn naar een serene vakantiebestemming.


Agios Sostis, gelegen in het zuiden van Zakynthos, bevindt zich op slechts 3 kilometer afstand van Laganas en 8 kilometer van Zakynthos stad. Ooit bekend als een rustige plek, heeft het door de jaren heen aan populariteit gewonnen. Dit plaatsje biedt diverse bars, tavernes, souvenirwinkels en kleine supermarkten. Kenmerkend voor Agios Sostis is de landelijke sfeer met talrijke olijfbomen. Het beschikt over een sfeervolle boulevard met verschillende restaurants. Het strand hier is relatief klein, maar biedt de mogelijkheid om zelf een bootje te huren. Een wandeling naar Laganas vanuit Agios Sostis is ook goed mogelijk.

Populairste vakanties - Agios+Sostis

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl