Alykes


Alykes, genesteld aan de noordoostkust van Zakynthos, is beroemd om zijn gouden zandstranden en kristalheldere wateren, ideaal voor gezinnen. Het dorp biedt een scala aan restaurants, bars, en watersportactiviteiten, omringd door natuurlijke schoonheid.


Alykes, ook wel bekend als Alykés, is een bijzonder geliefde vakantiebestemming op het prachtige eiland Zakynthos. Deze knusse badplaats ligt aan de oostkust van het eiland, aan de schilderachtige Alykes-baai, op ongeveer 18 kilometer ten noordwesten van de hoofdstad, Zakynthos-stad. Slechts 2 kilometer verderop vind je de badplaats Alykanas.

De naam Alykes is afgeleid van de zoutpannen die zich ten westen van het dorp bevinden (alyki betekent zoutpan). Alykes staat bekend om zijn schitterende zandstranden, waar je volop kunt genieten van zwemmen en diverse watersportactiviteiten. In de nabije omgeving vind je eveneens prachtige stranden zoals Alykanas, Xechoriati, Amoudi, Psarou en Agia Kiriaki.

 

Populairste vakanties - Alykes

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl