Ios - Eilandhoppen met ios


Beroemd om zijn levendige nachtleven, prachtige stranden, traditionele dorpjes, en de rustieke charme, Ios trekt jonge bezoekers en liefhebbers van natuurlijke schoonheid.


Ios is een van de mooiste eilanden van de Cycladen-groep. Het wordt omringd door Santorini, Paros en Naxos en beschikt over vele baaien en lange zandstranden. Er is veel kustlijn met allemaal stranden!  Chora, de hoofdstad van Ios, is gebouwd op een heuvel en er zijn ruïnes van een middeleeuws kasteel op de heuveltop. Sneeuwwitte huisjes, pittoreske steegjes met winkels, de twaalf windmolens, kerken met gebogen klokkentorens en lichtblauwe koepels creëren een uniek en onvergetelijk beeld. Het is leuk om naar de top van de heuvel te wandelen, want vanaf hierboven heb je een fantastisch uitzicht over de zee. De meeste stranden zijn rustig, er zijn kilometers lange wandelpaden en overdag en 's avonds is het in Chora erg gezellig. Bij het plaatsje Mylopotas ligt één van de mooiste stranden van Ios.


Bestemmingen Ios: Eilandhoppen - Ios stad - Mylopotas - Tzamaria - .

Populairste vakanties - Ios

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl