Tel: 0343-594447
  E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Lefkas Kefalonia

Eilandhoppen Lefkas Kefalonia

Eilandhoppen Lefkas Kefalonia - Syvota - Lefkas

Eilandhoppen Lefkas & Kefalonia. Bij deze vakantie ga je naar de prachtige eilanden Lefkas & Kefalonia. Je reis start in Preveza (Lefkas airport) waar je met het vliegtuig landt. Vervolgens wordt je door onze taxi naar de haven op Lefkas gebracht. Vanaf hier vaar je met de boot naar het eiland Kefalonia waar enkele dagen zult verblijven. Bij ieder eiland overnacht je een aantal nachten naar keuze.

ALBUM Eilandhoppen Lefkas Kefalonia

OVERZICHT

Hoe verloopt deze reis? Je reis start in Preveza (Lefkas airport) waar je met het vliegtuig landt. Vervolgens wordt je door de taxi naar de haven op Lefkas gebracht. Vanaf hier vaar je met de boot naar het eiland Kefalonia waar enkele dagen zult verblijven. Bij ieder eiland overnacht je een aantal nachten naar keuze. Deze reis kun je boeken naar eigen wens. 8, 12, 15, 22 dagen horen tot de mogelijkheden.

Eerst verblijf je op Kefalonia

Kefalonia: is het grootste van de Ionische eilanden. Kefalonia is een fantastisch eiland om je vakantie door te brengen, want alle ingrediënten voor een succesvol verblijf zijn hier aanwezig: mooie stranden, een goed klimaat, schitterende bergen, gezellige, traditionele dorpen, prachtige steden, unieke natuur-verschijnselen, lekker eten, een rijke historie en veel excursiemogelijkheden op Kefalonia.

Bekijk hier onze accommodaties op Kefalonia


Daarna verblijf je op Lefkas

Lefkas: Lefkas is één van de Ionische eilanden. Het ligt ten zuiden van Corfu en ten noorden van Kefalonia. Lefkas dankt zijn naam aan de witte stranden en de witte rotsen bij Kaap Lefkatas. Het eiland heeft één van de beste wegennetten van de Griekse eilanden en een goed georganiseerde haven met faciliteiten voor toeristisch bootverkeer. Zeilers zijn dol op Lefkas. Behalve allerlei watersporten, is het beoefenen van andere sporten ook mogelijk, zoals fietsen en wandelen. 

Bekijk hier onze accommodaties op Lefkas


Programma
Dag 1-4: Ontdek Kefalonia
Je wordt opgehaald bij de haven Kefalonia en naar je accommodatie gebracht. Op Kefalonia zijn verschillende bezienswaardigheden. Het is leuk om een auto te huren en bijvoorbeeld naar de volgende plaatsen te rijden:
 • Myrtos het beroemdste en bekendste strand van Kefalonia.
 • De grot en het ondergrondse meer van Melissani.
 • Fiskardo (een toeristisch havenstadje in het noorden van het eiland Kefalonia)
 • Xi-beach (één van de bekendste stranden van Kefalonia) het zijn drie smalle stranden met fijn rood zand, dat afsteekt tegen de steile witgrijze kleirotsen op de achtergrond.
Dag 4-8: Lefkas

Je vertrekt vanaf de haven van Kefalonia naar Lefkas waar je wordt opgehaald en naar je accommodatie gebracht.

De volgende bezienswaardigheden op Lefkas zijn echte aanraders:

 • Tot de mooiste stranden van de middellandse zee behoren Porto Katsiki en Egremni
 • Schilderachtige dorpjes zoals Syvota, Vassilki, Karia etc
 • Lefkas Stad heeft een gezellig centrum, met heel wat winkeltjes en terrasjes waar enkele mooie kerken uit de 18e eeuw te zien zijn.
 • Nidri ligt in een sprookjesachtige omgeving aan het begin van de mooie, diepe baai van Vlicho. Nidri is omgeven door groene heuvels en bergen, aan de overkant liggen meerdere bloedmooie eilandjes
 • Agios Nikitas is een schilderachtig dorpje met een prachtig strand. Het van oorsprong vissersdorp, ligt te midden van een prachtige natuur, omgeven door dennenbomen en olijfbomen.
 • Kataraktis is een waterval die ligt in een prachtige natuur en een wandeling langs de beekjes en meertjes is meer dan prachtige natuur en een wandeling langs de beekjes en meertjes is meer dan de moeite waard.

Dag 8: Terugreis

Op de 8e dag word je opgehaald bij je accommodatie en naar de luchthaven van Preveza gebracht voor de terugreis.

BIJZONDERHEDEN

In sommige gevallen kan het zijn dat voor deze reis gebruikt wordt gemaakt van de luchthaven van Kefalonia of zelfs van Zakynthos.

PLUSPUNTEN

 • Verken twee bijzondere, verschillende Ionische eilanden.
 • Veel bezienswaardigheden
 • Prachtige stranden.
 • Leuke authentieke dorpen
 • Geweldige natuur
 • Bijzondere natuurverschijnselen
 • Mooie grotten

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Extra koffer [15kg]

 Heenreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen uitgaande vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Terugreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen inkomende vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Hotel

 Vervoer

Offerteaanvraag