Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Ariadne Studios (incl. auto)

+ +

Sporaden | Skyros | Magazia
Ariadne Studios (incl. auto)

Ariadne Studios (incl. auto) - Skyros - Magazia

Op het eiland Skyros, in het centrum van de Egeïsche Zee, op 50 meter van het zandstrand van Magazia, zijn de studio's en appartementen van hotel "ARIADNE" omgeven door een weelderige, zonovergoten tuin, die de perfecte setting biedt voor een unieke vakantie in Griekenland.

ALBUM Ariadne Studios (incl. auto)

OVERZICHT

Op het eiland Skyros, in het centrum van de Egeïsche Zee, op 50 meter van het zandstrand van Magazia, zijn de studio's en appartementen van hotel "ARIADNE" omgeven door een weelderige, zonovergoten tuin, die de perfecte setting biedt voor een unieke vakantie in Griekenland. Brede ruimtes, smaakvol gerenoveerd, met Airco satelliet TV, WiFi en een volledig uitgeruste keuken, ingericht met authentieke kunstwerken, biedt Ariadne rust en ontspanning.

Grote, schaduwrijke veranda's omarmd met wijnstok en jasmijn bieden elke studio en elk appartement een comfortabele, leefruimte voor koele zomer momenten. Studio's (een grote ruimte en de badkamer) zijn geschikt voor 2 of 3 personen.

In een weelderige, zonovergoten tuin bieden volledig uitgeruste studio's en tweekamerappartementen comfort en rust, terwijl het levendige zomerse leven op het eiland Skyros gemakkelijk bereikbaar blijft. Bloemen, kruiden en specerijen verspreiden hun parfum, terwijl elke hoek kleur uitstraalt.

Zoete pruimen, abrikozen, vanille, frambozen en amandelen worden genereus aangeboden door de bomen alleen voor uw waardering en een glimlach! Een omgeving die is ontworpen voor ontspanning, met natuurlijke materialen in warme, vrolijke kleuren, wordt een unieke accommodatie voor een onvergetelijke vakantie-ervaring in Griekenland.

De studio's en appartementen van Hotel Ariadne zijn vooral geliefd bij koppels en gezinnen met kleine kinderen, die hun zomerhuis op het eiland Skyros vinden!

Afstanden

    Gemeentelijke parkeergelegenheid: 100m
    Het strand van Magazia: 50m
    Skyros-stad: 1,5 km
    Dichtstbijzijnde Taverna: 50m
    Tabakskiosk: 100m
    Mini-markt: 150m
    Benzinestation: 1 km
    Apotheek: 2Km
    Gezondheidscentrum: 2Km
    Haven (LINARIA): 12 km
    Luchthaven: 13 km

studio's

    Studio 2/3 personen
    Appartement 3/4 personen

Faciliteiten

    Haardroger
    Wasserij en strijkservice
    Parkeerplaats
    Room service
    Snack bar
    Wi-Fi internettoegang

Check-in Beleid

Inchecktijd: 15:00 uur
Check-out tijd: 12:00

Open van 18 mei tot 30 sep

BIJZONDERHEDEN

Naar Skyros wordt er vanaf Nederland niet rechtstreeks gevlogen. Wanneer u een reis naar Skyros online boekt, dan vliegt u naar Athene, vervolgens gaat u met een binnenlandse vlucht naar Skyros. Wanneer de aansluitingen niet goed zijn, dan verblijft u tijdens de heenreis een dag in Athene. Hetzelfde kan ook gelden voor de terugreis.

PLUSPUNTEN

  • Gelegen op 50 meter van het zandstrand van Magazia.
  • Skyros-stad op 1,5 km
  • Weelderige, zonovergoten tuin.
  • Brede ruimtes, smaakvol gerenoveerd, met Airco satelliet TV en WiFi
  • Volledig uitgeruste keuken.

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.