Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Ariadne Studios

Ariadne Studios

Ariadne Studios - Magazia - Skyros

Op het eiland Skyros, in het centrum van de Egeïsche Zee, op 50 meter van het zandstrand van Magazia, zijn de studio's en appartementen van hotel "ARIADNE" omgeven door een weelderige, zonovergoten tuin, die de perfecte setting biedt voor een unieke vakantie in Griekenland.

ALBUM Ariadne Studios

OVERZICHT

Op het eiland Skyros, in het centrum van de Egeïsche Zee, op 50 meter van het zandstrand van Magazia, zijn de studio's en appartementen van hotel "ARIADNE" omgeven door een weelderige, zonovergoten tuin, die de perfecte setting biedt voor een unieke vakantie in Griekenland. Brede ruimtes, smaakvol gerenoveerd, met Airco satelliet TV, WiFi en een volledig uitgeruste keuken, ingericht met authentieke kunstwerken, biedt Ariadne rust en ontspanning.

Grote, schaduwrijke veranda's omarmd met wijnstok en jasmijn bieden elke studio en elk appartement een comfortabele, leefruimte voor koele zomer momenten. Studio's (een grote ruimte en de badkamer) zijn geschikt voor 2 of 3 personen.

In een weelderige, zonovergoten tuin bieden volledig uitgeruste studio's en tweekamerappartementen comfort en rust, terwijl het levendige zomerse leven op het eiland Skyros gemakkelijk bereikbaar blijft. Bloemen, kruiden en specerijen verspreiden hun parfum, terwijl elke hoek kleur uitstraalt.

Zoete pruimen, abrikozen, vanille, frambozen en amandelen worden genereus aangeboden door de bomen alleen voor uw waardering en een glimlach! Een omgeving die is ontworpen voor ontspanning, met natuurlijke materialen in warme, vrolijke kleuren, wordt een unieke accommodatie voor een onvergetelijke vakantie-ervaring in Griekenland.

De studio's en appartementen van Hotel Ariadne zijn vooral geliefd bij koppels en gezinnen met kleine kinderen, die hun zomerhuis op het eiland Skyros vinden!

Afstanden

    Gemeentelijke parkeergelegenheid: 100m
    Het strand van Magazia: 50m
    Skyros-stad: 1,5 km
    Dichtstbijzijnde Taverna: 50m
    Tabakskiosk: 100m
    Mini-markt: 150m
    Benzinestation: 1 km
    Apotheek: 2Km
    Gezondheidscentrum: 2Km
    Haven (LINARIA): 12 km
    Luchthaven: 13 km

studio's

    Studio 2/3 personen
    Appartement 3/4 personen

Faciliteiten

    Haardroger
    Wasserij en strijkservice
    Parkeerplaats
    Room service
    Snack bar
    Wi-Fi internettoegang

Check-in Beleid

Inchecktijd: 15:00 uur
Check-out tijd: 12:00

Open van 18 mei tot 30 sep

PLUSPUNTEN

  • Gelegen op 50 meter van het zandstrand van Magazia.
  • Skyros-stad op 1,5 km
  • Weelderige, zonovergoten tuin.
  • Brede ruimtes, smaakvol gerenoveerd, met Airco satelliet TV en WiFi
  • Volledig uitgeruste keuken.

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Extra koffer [15kg]

 Heenreis

 Terugreis

 Hotel

 Vervoer

Offerteaanvraag