Eilandhoppen Kreta Ios Santorini

+ + + +

Kreta | Heraklion Kreta | Eilandhoppen
Eilandhoppen Kreta Ios Santorini

Eilandhoppen Kreta Ios Santorini - Heraklion Kreta - Eilandhoppen

Eilandhoppen Kreta, Ios en Santorini is een schitterende eilandhopvakantie. Bij deze reis ga je genieten van het veelzijdige eiland Kreta, het gezellige Cycladen eiland Ios (ios) en het indrukwekkende eiland Santorini. Een bijzondere reis!

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, transfers, boottickets en verblijf inclusief ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-218014) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Kreta Ios Santorini


Hoe verloopt deze reis?

Je komt met het vliegtuig aan op het vliegveld van Heraklion op Kreta. Je wordt opgewacht en met een taxi of taxibusje naar je accommodatie gebracht. Op Kreta verblijf je een derde deel van je vakantie. Er is zeer veel te zien en te doen op Kreta!  Vanaf de haven van Heraklion op Kreta gaat de boot naar Ios (ios), waar je het volgende deel van je vakantie zult doorbrengen. Op Ios wordt je opgehaald en naar je accommodatie gebracht. Je kunt nu eiland Ios gaan ontdekken. Tenslotte vaar je met de ferryboot van Ios naar Santorini. Bij de haven van Santorini (Athinios) wordt je weer door onze taxi of taxibusje opgehaald en naar je hotel gebracht. Op de laatste dag van je vakantie wordt je bij je hotel opgehaald en naar de luchthaven van Santorini gebracht. Vanaf het vliegveld van Santorini vlieg je terug naar Nederland.

Eerst verblijf je op Kreta

Kreta ligt in het zuiden van de Egeïsche zee, honderd kilometer van de Peloponnesos en tweehonderd kilometer van Athene. Kreta is het grootste eiland van Griekenland. De kustlijn is ruim 1000 km. Op heel Kreta wonen 600.000 inwoners, dat geeft aan dat Kreta niet drukbevolkt is. Op Kreta is er voor elk wat wils: jongeren vinden hun vertier aan de noordkust, mensen die rust zoeken, vinden dat aan de zuidkust of in een van de vele authentieke bergdorpen die het eiland rijk is. Watersporters, zonaanbidders, duikers, snorkelaars, wandelaars, surfers, kampeerders, zeilers, luxezoekers: iedereen komt op Kreta aan zijn trekken. Kreta bestaat uit vier departementen. Van west naar oost zijn het Chania, Rethymnon, Heraklion en Lassithi.

Video Kreta

 

Vervolgens verblijf je op Ios

Ios is een eiland dat 108 vierkante kilometer groot is. Het ligt in het zuidelijke deel van de Cycladen, tussen Santorini en Naxos. Ios is een droog, bergachtig eiland waar vele mooie stranden en een aantal grote baaien zijn. Op het eiland wonen minder dan 2000 inwoners en daarvan leeft driekwart in de hoofdstad Chora (Ios stad). Het eiland is vooral populair onder jongere toeristen en staat bekend als een party-eiland. Is het eiland alleen voor jongeren bestemd? Nee, het eiland is voor alle leeftijden bestemd; de meeste stranden zijn rustig, er zijn kilometers lange wandelpaden en overdag is het in Chora heerlijk relaxed. De afstanden op het eiland zijn niet al te groot en het wegennet is goed, want alle belangrijke plaatsen zijn via geasfalteerde wegen bereikbaar.

  • Op Ios verblijf je bijvoorbeeld bij Dionysos Sea Side Resort of een gelijkwaardige accommodatie. (Afhankelijk van de categorie die je kiest)

Video Ios

 

Tenslotte verblijf je op Santorini

Santorini is het meest zuidelijk gelegen eiland van de Cycladen en heeft zijn huidige vorm te danken aan de diverse vulkaanuitbarstingen die hier door de eeuwen heen hebben plaatsgevonden. Santorini heeft veel bezienswaardigheden en dat zijn vooral de prachtige witte dorpjes die op de steile kliffen liggen. Archeologische ruïnes kun je in het zuiden van het eiland vinden bij het plaatsje Akrotiri. Ten zuiden van Akrotiri bevindt zich het beroemde 'Red Beach' waar de vulkaan duidelijk zijn sporen heeft nagelaten.

  • Je verblijft bij op Santorini bijvoorbeeld bij Andreas, Kamari Beach of een gelijkwaardige accommodatie. (Afhankelijk van de categorie die je kiest)

Video Santorini Oia

 

  • De heenreis vlieg je naar Kreta, de terugreis vertrek je vanaf Santorini.
  • Deze reis kan ook andersom gemaakt worden. Heen naar Santorini en terug vanaf Kreta. (Op aanvraag)
  • Heb je nog vragen over deze eilandhop vakantie? Bel 0343-218014 of mail naar info@grieksegidsreizen.nl

  • Ontdek de vele verschillende 'gezichten' van de Griekse eilanden.
  • Het veelzijdige eiland Kreta biedt volop cultuur en prachtige natuur.
  • Je ontdekt Ios, waar nog maar weinig Nederlandse toeristen komen.
  • Je bezoekt Santorini, een van de meest imposante en schilderachtige eilanden ter wereld.

Kaart Eilandhoppen Kreta Ios Santorini
Kaart / Plattegrond Eilandhoppen Kreta Ios Santorini

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.