bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-594447

Apollon studios

+ + +

Cycladen | Amorgos | Aigiali
Apollon studios

Apollon studios - Amorgos - Aigiali

Apollon Studios zijn nette 2* studio's in het centrum van het gezellige dorp Aegiali op Amorgos. De accommodatie ligt in een aangename omgeving in Aegiali in de buurt van het mooie zandstrand en op loopafstand van alle voorzieningen. In het dorp zijn restaurants, winkels, cafés en bars.

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, verblijf, taxi-transfers (in totaal 5 of 6) en twee bootovertochten. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Apollon studios

OVERZICHT

Apollon Studios bestaat uit 5 studio's en een tweepersoonskamer die geschikt is voor 2-5 personen. De accommodatie heeft alle comfort die je  nodig hebt en dit samen met de rustige en unieke sfeer is het een garantie dat jeeen aangename en ontspannende vakantie zult hebben. De accommodatie heeft een ontwerp van het schip Apollon Express, waar de eigenaar Spiros de kapitein was. Het heeft ook een traditionele touch met een interieur in steen en hout versierd met keramische potten. Tegelijkertijd zijn er moderne hotelfaciliteiten om je vakantie praktisch te maken. Bij de studio's is geen ontbijt inbegrepen maar je kunt het zelf voorbereiden in je studio of een bezoek brengen aan een van de nabijgelegen taverna's of cafés.

Elke studio heeft een tweepersoonsbed, een ingerichte kitchenette met koelkast, een sofa, een klein bureau, een tv, airconditioning, wifi en een eigen badkamer met douche.

Nuttige informatie:

  • De studio's worden elke dag schoongemaakt en de handdoeken en lakens worden elke twee dagen
  • Het tijdstip van inchecken en uitchecken zijn respectievelijk 14.00 en 12.00 uur.
  • Huisdieren zijn toegestaan ​​op aanvraag

BIJZONDERHEDEN

  • Deze reis wordt helemaal door Griekse Gids Reizen verzorgd. Bij deze reis zijn de vlucht, alle transfers met privé taxi en de boottickets inbegrepen. Om op Amorgos te komen vlieg je eerst naar Santorini. Afhankelijk van de vluchttijden van en naar Santorini, is het mogelijk dat je na aankomst een nacht in Santorini zult overnachten. Stel dat je ’s avonds in Santorini aankomt, dan neem je de volgende dag de boot naar Amorgos. Dit kan ook voor de terugreis gelden. Stel dat je ’s ochtends of 's middags terugvliegt, dan zorgen wij ervoor dat je een dag eerder met de boot van Amorgos naar Santorini vaart. Je verblijft in een nette 2* of 3* accommodatie op Santorini.
  • De vaartijd tussen Santorini en Amorgos is ongeveer 2 tot 3 uur.
  • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

PLUSPUNTEN

Apollon Studios bevinden zich in Aigiali tegen de nabijheid van de haven. Op loopafstand zijn er een bakkerij, een apotheek, autoverhuurkantoren, kleine marktwinkels, restaurants en het busstation. Het Aigiali-strand ligt op een afstand van 50 meter

KAART - Apollon studios

Waar ligt Apollon studios?

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.