Tel: 0343-594447
 • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Ios Santorini

+ + +

Cycladen | Ios | Eilandhoppen
Eilandhoppen Ios Santorini

Eilandhoppen Ios Santorini - Ios - Eilandhoppen

Eilandhoppen Ios & Santorini. Bij deze reis ga je genieten van de twee prachtige eilanden Santorini en Ios. Je reis start én eindigt op het eiland Santorini, waar je zult landen en vertrekken. Bij ieder eiland overnacht je een aantal nachten. Indien je op Santorini laat aankomt (heenreis), dan zul je ook de eerste nacht op Santorini overnachten. Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, transfers, boottickets en verblijf in een 3* accommodatie inclusief ontbijt.

Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0343-594447) en laten niets over aan het toeval.

ALBUM Eilandhoppen Ios Santorini

OVERZICHT

Hoeveel dagen verblijf je op Ios (ios) en Santorini?

 • Bij 7 nachten: 3 nachten ios + 4 nachten Santorini
 • Bij 9 nachten: 4 nachten ios + 5 nachten Santorini
 • Bij 12 nachten: 6 nachten ios + 6 nachten Santorini
 • Bij 15 nachten: 7 nachten ios + 8 nachten Santorini
 • Bij 21 nachten: 10 nachten ios + 11 nachten Santorini

Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op het ene of op het andere eiland wilt verblijven.

Hoe verloopt deze reis?

Je komt aan op het vliegveld van Santorini, met een taxi wordt je naar de haven gebracht van Santorini, waar je de boot neemt naar Ios. (Vaartijd zal ongeveer 40 tot 55 minuten zijn) Hier word je in de haven opgewacht door een privétaxi met een naambordje en naar je accommodatie gebracht op Ios waar je een aantal dagen zult verblijven.

Eerst verblijf je op Ios

Ios is een Grieks eiland dat 108 vierkante kilometer groot is. Het ligt in het zuidelijke deel van de Cycladen, tussen Santorini en Naxos. Ios is een droog, bergachtig eiland waar vele mooie stranden en een aantal grote baaien zijn. Op het eiland wonen minder dan 2000 inwoners en daarvan leeft ¾ in de hoofdstad, Chora (Ios stad). De meeste stranden zijn rustig, er zijn kilometers lange wandelpaden en overdag is het in Chora heerlijk relaxed. De afstanden op het eiland zijn niet al te groot en het wegennet is goed, want alle belangrijke plaatsen zijn via geasfalteerde wegen bereikbaar.

Accommodaties Ios (ios)

Nadat je een aantal dagen op Ios (ios) doorgebracht hebt, word je opgehaald bij je accommodatie en naar de haven gebracht. Je vaart nu naar Santorini om de rest van je vakantie te verblijven. Aangekomen in de haven van Santorini wordt he weer opgewacht door een privetaxi en naar je accommodatie gebracht.


Dan verblijf je op Santorini

Santorini is het meest bijzondere eiland van alle Griekse eilanden. Het is het meest zuidelijk gelegen eiland van de Cycladen en heeft zijn huidige vorm te danken aan de diverse vulkaan uitbarstingen die hier door de eeuwen heen hebben plaatsgevonden. Santorini heeft veel bezienswaardigheden en dat zijn vooral de prachtige witte dorpjes die op de steile kliffen liggen. Deze dorpen liggen op ongeveer 300 meter hoogte en het uitzicht op de zee is onbeschrijfelijk mooi. Archeologische ruïnes kun je in het zuiden van het eiland vinden bij het plaatsje Akrotiri. Ten zuiden van Akrotiri bevindt zich het beroemde 'Red Beach' waar de vulkaan duidelijk zijn sporen heeft nagelaten. Op Santorini zijn er ook een aantal traditionele dorpen waar tradities goed bewaard zijn gebleven, zoals in Megalochori, Finikia en Pyrgos.

Accommodaties Santorini

Aan het einde van je vakantie word je opgehaald bij je accommodatie en naar het vliegveld gebracht voor de terugreis.

BIJZONDERHEDEN

 • Voor deze reis vlieg je naar Santorini. Op de luchthaven van Santorini word je opgehaald en naar de haven gebracht. Vanaf daar neem je de boot naar Ios. Afhankelijk van de vluchttijden is het mogelijk dat het schema van de reis aangepast wordt. Indien je op Santorini laat aankomt (heenreis), dan zul je ook de eerste nacht op Santorini overnachten. De terugreis vertrek je ook weer vanaf Santorini.
 • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

PLUSPUNTEN

 • Je combineert 2 zeer verschillende Cycladen eilanden.
 • De eilanden liggen niet ver van elkaar.
 • Prachtige Cycladen dorpen met witte huisjes.
 • Veel bezienswaardigheden.
 • Afgelegen stranden.
 • Prachtige uitzichten.

KAART - Eilandhoppen Ios Santorini

Waar ligt Eilandhoppen Ios Santorini?

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.