Eilandhoppen Alonissos Skopelos Skiathos

+ + +

Sporaden | Skiathos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Alonissos Skopelos Skiathos

Eilandhoppen Alonissos Skopelos Skiathos - Skiathos - Eilandhoppen

Bij deze mooie eilandhop vakantie ontdek je de drie prachtige Sporaden eilanden Skiathos, Skopelos, Alonissos. Je verblijft bij goede accommodaties. Skiathos ligt in het westen van de Egeïsche zee. Naast Skiathos liggen de eilanden Skopelos en Alonissos. Je vliegt naar het vliegveld van Skiathos, vanaf hier vertrek je ook weer. Vanaf Skiathos ga je direct met de boot naar Alonissos en vervolgens naar Skopelos en tenslotte weer terug naar Skiathos. Hoewel je deze vakantie voor 7 nachten kunt boeken, raden wij je aan om deze reis voor minimaal 14 nachten te boeken.

OPGELET: Deze reis bieden we momenteel alleen via de luchthaven van Düsseldorf aan

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, taxitransfers en verblijf met ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-218014) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Alonissos Skopelos Skiathos


Wij raden deze reis aan vanaf 14 nachten. Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op de ene of de andere locatie wilt verblijven.

Alonissos
Alonissos is het minst toeristische eiland in deze rij, het is het eiland van stil genieten. Groene dennenbossen, mooie kiezelstranden, superaardige eilandbewoners: dat is Alonissos. Het leven op Alonissos is ‘relaxed’, zelfs in het hoogseizoen, de grote toeristenmassa zul je hier niet tegenkomen. De inwoners leven vooral van het kleinschalige toerisme of ze zijn visser of boer. Op het eiland kun je heerlijk wandelen en van de natuur genieten. “The place to be" is echter Alonissos-stad (Chora). Hier is de tijd werkelijk stil blijven staan. Voor het gemak noemen wij het Alonissos-stad maar het is gewoon een bergdorp, met smalle stegen die omringd zijn door een oude vestigingmuur en waar vele cafés, winkeltjes en terrassen zijn. Het uitzicht vanaf hierboven is schitterend en vooral bij avondschemering sprookjesachtig.

Bekijk hier onze accommodaties op Alonissos
 

Skopelos
Skopelos is het eiland van de dennenbomen. Waar je ook kijkt, overal zie je dennenbomen die hier ook tot aan de stranden groeien. De meeste stranden zijn kiezelstranden (kleine kiezels), toch zien ze er prachtig uit, want de blauwe kleuren van de zee en de hemel en de groene bossen steken mooi af tegen deze witte stranden. De parel van het eiland is echter Skopelos-stad dat in een mooie baai ligt. Deze stad is op de hellingen van een heuvel gebouwd en een wandeling door de smalle steegjes waar tientallen kerken te zien zijn en binnentuinen met bloemen,  is schitterend.

Bekijk hier onze accommodaties op Skopelos
 

Skiathos
Skiathos is het meest toeristische eiland van de vier. Het eiland heeft een eigen vliegveld waar in de zomer internationale charters naartoe vliegen. Het is net zoals de andere eilanden in de Sporaden heel groen. Op Skiathos zal je geen traditionele dorpen tegenkomen, wel erg mooie zandstranden die vooral in het zuiden liggen. Een van de mooiste stranden in Griekenland is Koukounaries waar de dennenbomen tot aan het strand groeien. Wat Skiathos speciaal maakt is Skiathos-stad. Hier is het genieten geblazen, want  bij de terrassen aan de havens is het reuze gezellig en erg mooi.

Bekijk hier onze accommodaties op Skiathos


Wil je meer informatie? Bel 0343-218014 of mail naar info@grieksegidsreizen.nl


  • Niet ver van elkaar
  • Prachtige groene natuur
  • Indrukwekkende grote en kleine stranden
  • Ideaal om te wandelen
  • Gezellige stadjes

Kaart Eilandhoppen Alonissos Skopelos Skiathos
Kaart / Plattegrond Eilandhoppen Alonissos Skopelos Skiathos

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.