bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Eilandhoppen Andros Paros

+ + +

Cycladen | Andros | Eilandhoppen
Eilandhoppen Andros Paros

Eilandhoppen Andros Paros - Andros - Eilandhoppen

Voor deze reis vlieg je heen naar Athene en terug vanaf Santorini. Deze vakantie naar Andros en Paros wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, verblijf, 3 bootovertochten en de privé-taxi-transfers (6 of 7, afhankelijk van de vliegtijden). Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Andros Paros

OVERZICHT

Hoeveel nachten verblijf je op Andros en Paros?

Wij raden deze vakantie aan vanaf 9 dagen of meer. Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op het ene of het andere eiland wilt verblijven.

Eerst verblijf je op Andros

Je vaart naar het mooie eiland "Andros", het meest noordelijke Cycladen eiland. Het is een rustig eiland, waar niet veel buitenlandse toeristen komen. Wel komen Grieken hier op vakantie, Andros is namelijk maar 2 uur varen vanaf Athene. Hier vind je de Cycladische stijl terug gecombineerd met de Neoklassieke stijl. Het Archeologisch museum en het Museum voor moderne kunst zijn de moeite waard en als je van zwemmen houdt dan moet je zeker een bezoek aan Paraporti, Batsi, Vitali en Gavrio brengen. De baai van Fellos heeft een heel erg mooi zandstrand.

Video Andros

Bij de accommodatie op Andros word je opgehaald door een privé-taxi en naar de haven gebracht om naar Paros te varen. 

 

Tenslotte verblijf je op Paros

Je komt aan in het gezellige hoofdstadje Parikia. Hier bevindt zich de grote haven en hier komen bijna alle toeristen met de ferryboten aan. Je wordt van de haven van Paros opgehaald door een privé-taxi die je naar je accommodatie zal brengen.


Nu heb je een aantal dagen de tijd om het mooie eiland Paros te ontdekken. Paros is het derde grootste Cycladen eiland. Het is heuvelachtig en heeft mooie stranden en een aantal schitterende dorpen. Aanraders om op Paros te bezoeken zijn o.a. de dorpen Lefkes en Naoussa. Naoussa is schilderachtig, met de witte huisjes en straatjes langs de zee en bovendien zeer gezellig! Lefkes behoort tot de mooiste dorpen van de Cycladen. De traditionele hoofdstad Parikia is volledig in Cycladische stijl. Hier bevindt zich de kerk van Panagia Ekatontapiliani en het archeologisch museum. Op het eiland zijn meerdere leuke vissersdorpen zoals Piso Livadi, Aliki en Drios. In al deze dorpen zijn leuke taverna’s en cafés. Het strand van Kolimbithres, dat een viertal kilometer van Naoussa ligt is een van de mooiste stranden van het noorden van het eilland. Het staat bekend als het strand met de granieten rotsen die het een prachtige uitstraling geven. Het strand Pounta in het westen is zeer populair onder kite-surfers.

Accommodaties Paros

  • Je verblijft op Paros bij 3* accommodaties zoals Manos of een gelijkwaardige accommodatie.

Terugvlucht via Santorini

Omdat je vanaf Santorini terugvliegt, zul je de laatste nacht, afhankelijk van de vluchttijden ook een nacht op Santorini overnachten. Uiteraard word je dan weer met een privé-taxi bij je accommodatie opgehaald die je naar de haven zal brengen voor de overtocht naar Santorini. De transfer naar je accommodatie (3*) op Santorini en een dag later naar het vliegveld worden ook met een privé-taxi uitgevoerd.

 

KAART - Eilandhoppen Andros Paros

Waar ligt Eilandhoppen Andros Paros?

Prijs voor compleet pakket. Scroll naar beneden om data zelf aan te passen.

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [20kg]

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

Verzorging

departure Heenreis

outboundPrice: 157

arrival Terugreis

inboundPrice: 270

hotel Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

taxi Vervoer

taxi: 270
auto: 120
transfer1: 150
transfer2: 0
boot: 60